Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 1 juli 2016

Vanuit de Akashic Archieven Juli 2016 Boodschap / Gechanneld door: Jen Eramith MA


Vanuit de Akashic Archieven
Juli 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA 
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juli 2016 verwachten?
Deze maand brengt een periode van uitdagingen met zich mee. Iedereen zal op zeer specifieke manieren uitgedaagd worden die gebaseerd zijn op jullie unieke levens. De beste manier om dit deze maand te benaderen is om het te beschouwen als een toetsing -- geen wettelijke toetsing, maar een atletische toetsing. Je zult aangaande je vaardigheden uitgedaagd worden over wat voor levenslessen je ziel voor jou op voorraad heeft. Dit is een kans voor jou om in te schatten hoe goed je het doet en waar je nog steeds meer aan moet werken.
Afhankelijk van wie je bent, zou dit iedere type van levensvaardigheid kunnen omvatten. Het zou je relatievaardigheden kunnen zijn, of een genezingsproces. Het mag vaardigheden omvatten met je psychische vaardigheden, of het zou iets kunnen omvatten dat je op je werk doet. Er zijn eindeloze mogelijkheden aangaande waar jij jezelf mee mag uittesten deze maand. Dit gaat niet over hoe een goede indruk je op anderen maakt of hoe goed je presteert in de wereld om je heen. In plaats daarvan, zijn deze de vaardigheden die jou brengen naar de beste versie van jezelf dat je kunt zijn.

Het zal ongelooflijk belangrijk zijn om voor jezelf te identificeren wat jouw beproevingen zijn. Wat zijn de dingen die voor jou het moeilijkst zijn om mee geconfronteerd te worden in je leven in deze tijd? Wat zijn de dingen die voor jou het meest moeilijk zijn om aan te werken? Wat zijn de kwesties die steeds weer opnieuw naar boven komen, ondanks je beste inspanningen om hen op te lossen?  
Kijk naar deze in zowel termen van je algehele Zielpad als ook in specifieke termen -- in termen van wat er precies in je leven aan het gebeuren is. Wie zit je dwars? Wat is er op het werk gaande? Wat zijn de specifieke, echte levenservaringen waar je op een dagelijkse of wekelijkse basis mee geconfronteerd wordt deze maand? Denk vooruit naar wat deze zullen zijn en neem in beschouwing hoe je het beste de grotere les kunt leren. Vind manieren om voor jou het algemene, lange termijn onderricht te benaderen, in plaats van geheel op te gaan in alles goed te krijgen deze maand.
Je kunt aan jezelf denken alsof je een atleet in de menselijke ervaring bent die naar de Olympische toetsing gaat en de waarheid onder ogen komt over waar je krachten liggen, waar je zwakheden liggen, en waar je aan wilt werken om voorbereid te zijn op jouw uitdagingen. Dit kan beangstigend en overweldigend aanvoelen, maar het kan ook opwindend en bekrachtigend aanvoelen. Je zult waarschijnlijk een mix voelen van beide deze maand. Maar doe wat je kunt om je te focussen op je bekrachtigd te voelen.
Treed voorbij de mensen die je terugtrekken - net zoals een atleet zou stoppen telefoontjes aan te nemen op het één of andere punt voorafgaand aan de race, of zij zouden stoppen met tijd door te brengen met mensen die negatief zijn. Atleten op een hoog, top niveau moeten voorzichtig zijn over met wie zij spreken, waar zij over nadenken, wat zij eten, en hoe goed zij de nacht eraan voorafgaand slapen. Op dezelfde manier voor jou, ben meer specifiek over het beschermen van je tijd en ruimte, om de best mogelijke jij die je kunt zijn in te schakelen.
Zijn er specifieke activiteiten die we deze maand kunnen gebruiken om de energie aan te wenden?
Denk eraan dat de toetsingen waar je mee geconfronteerd wordt helemaal over Liefde gaan. De energie van de wereld en van het leven zelf is op Liefde gebaseerd. Specifiek dit jaar, alles dat zich voordoet helpt jou om je gevoel van Liefde en mededogen voor jezelf en anderen uit te breiden. De toetsingen waar  je mee geconfronteerd wordt zijn om je capaciteit voor Liefde te helpen uitbreiden. Hoewel een toetsing eenzaam en oneerlijk aan kan voelen, vergeet niet dat wat het ook is waar je mee geconfronteerd wordt een geschenk is om jou te helpen de plaatsen te vinden waar er meer Liefde zou kunnen zijn. Je moet kiezen om ruimte te maken voor meer Liefde in je hart. Ben zeker dat je liefdevol en teder met jezelf bent en begripvol voor anderen, ondanks het feit dat je deze maand geconfronteerd wordt met toetsingen.  
Je mag een interessante dynamiek zien met betrekking tot zelf-liefde deze maand. Je zou je zelf-liefde voor kunnen stellen eruit te zien zoals het hebben van een deken om jezelf heen, jezelf rust gevend en jezelf beschermend. Echter, de zelf-liefde die je voor deze maand bereikt omvat het naar buiten gaan en de wereld met vastberadenheid onder ogen komen. Deze zelf-Liefde neemt een diepe ademteug, staat sterk, en rent zo snel als je kunt. Er is grote Liefde in het te omhelzen en ervoor te gaan, wat “het” ook maar zou kunnen zijn. Dit zou alles in je leven kunnen omvatten. Je zou op zoek kunnen zijn naar een nieuwe baan of je zou kunnen gaan trouwen of je zou kunnen gaan scheiden. Wat het ook is dat je doet, denk na over hoe je huidige uitdaging voor jou een kans is om voorwaarts te rennen naar grotere Liefde in je leven. Laat je zelf-zorg deze maand de acties zijn die je onderneemt in het aangezicht van de toetsingen.
Is er ook maar iets in het collectief waar we voor op moeten passen deze maand?
Behalve jullie eigen persoonlijke toetsingen, gaat de mensheid ook door grote toetsingen heen deze maand. Er is een enorm groot potentieel voor collectieve moeilijkheden. Hetgeen oorlog mag omvatten, natuurlijke rampen, handelingen van terrorisme, en andere dingen die iedereen op het één of andere niveau uitdagen. Er is een veel sterker potentieel voor deze dingen in Juli 2016 dan dat er gewoonlijk is, omdat diegenen die beslissingen kunnen nemen die de bredere wereld beïnvloeden ook door hun eigen toetsingen heengaan. Zij spelen hun eigen persoonlijke toetsingen uit op het wereldpodium, en dat creëert wereldgebeurtenissen.
Neem elke van deze wereldwijde gebeurtenissen en denk na over wat het voor jou presenteert om van te leren. Waar kan je boven treden en beter doen? Waar word je tot opgeroepen om te doen om een beter persoon te zijn door deze gebeurtenissen? Het is geen tijd om je ogen te sluiten of je hart af te sluiten. Het is geen tijd om neer te hurken en jezelf te beschermen. Het is een tijd om rechtop en sterk te staan, zoek naar diegenen die hulp nodig zijn, en sla je armen om hen heen. Sta sterk en ren voor, of vecht voor, wat je nodig hebt om veilig te zijn en om je goed te voelen ondanks de uitdagingen die je omringen.
Het is niet iets om te vermijden of voor uit te kijken, net zozeer als er gewoon bewust van te zijn dat de collectieve gebeurtenissen op hun plaats zijn om de mensheid te helpen zien waar Liefde mist en waar jullie ruimte zouden kunnen vinden voor meer. Het is aan ieder persoon om de uitdaging aan te gaan en ruimte te maken voor meer Liefde vanwege de moeilijke gebeurtenissen, niet ondanks hen. Neem welke pijnlijke gebeurtenis dan ook die zich voordoet en gebruik het als een uitnodiging om je hart uit te breiden en Liefde voor diegenen te voelen die erbij betrokken zijn.
Is er nog iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Juli 2016?
Jullie zijn sterker dan dat jullie denken dat jullie zijn, en jullie zijn slimmer dan dat jullie denken dat jullie zijn. Jullie zijn allemaal zo prachtig gegroeid door het proces van Verlichting. Deze wereld is een veel krachtigere plaats dan dat het ooit eerder geweest is, en een ieder van jullie die vandaag de dag in leven is, is hier nog steeds omdat je het aankunt. Niet alleen omdat jullie de toetsingen kunnen overleven, maar omdat jullie Ziel iets wezenlijk belangrijks te leren en te verwerven heeft van door deze tijd op de Planeet Aarde heen te leven. Jullie Ziel heeft ook iets aan de wereld aan te bieden in deze tijd dat enorm en prachtig kostbaar is.
Sluit je ogen niet, en verberg het niet. Sta op en deel Liefde op wat voor niveau het dan ook maar mogelijk is voor jou in deze tijd. Elkeen van jullie -- elkeen van de miljarden van jullie die nog steeds hier op de Planeet Aarde zijn --- elkeen van jullie heeft iets kostbaars en belangrijks om aan te bieden. Anderszins, zou je hier niet zijn. Vertrouw erop dat je Ziel precies weet wat het aan het doen is, en dat zolang als je hier bent er iets is dat de moeite waard is om hier voor te zijn. Sta op, open je ogen, en omhels het met alle Liefde in je hart.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.https://akt.memberclicks.net/