Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 juli 2016

Spiritualiteit: De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 80. Een Cursus in Liefde – Boek 2. / 29 juli 2016 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 80.
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
29 juli 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Vertrouwen in de Goddelijke Weg – ontspanning.
Het ontspannen na de dagelijkse hectiek.
Ontspanning – verzachten van zorgen

Om de dag ontspannen te leven is de beste manier voor de Goddelijke Weg die jullie graag willen belopen. Focus jezelf op ontspanning. Zoals bij alle dingen geldt ook hier: Jullie moeten het zelf doen, anderen zullen het niet voor jullie doen. Als jullie sterk belemmerd worden door je werk of door familie zal je dit recht soms bijna moeten bevechten.

Ontspannen leven versterkt jullie lichamelijk welbevinden en het maakt alle zorgrimpels glad (bespaart dure crèmes) en dit geldt ook voor situaties die vol spanning zijn. Ontspanning is een belangrijk werktuig in de nieuwe energie.

Een prachtig neveneffect van dit proces is dat jullie ophouden voortdurend te evalueren. Jullie zien jezelf en de andere mensen in een ander licht. Jullie bekijken het vanuit een Goddelijk perspectief. Is dat niet prachtig?