Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 7 juli 2016

Suzanne Lie: Boodschap Van Jouw Innerlijke Walvis (met veel over Licht Taal) / Geplaatst 7 juli 2016

Suzanne Lie:
Boodschap Van Jouw Innerlijke Walvis
(met veel over Licht Taal)
Geplaatst 7 juli 2016
Vertaald Anja


Lieve lezers,
Meer dan een jaar geleden heb ik dit bericht ontvangen en op de een of andere manier, bereikte het mijn aandacht vandaag, de 17e juni 2016, dus ik besloot het eindelijk te plaatsen omdat het informatie is voor het Nu.

De Arcturianen

Lieve Arcturianen,

Ik werd wakker met een bericht van jullie, als ik herhaal wat ik mij herinner, kunnen jullie dan het bericht voltooien? Kunnen jullie eveneens commentaar geven op de visie die ik had van een enorme walvis met vleugels in de diepe oceaan?

Liefste Suzille,

Wij beantwoorden deze vragen voor jou en voor jouw lezers. Ons bericht begint met, “De verschuiving is Nu, maar je kan het enkel waarnemen wanneer jouw bewustzijn resoneert  tot de 5e dimensie en verder.”  Wij wensen jullie te herinneren aan dat wanneer wij zeggen “NU”, spreken wij NIET over het nu van de 3D waarin is de ‘tijd om iets te doen.”

Wanneer wij zeggen NU, bedoelen we, het is “het NU waarin jullie de illusie van tijd kunnen verlaten”. Binnenin dit NU kunnen jullie de verschuiving ervaren omdat jullie bewustzijn gekalibreerd is (gecontroleerd en bijgesteld) op de 5e dimensie.

De krachten van het donkere die tegen Gaia’s ascentie hebben gewerkt  sinds de val van Atlantis, hebben hun strijd om Aarde te controleren verloren. Echter, het ‘opruim’ proces zal meer 3D “tijd” in beslag nemen, om het af te maken. Gelukkig, vele van onze vrijwilligers openen portalen naar de 5e dimensie en houden hun portalen open.

De hogere frequenties van licht stromen door deze geopende portalen, een grote hulp voor degene die aan het opruimen zijn, de leugens en dominantie die in Gaia’s planetaire vorm is binnengedrongen sinds de latere dagen van Atlantis.

Vanwege deze hogere frequenties lichtstromen  die Gaia binnenkomen, evenals de gelijktijdige opruiming van de donkerte, is het het NU om te focussen op de “tussenin” frequenties, jullie hogere staat van bewustzijn en jullie derde/vierde dimensionale bewustzijn. Op deze manier, zal  jullie besef van  onbewustzijn, bewustzijn en superbewustzijn volledig worden aangesloten.

Met andere woorden, jullie zullen het leven nodig hebben van een drievoudige bewustzijn van:
1) jullie hogere expressies van Zelf
2) jullie wereldse, bewustzijn van dagelijks leven en
3) jullie staat van bewustzijn “tussenin” jullie dagelijkse leven en het hogere dimensionale bewustzijn van jullie Zelf in de hogere rijken.

Het walviswezen dat je zag in jouw meditatie is vertegenwoordiger van jouw diepste onbewuste zelf. Kan je herinneren hoe dit prachtige wezen alleen met jou kon communiceren toen jij je volledig overleverde aan jou ervaring? Evenzo, toen je contact verloor met het walviswezen, jouw onbewuste zelf, had je het nodig om te ontspannen in en dan in een circulair licht binnen te gaan die voorafging aan een ander bericht van de ‘walvis’.

Wij horen jou vragen ons jou te herinneren, wat jouw onbewuste ‘walviswezen’ in het diepste van jouw onbewustzijn, jouw vertelde. Wij zullen je helpen om te herinneren. Kijk nu naar de reusachtige vleugels van het walviswezen. Natuurlijk, de vleugels waren niet van veren, maar van dezelfde huid als de rest van zijn lichaam.

Deze vleugels zijn gelijk aan de flippers van de walvis, welke gelijk zijn aan menselijke armen. Het transmuteren van de flippers van de walvis naar reusachtige vleugels lijkt veel op menselijke armen die transmuteren naar vleugels. Wij zullen nu meer uitleggen over de betekenis van deze in het binnenste ‘’ bewegende beelden”.

Voordat wij dat doen, herinneren wij jou en jouw lezers, dat jullie ALLE meer Licht Taal berichten zullen ontvangen. Licht Taal komt voort uit de vijfde dimensie en verder. Jullie drie dimensionale brein is niet gekalibreerd om de frequentie van informatie te downloaden,  maar het kan vangen (innemen) de beelden en gevoelens.

Licht Taal lijkt veel op droom taal. Daarom, als degenen van onze geaarde, hun dromen documenteren wanneer ze wakker worden, zal het een sterke basis zijn voor het begrijpen van de Licht Taal die gepaard gaat met al onze graancirkels en “gechannelde” overdrachten.

Wij gaan nu in detail van al de beelden die gepaard gaan met jouw bericht, die eigenlijk een bericht door jou zijn, eerder dan gewoon aan jou:

Een walvis is een vriendelijk en liefhebbend  wezen die nooit iemand kwaad doet.
Walvissen zijn toegewijd aan hun pod  (sociale groep) en aan hun kinderen.
Ze zijn reusachtige creaties die GEEN negatieve “footprints” voetsporen achterlaten op het lichaam van Gaia.

Water is een symbool van emotie. De diepe oceaan is een symbool van de emoties welke diep zijn binnen jouw onbewuste geest. Voordat je je aansloot met de walvis, moest je de hogere dimensionale  cirkel van licht zien, in het midden van jouw diepe onbewuste geest. Toen had je volledige overgave nodig aan dat licht en jezelf bevrijden van ALLE verwachtingen.

Kan je herinneren dat de walvis tegen jou bleef zeggen, “Laat Gaan.”

Toen je eenmaal verbonden was met het licht, werd het duidelijk dat de walvis reusachtige vleugels had waar het eens relatief kleine flippers had. Het was jouw liefde voor alle walvissen die toestond je over te geven aan de waterige donkerte. Jij, evenals vele mensen op Aarde, zijn een walvis geweest op Sirius B. Dus, veel van jullie kennen de identiteit van de walvis als jullie.

Het bericht aan jou en door jou was, “Als je het licht kan vinden, verborgen binnen jouw diepste onbewustzijn, zal je in staat zijn om te verbinden met een diepe wijsheid van binnen, die je waarschijnlijk hebt genegeerd”.

Vanuit vele van jullie jaren, heeft de mensheid over het onbewustzijn gedacht als een plaats waar negatieve geheimen werden bewaard.

Uit de droom, herinnerde je dat het onbewuste ook is waar jouw grootste wijsheid, kracht en liefde, in dit geval verpersoonlijkt als een reusachtige walvis met vleugels, jou kunnen helpen om te transmuteren in/naar een hogere expressie van jouw Zelf.

Natuurlijk, wij de Arcturianen hebben het bovenstaand bericht vele malen gegeven. Echter, het is meer persoonlijk en heeft grotere betekenis wanneer je het ziet, je het voelt, je er aan overgeeft en een bericht diep ervaart door jouw eigen innerlijke licht, hetgeen  te vaak verborgen is in de diepste oceanen van iemands onbewuste geest.

Jullie zijn allemaal geïndoctrineerd (inprenten van opvattingen) om te denken dat er iets mis met je is, dat je beter moet worden, dat je gekrenkt zal worden als je ‘iets’ verkeerd  doet, of als je lichaam groter is dan van een filmster’s lichaam.

TV reclames zijn een ZEER succesvol gereedschap geweest van de kabal  om het gevoel van eigen waarde te verminderen van degene die kijken. Gelukkig, Tv reclames zullen binnenkort en in toenemende mate eindigen.

Mensen zijn aan het kiezen om van hun vermaak te genieten via een medium wat niet is gebaseerd op reclame. In feite, hebben reclames een subliminale informatie die onbewust wordt opgevangen door de kijker.

Deze subliminale informatie verspreidt (raadselachtig) jullie drie dimensionale media door het creëren van onzichtbare, negatieve gedachten vormen. Omdat deze negatieve/controlerende berichten subliminaal zijn, worden ze vaak opgeslagen in iemands onbewuste.

Jullie zijn dan ‘onbewust’ geleid te doen wat het subliminale bericht jullie verteld te doen “of anders” zullen jullie vrienden verliezen, dik worden, ongelukkig zijn, banen verliezen….. deze lijst gaat maar door.

Het is om deze reden dat we jullie herinneren hoe Licht Taal te lezen. Licht Taal is voorbij/verder dan jullie drie dimensionale vermogen van de geest om waar te nemen. Daarom is het vaak bewaard in jullie onbewuste samen met wat jullie hebben onderdrukt.

Ja, het is waar dat jullie voorbije negatieve herinneringen hebben onderdrukt. Echter jullie hebben ook ervaringen van hele positieve gebeurtenissen verdrongen van welke jullie weten, dat jullie het niet konden delen met anderen, zoals jullie vele ontmoetingen met hogere wezens of bezoeken aan onze Sterrenschepen.

Dus, een hele ‘wijze walvis’ kan worden ontwikkeld binnen iemands onbewuste geest. Eenmaal wanneer jullie je hebben herinnerd hoe jullie geest/lichaam Licht Taal leest en andere hogere dimensionale communicaties, dan hebben jullie een onmiddellijk tegengif voor de negatieve subliminale berichten die jullie derde dimensionale realiteit bezaaien.

Om Licht Taal te lezen, moeten jullie eerst herkennen, het ‘aanvoelen’ ervan, evenals hoe het te onderscheiden van negatieve symbolische, non-verbale taal – zoals binnen reclames (o.a.). Veel reclames maken dat jullie je “niet goed genoeg” voelen en dat jullie “het nodig hebben om te verbeteren.”

Aan de andere kant, doet Licht Taal jullie geliefd voelen, geëerd en enorm belangrijk gewoon de manier zoals jullie NU zijn. Licht Taal is gevuld met Onvoorwaardelijke Liefde, Onvoorwaardelijke Vergiffenis, Onvoorwaardelijke Acceptatie en Violet Vuur.

Daarvoor, wanneer jullie Licht Taal ontvangen, voelen jullie je gelukkig,  geëerd, euforisch, of jullie laten tranen van geluk en vreugde. Dit tranen laten is een vorm van diepe bevrijding van jullie dagelijkse negatieve indoctrinatie. Deze bevrijding van, “Ik wist niet hoe ontdaan, verward en eenzaam ik was totdat ik mij heerlijk voelde!”

Deze bevrijding van angstige emoties, opgeslagen in jullie onbewuste is één van de primaire geschenken van Licht Taal. Hoewel jullie 3D brein het niet kan begrijpen, jullie onbewuste geest en fysieke lichaam VOELEN de Onvoorwaardelijke Liefde en het Multidimensionale licht opgeslagen in ALLE Licht Taal berichten.

In feite, deze Liefde en Licht is de ‘markeerder’ die bewijst dat het werkelijk Licht Taal is dat aan het uitwasemen is naar jullie vanuit de hogere dimensies. Wij, jullie Galactische Familie, zijn jullie aanhoudend Licht Taal berichten aan het zenden.

Echter, het vloeien van ons bericht door jouw lichaam, kan jullie een initiatie brengen. Een ‘initiatie’ ontstaat meestal wanneer jullie gereed zijn om te verschuiven naar een hogere resonantie, maar jullie onbewuste ‘mind’ moeten worden gezuiverd voordat jullie volledig accepteren dit  Multidimensionale geschenk.

Ons kanaal is niet in staat geweest om onze bericht mondeling door te geven omdat zij ‘haar stem verloor’. In realiteit, verloor zij haar stem niet. Ze verloor enkel de tonen ‘er tussen in’ de hogere en lagere frequentie. Bij voorbeeld, Suzille’s keel kon de hoge en lage frequenties van geluid uitdrukken, maar niet de ‘er tussen in’ frequenties.

Na de ochtend meditaties van de walvis, begon haar stem langzaam te herstellen en begon zij in staat te zijn om korte momenten te ervaren toen de ‘er tussen in’ geluiden konden worden uitgedrukt. Vervolgens is het dat haar “stem zou terugkomen.”

Met andere woorden, haar lichaam ontving het Licht Taal bericht van, “Herinner om Volledig Verbonden te zijn door te verenigen het bewustzijn van jouw bovenbewuste zelf met het bewustzijn van jouw onbewuste zelf.”

Op deze manier kunnen jullie ook herinneren hoe Licht Taal berichten te “lezen” via de gebeurtenissen van jullie dagelijkse leven. Wanneer jullie bewust verbonden zijn met AL,  het volledige gamma van jullie leven, kunnen jullie volledig verbonden zijn met het volledige gamma van Leven op Aarde.

Aangezien (wanneer) jullie bewustzijn uitbreid naar hogere frequenties van Licht, zullen jullie bewust bemerken elke donkerte (welke eigenlijk angst is) die jullie weggestopt hebben in jullie onbewuste ‘mind’.  Misschien hebben jullie deze donkerte, angst, negatief gedrag en oude verwondingen verborgen in jullie onbewuste ‘mind’ omdat jullie niet konden geloven dat jullie ze onder ogen konden komen.

Zoals jullie innerlijk licht toeneemt, hebben jullie de moed om bewust de donkere geheimen die jullie in jullie onbewuste zelf verborgen hebben, waar te nemen en te helen. Zodra deze illusie van donkerte geheeld is, is jullie ingeboren wijsheid, kracht en liefde geopenbaard.

Deze wijsheid, kracht en liefde maakt dan jouw ingeboren “liefhebbende walviswezen van wijsheid en licht” vrij. Dit wezen was er altijd, maar jullie moesten het  verbergen in jullie onbewuste om het te beschermen tegen de wereld.

Wanneer jullie je verleden helen en eren, hebben jullie voldoende vertrouwen in jullie zelf om in het NU te leven.

Binnen het NU zijn jullie jullie reden voor incarnatie aan het vervullen.

Binnen het NU zijn jullie vrij van voorbije teleurstellingen en toekomstige angsten.

Binnen het Nu zijn jullie de beste en de hoogste versie van jullie Zelf die NU jullie zijn.

Binnen het Nu, hoeven jullie jezelf niet langer te vergelijken met wie jullie eens waren, of wie jullie zouden moeten zijn in het aanstaande.

Binnen het Nu, kunnen jullie onthouden om onvoorwaardelijk lief te hebben, onvoorwaardelijk te vergeven en onvoorwaardelijk jullie zelf te accepteren.

Binnen het Nu zijn jullie vrij van de polariteiten en illusies van de 3D wereld en zijn jullie in staat voor het waarnemen van het Multidimensionale Licht van de Ene welke stroomt in/naar jullie leven.

Binnen het Nu zijn jullie THUIS en THUIS is waar jullie altijd zijn geweest.

Kom alstublieft bij ons in dat Nu,
De Arcturianen.