Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 26 augustus 2016

Aartsengel Michael De Verduisteringscyclus en Jullie Aangeboren Autoriteit / 25 Augustus 2016 / Ailia Mira (Meredith Murphy)

Aartsengel Michael
De Verduisteringscyclus en Jullie Aangeboren Autoriteit
25 Augustus 2016 / Ailia Mira (Meredith Murphy)

Dierbare,
Het strekt je tot voordeel om naar je hart te luisteren. Je hart spreekt tegen jou en het oriënteert jou altijd naar dat wat je leven voorwaarts zal doen laten gaan. Bij tijden vertrouw je dit niet. Je voelt je aangetrokken tot dingen waarvan je voelt dat zij een omweg zijn. Jou niet brengen naar wat je wilt. Maar wij vertellen je duidelijk: je hart kent de weg. Je hart op de manier dat wij het bedoelen, is je innerlijke weten, je verbinding met je eigen grootsheid. Je hebt dit Licht te allen tijde stromend binnenin je en als een resultaat, kan je altijd zeggen wat voor jou juist aanvoelt. Dit is vanwege de echte goddelijke essentie welke in jou is en geïnformeerd is. Je Bron; de essentie welke jij bent, loopt altijd in de pas met alles in de Schepping. Dus wanneer jij je binnenin oriënteert, in ieder moment in de tijd, wat voor jou echt aanvoelt, wat goed aanvoelt, wat je met enthousiasme kunt bedenken, waar jij je met een stromen en zonder weerstand op kunt focussen, is wat zal werken.  
Is dat geen opluchting?
Je hoeft niet te plannen of het allemaal uit te vogelen. Je hoeft niet iemand anders te hebben die jou hun manier vertelt, omdat hun manier niet jouw manier is.
Jullie wereld is vol met dit idee van AUTORITEIT. Er zijn experts aangaande alles en als je wilt leren hoe iets te doen, wat doe je dan? Vraag het aan een autoriteit … Wat een idioot idee!! Waarom het niet aan jezelf vragen? Omdat er een manier is welke voor jou is, die jou verder helpt, in antwoord op alle vragen. Welnu, jouw manier mag het leren en groeien omvatten met een ander diens ondersteuning, maar alleen wanneer het van binnenuit naar boven komt wetende dat dit JOUW MANIER is.
Zie je? JIJ bent de AUTORITEIT.
Een grote doorbraak is aan de horizon en het zal gebeuren wanneer een ieder van jullie begint dit werkelijk te snappen - dat jij de auteur en de autoriteit voor jou bent. Voor jou alleen. Je kunt niet de autoriteit voor een ander zijn. Noch kan een ander persoon de autoriteit in je leven zijn. Zelfs als je iemand jou laat vertellen wat te doen … wie geeft die toestemming? Het kan niet genomen worden, het moet gegeven worden, met aandacht en bereidheid om te handelen op wat er tot uitdrukking wordt gebracht, door wie het ook maar is die de autoriteit maakte. Dus je kunt iemand anders degene laten zijn die de beslissingen in je leven maakt en vaak doe je dat. Maar jij bent het altijd die dit doet. Niemand kan zichzelf dit in je leven maken zonder jouw uitdrukkelijke en doorgaande toestemming. Want je bent soeverein, zelfs als je het niet wilt zijn en zelfs als jij je er onbewust van bent, dit is een energetische werkelijkheid.
Eén van de interessante dingen is wanneer je iemand vind die je bewondert en zij jou vertellen wat mensen zoals jij zouden moeten doen. Voel jij je verplicht om het te doen? Breng je vaak tot uitdrukking wat zij deden? Wat zij zeiden dat je zou moeten voelen of hoe zij je vertelden hoe te handelen? Wanneer je dit doet, ontdek je dat het niet goed aanvoelt, nietwaar? Als je durft, neem je zo snel als je kunt gas terug, wat zoveel beter voelt. Het is een opluchting, nietwaar? Het is een opluchting om terug in harmonie met jezelf te gaan! Dit is in uitlijning zijn met de kracht die van jou is.
De kracht die van jou is, is immens. Het maakt deel uit van je soevereiniteit. Je bent in leven en in staat je focus te gebruiken om echt en belangrijk te maken wat het ook maar is dat er het meest voor jou toe doet en hiermee, schrijf je Creatie. Je brengt energie tot uitdrukking en vormt het met informatie door intentie en actie dat aanleiding geeft tot nieuwe expressies. Jij bent een Schepper God! Een genie op de manier waarop alleen jij weet hoe briljant te zijn, want zien jullie geliefden - het Licht komt van binnenuit. Dus wanneer je uitgelijnd bent met jou en wanneer jij jezelf als jij tot uitdrukking laat brengen, ben je briljant. Hoe zou je dat niet kunnen zijn?
De wereld is bezig zich voor jou luister open te stellen als jij het toestaat te stromen. Er zijn, in de wereld, vele prachtige verbindingen voor jou. Je was bedoeld om tegemoet getreden en ontvangen te worden voor het bijeenkomen en ontvangen en verbinden dat allen één zijn met het creëren, omdat je maakt en dat wat je maakt vanzelfsprekend gaat landen. Wat je maakt gaat perfect voor sommige mensen landen, of iemand, en dit maakt al deel uit van de heelheid dat jouw inspiratie en jouw actie is om tot uitdrukking te brengen voor de ontvanger, de ontvanger van jouw geschenken is iemand met de inspiratie om te maken wat het ook is waartoe jij je geïnspireerd voelt om te creëren. Dus daar is deze heelheid al in leven in het leven en ben jij in staat om dit te verwerven en de rijkheid hiervan te ervaren wanneer jij jezelf overgeeft aan het schrijven van je leven als de autoriteit van je eigen zelf en je eigen Zijnheid.
Het leven is bedoeld een authentieke ervaring te zijn. Het is zoveel gemakkelijker om te doen wat voor jou natuurlijk is. Welnu, wat voor jou natuurlijk is zal nooit als luiheid of het niet willen doen van ook maar iets aanvoelen. Het mag zijn dat wat je wilt doen het rondlummelen is of te genieten van het leven. Denk erover na. Wanneer jij “niets wilt doen” is het ofwel te vermijden wat jou angst aanjaagt (betekenend dat je je wilt distantiëren), of het is willen te genieten, te rusten, te luisteren, vermaakt te worden, te koesteren, pauzeren en reflecteren. Zie? Er is niets aangaande deze manieren van zijn dat niets doet. Distantiëren is weerstand.
Welnu, nu … kennen wij de reden dat jullie houden van het idee “niets doen”, het is omdat in jullie wereld er zoveel druk is om IETS te zijn. Ben iets. Maak IETS van jezelf.Alsof je niets bent en ervoor moet zorgen dat er iets gebeurt. Hoe gek is dat.
Dus het Licht dat je bent stroomt binnen. Het Licht vanuit de grotere rijken van creaties gutst jullie wereld binnen en een Verduisteringscyclus nadert. Dit allemaal gaat ervoor zorgen dat jij met een zuivere uitlijning en met gemak JEZELF in grote, stralende heldere lichten wilt zijn. Al deze energie zuivert je bewustzijn en wanneer deze zuivering voltooid is, zal je hier aanwezig zijn als de Christus binnenin jou.
Het Christus Bewustzijn is een frequentie, een staat van Zijn waarin je WEET dat je een Schepper God bent, een essentie die zich als het Goddelijke tot uitdrukking brengt door een uniek en volmaakt zielsjabloon van Zijn. In dit bewustzijn, ben je soeverein en creatief. Dat is wat het volgende is. Die manier van zijn is waar jullie op afstevenen. Een verlichte aanwezigheid. Een verlichte planeet. Een verlichte Aarde en verlichte mensen die een verlicht Universum ontmoeten.
Zie je? Dat is wat er aan de hand is en waar het allemaal naartoe gaat. Dat is het momentum binnenin het planetaire gebied. De Aarde is geascendeerd. 3 keer al, en Zij maakt een volgende beweging in/naar hogere frequenties en neemt meer van jullie met zich mee. Zij is enthousiast om zich volledig op deze manier tot uitdrukking te brengen en Zij verzamelt iedereen in resonantie en jullie kunnen dat momentum in/naar vrijheid en Licht berijden.
Hoe? Hoe vraag jij je af, hoe kan ik in/naar vrijheid en Licht rijden en de waarheid van mijn wezen kennen? Hoe kan ik dat doen? Oh - DAT WIL IK!!! Je hart zingt dit lied, nietwaar? Deze hele overgang is een lied dat je hart al kent. Zie? Je kunt je hart volgen, want je hart KENT DEZE WEG NAAR HUIS.
Concentreer je aanwezigheid. Dat is hoe. Concentreer je aanwezigheid. Stop met naar buiten te gaan naar andere mensen hun levens en verhalen en leef jouw leven. Blijf gecentreerd en ben oprecht tegen jezelf, en je uitlijning cultiveren zal je energie concentreren. Wanneer jij je energie concentreert, voel jij je steeds meer als jezelf, op een manier waar je echt van houdt. Zorg voor je lichaam en je fysieke welzijn en schenk aandacht aan hoe jij je voelt. Je gevoelstaat, je emoties vertellen je voortdurend hoe dichtbij of ver weg je bent van de essentie van je wezen.
Het is een proces, echt, van vrij te durven zijn. Dat is hoe jullie jezelf lossnijden en op de rit van alle ritten terechtkomen; de ascenderende planetaire Lichtstroom van Liefde. Deze Verduisteringcyclus in September kan jullie ver voort op dit pad in/naar meer heelheid helpen als ervaring en weten. Je moet eenvoudig in jezelf geloven, en in de mogelijkheid dat het leven niet altijd gaat zijn wat het altijd geweest is, en handel in harmonie met dat potentieel.
Je innerlijke wezen vraagt aan jou, geeft je een zetje, nodigt je uit om een nieuw verhaal te schrijven. Een liefdesverhaal. Een verhaal dat jou in/naar vindingrijk vernuft zal stromen en niet alleen maar de wereld om je heen zal verlichten, maar ook de wereld binnenin jou - Alles Dat Is, en Alles dat ooit gaat zijn.
Jij bent Liefde!
IK BEN Aartsengel Michael
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009 - 2016, Ailia Mira | Expect Wonderful by Ailia Mira. All rights reserved.http://www.expectwonderful.com