Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 13 juli 2016

SAUL: “Jullie frustratie en irritatie is begrijpelijk.” / (2009/07/29) herplaatst 13 juli 2016 door John Smallman


SAUL:
“Jullie frustratie en irritatie is begrijpelijk.”
via John Smallman (2009/07/29)  herplaatst 13 juli 2016 

De tijd van het wachten voor de mensheid om zich te verheffen naar het volledige bewustzijn is bijna ten einde. Zeer binnenkort zal inderdaad het prachtige moment van ontwaken met jullie allen zijn, als jullie 'alarm bellen' aankondigen, met de meest meeslepende en opzwepende muziek, dat een nieuwe eeuwige dag van de grootste schoonheid is aangebroken om jullie te verblijden.

Het is onmogelijk om jullie zelfs maar het flauwste idee te geven van de wonderen van wat het leven in petto hebben voor jullie, vooral aangezien het schijnt dat jullie zo lang hebben gewacht op de beloofde komst van het volledig bewuste leven. Met groot enthousiasme is over de vreugde gesproken, voor wat  een eindeloze hoeveelheid tijd lijkt te zijn geweest, door zo veel gidsen, profeten en mystici, maar het mocht blijkbaar allemaal, niet baten. Er is niets gebeurd!

Jullie frustratie en irritatie is begrijpelijk terwijl jullie doorgaan te leven in de illusoire wereld van de afscheiding, duisternis, en angst waarin jullie geboren werden als kinderen met zoveel hoop en verwachting. Het lijkt allemaal veel langer te duren dan jullie dachten dat het zou duren voordat de nieuwe gouden eeuw zou arriveren zoals Goddelijk beloofd en gegarandeerd was.

Het moment is nu dichtbij ... je voelt het, en toch voelt deze periode van stille voorbereiding alsof het nooit volledig zal zijn. Het is inderdaad een verontrustende ervaring wat leidt tot angst en twijfel. Relax - jullie weten werkelijk, diep in jezelf, dat er niets is om je zorgen over te maken, omdat God altijd levert zoals beloofd - leef bedachtzaam in het moment en vertrouw erop dat het geschenk van het leven dat je hebt gekregen een meest wonderlijke doel heeft dat zeer binnenkort glorieus zal worden geopenbaard.

God plaagt of misleidend jullie niet. Hij houdt van ieder van jullie ver voorbij jullie vermogen om te denken of te begrijpen, dat is de reden waarom Hij die jullie heeft gecreëerd als absoluut volmaakte wezens om voor altijd van het onvoorstelbare en onverbeterlijke wonder van Zijn Goddelijke Realiteit te genieten. Jullie schijnbare afscheiding van die staat is alleen dat, schijnbaar. Jullie gaan ontwaken naar de prachtige glorie van de nieuwe dag, want het is Gods intentie, en die van jullie, dat jullie dat willen.

Blijf op jullie Goddelijke Vader vertrouwen, die niet in staat is jullie teleur te stellen, jullie te misleiden, of jullie te verlaten, en weet, zoals jullie dat doen in het diepe centrum van jullie wezen waar jullie Een zijn met Hem, dat alles goed is, alles goddelijk is verzorgt.

Met heel veel liefde, Saul.

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl