Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 28 augustus 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 27 augustus 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 27 augustus 2016


Dierbaren, een van de grootste manieren waarop jullie jezelf tegenhouden is door jullie gewoonte jezelf te zien als zijnde verkeerd. Wat als jullie uitstelgedrag gewoon wacht op ondersteunende energie om daaruit te creëren?  Wat als jullie plotselinge werkonderbreking is ontworpen om jullie de tijd te geven je te focussen op je spirituele groei? Wat als jouw uiteengaan gebeurd om ruimte te maken van de grootste liefde om in je leven te komen?  Wat als je laat was deze ochtend, omdat als je op tijd was geweest je in een ongeluk betrokken zou zijn geweest?

Je ziel - je hoogste zelf, samen met je gidsen en helpers - werken allemaal samen om jou de exacte condities te geven die je nodig hebt om te groeien, uit te breiden, en te evolueren. Alles wat jouw zelf oordelen doet is het creëren van weerstand en ongemak in de condities die zijn ontworpen om je te dienen. Vertrouwen. Accepteren. Werk bereidwillig met wat de energieën ondersteunen. En weet dat er goddelijke perfectie is in alles.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl