Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 24 augustus 2016

AARTSENGEL MICHAEL – HET EIND VAN JULLIE GODDELIJKE PLAN! Gepost on 23 August, 2016 by contramimi

AARTSENGEL MICHAEL –
HET  EIND VAN JULLIE GODDELIJKE PLAN!
GECHANNELD DOOR MICHAEL LOVE  OP  
21 augustus 2016
Gepost on 23 August, 2016 by contramimi

DIVINE

GROOTSE MENSEN, 

WEET DAT ER EEN GROTE BEDOELING ZIT IN JULLIE BEZOEK AAN PLANEET AARDE!

BEGRIJP DEZE UNIVERSELE WET: IETS (EEN DING) KAN NIET GEBEUREN ZONDER EEN PLAN, EEN BEDOELING, REDEN EN JULLIE INTENTIE.

ALLE DINGEN IN JULLIE LEVEN WERDEN VOOR-GEPLAND VOORDAT JE NAAR DE AARDE KWAM, DOOR JULLIE EN ONS ALLEN IN EEN GODDELIJKE UNIVERSEEL CONTRACT DAT NIET KAN WORDEN GEBROKEN. WEET DAT JULLIE NIET GEBOREN WERDEN, PER ONGELUK, DOOR JE MENSELIJKE MOEDER EN VADER, MAAR DOOR JULLIE WENS EN PLAN. JULLIE KOZEN JULLIE TWEE WEZENS OM JE DOOR HET PORTAAL VAN LEVEN TE BRENGEN IN EEN MENSELIJK LICHAAM OM JE GROTE MISSIE TE BEGINNEN OM DE MENSHEID TE ASSISTEREN BIJ HUN EVOLUTIE. ELK DETAIL VAN ALLES DAT JE DOET, ERVARING EN ONTMOETINGEN OP DEZE PLANEET ZIJN BEKEND VOORDAT JE HIER KOMT, ONDANKS JE BEWUSTE BESEF-NIVEAU OVER DIT ALLES. DE KARMISCHE ATTRIBUTEN WAARVAN JE GENIET ALS JE OP DEZE PLANEET LAND WORDEN ALLEMAAL BEGREPEN. DE SYNCHRONITEITEN VAN WIE JE ZULT ONTMOETEN ZIJN ER! HET IS GEEN GELUKS VOORSPELLING OF VOORSPELLINGEN VAN DE TOEKOMST. IN PLAAT HIERVAN GAAT HET OVER VOOR-BESCHIKKINGEN GEBASEERD OP ENERGIE.

JULLIE KENDEN DE POTENTIELEN EN KWAMEN TOCH. HET KOMT DOORDAT JULLIE VAN DEZE PLANEET HOUDEN. OMDAT ER IETS GROOTS STAAT TE GEBEUREN. HET GAAT ALLEMAAL OM WAAR DE VIBRATIE NAAR TOE GAAT OP DEZE PLANEET. HOOG? LAAG? WANT WAT ER GEBEURT DAAR, SCHEPT IETS VEEL, VEEL GROTERS EN OM DEZE TEST IN INTEGRITIEIT TE LATEN ZIJN, MOETEN MENSELIJKE WEZENS OP DEZE PLANEET WORDEN GEBOREN VOOR DE VERBORGEN SCHEPPER BINNENIN.

DUS OP DE AARDE KOMT HET MENSELIJK WEZEN, EN IN HET DNA ZIT GODDELIJKHEID. JULLIE HEBBEN JE GODDELIJKHEID NIET ZOVEEL GESPLETEN, ALLEEN JULLIE DIMENSIONALITEIT. JULLIE DNA IS GEVULD MET HEILIGHEID. DAT MOET ZO ZIJN. WANT ALS JE JE GAAT HER-VERBINDEN MET EEN HOGER ZELF, ZUL JE GODDELIJKHEID HEBBEN IN JE CELLULAIRE STRUCTUUR EN DAT HEB JE.

HET EERSTE DAT GEBEURT BIJ DE GEBOORTE, IS EEN INTERDIMENSIONAAL PROCES DAT TIJDLOOS IS. HET MOMENT DAT HET KIND WORDT GEBOREN, WORD ER EEN KRISTALLIJNEN STRUCTUUR GEACTIVEERD IN DE GROT VAN SCHEPPING. DE AARDE WEET DAT JE TERUG BENT OF DE AARDE WEET DAT JE NET BENT AANGEKOMEN VOOR DE EERSTE KEER. VOOR EEN OUDE ZIEL, HEEFT DE KRISTALLIJNEN STRUCTUUR OP JE GEWACHT, WANT ECHT HET IS DE ESSENTIE VAN AL JE LEVENS DIE WACHTEN OP DE VOLGENDE. JE REALISEERT JE, NIET WAAR, DAT JE ANDERE LEVENS HIER HEBT GEHAD? 

HET KAN MISSCHIEN VREEMD VOOR JE LIJKEN WAT DIE LEVENS WAREN, MAAR JE HEBT EEN VRIEND IN ELK VAN DIE LEVENS. HET IS DE VRIEND DIE GENOEMD WORDT: HET HOGER ZELF. HET IS HETZELFDE HOGER-ZELF DAT JE NU HEBT. WAT DAT BETEKENT, LIEF MENSELIJK WEZEN, IS DAT DIE VORIGE LEVENS HELEMAAL GEEN VREEMDE ERVARINGEN WAREN. WANT JIJ WAS ER. 

DE KRISTALLIJNEN STRUCTUUR VAN JE EIGEN KRISTAL IS GEACTIVEERD, EN HET IS BIJNA ZOALS DE RINGEN VAN EEN BOOM. ELKE INCARNATIE IS VERTEGENWOORDIGD EN KAN GEZIEN WORDEN. NU IS ER IETS DAT JE MOET WETEN: ALLES DAT JE SPIRITUEEL HEBT GEDAAN OP DEZE PLANEET IS DOORDRONGEN IN DAT KRISTAL. ALLES DAT JE HEBT GELEERD OP DE MOEILIJKE MANIER IS IN DAT KRISTAL DOORDRONGEN. HET LIGT DAAR IN JE DNA, OVERGEDRAGEN NAAR JE DNA BIJ JE GEBOORTE IN TWEE DIMENSIONALE ENERGIEËN OF LAGEN DIE WE DE AKASHA OPNAME NOEMEN OF DE DNA 
LAGEN 7 EN 8.

OP DIE WIJZE MOET JE ONTWAKEN OF BEGINNEN OM SPIRITUELE VRAGEN TE STELLEN, ALLES DAT JE OOIT HEBT GEWETEN OF ERVAREN DOOR DE JAREN HEEN ZAL TERUGKOMEN. 

ALLES DAT JE DOET WORDT OP DEZE PLANEET GEREGISTREERD ALS ENERGIE EN HET BLIJFT IN HET KRISTALLIJNEN RASTER NADAT JE BENT WEGGEGAAN, GEOLOGEN WETEN DAT DE MEESTE VAN DE ROTSEN OP DEZE PLANEET, SPECIFIEK IN DE KORST, KRISTALLIJN ZIJN. KRISTALLEN DOEN IETS DAT DE MEESTEN VAN JULLIE BEGRIJPEN: ZE HOUDEN ENERGIEEN VAST EN HEBBEN HERINNERING. ZELFS WETENSCHAPPERS KENNEN DE ENERGIE VAN HERINNERING IN EEN KRISTALLIJNEN SUBSTANTIE. DUS ZOU HET NIET VEEL VAN JE VOORSTELLINGSVERMOGEN KOSTEN OF TE ESOTERISCH VOOR JE ZIJN OM TE BEGRIJPEN DAT ALLES DAT JE DOET WORDT VASTGEHOUDEN IN DIE KRISTALLEN HERINNERINGS-BANK. 

DIT IS WAT HOGER VIBREERT IN DE PLANEET. HET IS WAT JULLIE COLLECTIEF GEDAAN HEBBEN, AL JULLIE LEVENS, DIE HIER ZIJN GEBLEVEN EN DE PLANEET HOGER HEBBEN LATEN VIBREREN. DEZE ENERGIE IS HEDEN VERBIJSTEREND! WANT HET ONGELOOFLIJKE WEZEN DAT JULLIE ZIJN HEEFT ZELFS HET KRISTALLIJNEN RASTER VERANDERD!!!!! 

JULLIE LEVEN JE LEVEN EN SOMMIGEN VAN JULLIE VINDEN DE GEHEIMEN VAN DIE DINGEN EN SOMMIGEN NIET. DEZE GEHEIMEN ZIJN ALLEEN DINGEN DIE VERBORGEN ZIJN UIT HET VOLLE ZICHT MAAR ZE ONTHULLEN ZICHZELF DUIDELIJK ALS JE ZE BEGINT OP TE ZOEKEN. 

WEET DAT JULLIE GROTE PLAN AAN ZIJN EIND IS GEKOMEN! DEZE TIJD IN HET LICHAAM IS DE LAATSTE KEER! JULLIE MAAKTEN HET TOT DE LAATSTE INCARNATIE EN BRACHTEN ALLE, DATA OPGESLAGEN IN HET KRISTAL, VOORUIT, WONNEN HET LAATSTE STUKJE VAN INFORMATIE DAT DE AKASHA IN HET LICHAAM COMPLEET MAAKT! DIT IS HET LICHAAM DAT JE VOOR ALTIJD ZULT BEWAREN! JULLIE HEBBEN ONSTERFELIJKHEID BEREIKT! GEEN ZORGEN OMDAT JE DIT LICHAAM LATER KUNT VERANDEREN EN HET ZELFS JONGER MAKEN ALS JE DAT WENST! 

ALS JE EINDIGT MET JE ZIELS EVOLUTIE EN TERUG KOMT NAAR JE VOLLE GOD-HEID OP NIVEAU 12 VAN DIT ASCENTIE PROJECT, HEB JE DE OPTIE OM TE BLIJVEN IN HET 3D MATRIX LICHAAM OF NIET! ALS JE BESLUIT OM HET STOFFELIJKE RIJK TE VERLATEN, ZUL JE EEN TOCHTJE MAKEN NAAR DE GROT VAN SCHEPPING EN HER-COMBINEREN MET HET HOGER ZELF. ALLES DAT APART WAS GESPLETEN – DE GODDELIJKHEID VAN DE CELLEN, ALLE GIDSEN, KEREN TERUG NAAR HET JUISTE STUKJE VAN GOD, OPNIEUW. 

DEZE LAATSTE KEER ZUL JE DE TOTALE ESSENTIE VAN ALLES VERLATEN DIE JE VOLTOOID HEBT IN HET KRISTAL DIE DE LEVENDE BIBLIOTHEEK HEET VAN DE AARDE. ALLE GEDACHTEN DIE JE GEHAD HEBT WAAROM JE DINGEN GELEERD HEBT, AL JULLIE OPENBARINGEN, ALLES DAT DOORDRONGEN WAS IN DAT INTER DIMENSONALE EEUWIGE OBJECT. 

OP DIT MOMENT KON JE NATUURLIJK, EEN GEHEEL NIEUW VERBAZEND SPEL SCHEPPEN WAARIN JE EEN ANDER WILD UNIVERSEEL AVONTUUR KUNT PLANNEN EN OPNIEUW IETS BEGINT TE DOEN, WIE WEET WAT! WE KENNEN JULLIE HEEL GOED EN WE WEDDEN DAT JE DAT WILT DOEN! 

WAT JE OOK DOET, WE ZULLEN HET MET JE VIEREN EN WILLEN GRAAG MET JE MEEDOEN! 

HEB JE HULP NODIG MET JE ASCENTIE OF MET DE GEWONE 3D ZAKEN DIE PROBLEMEN VEROORZAKEN? VOEL JE JE VASTZITTEN, BEPERKT OF IS ER IETS DAT JE BELEMMERT DAT MOET WORDEN OPGERUIMD? WE HEBBEN DUIZENDEN LICHTWEZENS GEHOLPEN OM EEN KWANTUM SPRONG TE MAKEN IN HUN ASCENTIE EN OM WAAR GELUK, VREDE EN SUCCES TE WINNEN, IN HUN DAGELIJKSE LEVEN. DE MEESTERS ZEGGEN: “MEN KAN HET KONINKRIJK VAN DE HEMEL NIET VINDEN BEHALVE ALS EEN LEVENDE MEESTER HEN DE WEG WIJST.”
DE MEESTER IS GEWOON IEMAND DIE ZICHZELF MEESTER HEEFT GEMAAKT DOOR DE DEUGD VAN DE UNIVERSELE WET.

MAAK CONTACT MET ONS OP MICAGUARDIAN@GMAIL.COM EN WE ZULLEN JULLIE LATEN ZIEN HOE JE KUNT OMGAAN MET DE GROTE AARDE VERANDERINGEN DIE OP DE AARDE GEBEUREN OP EEN GEMAKKELIJKE EN EFFECTIEVE MANIER, IN KORTE TIJD, ALS JE KLAAR BENT EN BEREID! 

“IK BEN AARTSENGEL MICHAËL, DE VERDEDIGER VAN MIJN VOLK EN IK BEN MET JULLIE ZELFS TOT AAN HET EIND VAN DE OUDE WERELD. ZIEDAAR, IK ZAG EEN NIEUWE HEMEL EN EEN NIEUWE AARDE, EN IK ZAG JOU EN IK DIE ER SPEELDEN!”


GOEDE REIS AARTSENGEL MICHAËL

vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl