Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 8 juli 2016

Quan Yin “De Resultaten Hebben Zich Versneld” / 6 Juli 2016 / Jenny Schiltz


Quan Yin
“De Resultaten Hebben Zich Versneld”
6 Juli 2016 / Jenny Schiltz
Wij komen naar jullie toe vandaan om jullie aanmoediging en begrip te geven van wat er in deze tijd energetisch aan het plaatsvinden is. De energiegolven die in/naar jullie planeet stromen zullen doorgaan en zij zullen niet verminderen. Niettemin, als jullie vorm zich aanpast aan de hogere frequenties zullen jullie verlichting voelen. Wij begrijpen dat velen zich vermoeid voelen en willen dat dit voortdurende stromen stopt, specifiek diegenen die snel ontwaakt zijn en door de lagen binnenin heen ploegen. Kijk diep en oprecht binnenin jezelf en vraag of je gelukkig zou zijn om dit proces uit te strekken of dat je het type bent om snel te willen gaan. Vertrouw erop dat je ziel/Hogere Zelf weet wat het beste is en hoeveel je aankunt, zelfs wanneer je denkt dat je geen enkele dag extra verder kunt gaan. De ware kracht en het doorzettingsvermogen dat binnenin een ieder van jullie ligt is verbazingwekkend en moet gevierd worden.
Tijdlijnen zijn aan het vervliegen en ineen aan het storten om te verzekeren dat jullie persoonlijk en collectief in de hoogst mogelijke tijdlijn zijn. Jullie zullen beginnen te zien dat de resultaten van jullie gedachten en acties veel sneller gezien worden. Sommigen zullen dit ogenblikkelijk karma noemen, maar het is veel dieper dan dat. Begrijp dat dit jullie tijd is om het verschuiven van jullie energie en de frequentie waarin jullie verblijven uit te oefenen. Als iets niet gaat zoals jij wilt en je treedt dit tegemoet met zelf-veroordeling, oordeel of andere negatieve gedachten, zal je zien dat het patroon van dingen die verkeerd gaan door zal gaan. Echter, als je een ongemakkelijkheid met humor en vertrouwen tegemoet treedt dat alles in orde zal zijn, zal je dan zien dat het inderdaad in orde is, misschien zelfs beter dan waarop je anticipeerde. De snelheid waarop je de resultaten van je innerlijke gedachten en gevoelens ziet is verhoogd, zodat je de wisselwerking duidelijk mag zien. 

Een ieder van jullie heeft de kracht om diens inzicht/gewaarwording te veranderen en daardoor de frequentie te veranderen welke door je energetische lichaam verstuurd en ontvangen wordt. In een hogere frequentie of het stromen te zijn betekent niet dat het leven naadloos of perfect zal zijn. Wat belangrijk is, is je reactie wanneer gebeurtenissen niet gaan zoals jij wilt of dat het lijkt dat alles om je heen aan het instorten is. Het neemt oefening om de hoogst mogelijke frequentie binnenin te handhaven en het kan niet getest en versterkt worden zonder de hobbels of bergen die op je pad tevoorschijn komen.
Velen zien een herleving van gedachten, gedragingen, gezondheidscondities en zelfs verslavingen. Deze komen naar boven om genezen te worden en van binnenuit niet langer be/veroordeeld te worden. Zij komen naar boven, zodat je mag zien hoe diep de programmering van zelfsabotage en zelfbeschuldiging is dat binnenin jou lopende is. Dit kan frustrerend zijn voor diegenen die gevoeld hebben dat zij voorbij gegaan waren aan deze ervaring, alleen om het opnieuw weer naar de oppervlakte te zien komen. Begrijp dat het niet weer naar boven zou komen als het niet diep binnenin verborgen was. Wanneer je eenmaal in staat bent om jezelf volledig te vergeven en volledig van jezelf te houden, ongeacht van je waargenomen gebreken, zal je ontdekken dat de programmering niet langer meer lopende is. Dit is een belangrijke stap, aangezien een ieder van jullie zich herinnert wat het is om een volledig belichaamde Ziel/Hoger Zelf te zijn.
Een ieder van jullie is werkzaam met het integreren van jullie Ziel/Hogere Zelf. Veel zal veranderen als jullie herinneren en dan de kennis laag na laag integreren. Het is zeer gelijk aan de classificatie die jullie geven aan de fasen als jullie groeien: zuigeling, kleuter, tiener, adolescent, jonge volwassene enzovoorts. Ongeacht de classificatie, ben je altijd een mens. Je bent nooit volledig je Ziel geweest, je hebt eenvoudig gekozen om niet je ware luister te herinneren, zodat je het leven zou kunnen ervaren in de dualiteit en dichtheid. Het is nu tijd om te herinneren, en te herinneren terwijl jij je vorm op de Aarde handhaaft. Als je naar jezelf in lagen terugkeert, zal je gewaarworden dat je verbinding met Alles Dat Is toeneemt, net zoals je bekwaamheden/vaardigheden dat doen.
Het is zeer belangrijk dat je luistert naar wat je lichaam nodig heeft in deze tijd. Voor sommigen mag wat het lichaam nodig heeft niet duidelijk zijn, maar de boodschappen die je ontvangt aangaande wat het lichaam niet nodig heeft zullen er wel zijn. Het is zeer belangrijk om de lijn van communicatie te openen met je lichaam, zodat je in staat bent om met een groter gemak door deze veranderingen heen te gaan. Wanneer je wel begeleiding van binnenuit ontvangt maar tegenwerkend bent om de instructies op te volgen, laat dit zien waar er overtuigingen en programmeringen zijn die niet consistent zijn met je Ziel/Hogere Zelf. Begrijp dat iedere keer dat je de ontvangen begeleiding opvolgt, zelfs wanneer het bizar schijnt te zijn, je het kanaal binnenin opent om een duidelijkere communicatie van binnenuit te ontvangen.
Je bent krachtig voorbij iedere maatstaf en als een ieder van jullie meer volledig in diens kracht loopt, zullen jullie alles dat om jullie heen is veranderen. Herinner je wie je bent en de diepe Liefde van waaruit jullie kwamen.
Met diepe Liefde, bewondering en respect,
Quan Yin
***** 
Conversatie met Quan Yin:
Ik: Wat zijn in het algemeen de doordringende emoties van degenen die in deze momenten ontwaken?
Quan Yin: Velen voelen een diepe kwaadheid, ongeloof en machteloosheid. Velen worden kwaad en schelden dan op hun medemens om de buitenwereld te veranderen, niet beseffend dat wat er gebeurt in het grotere collectief een spiegel is van wat er binnenin het onderbewuste van de mensheid gebeurt. Als ieder persoon diep binnenin zichzelf zou kijken, diens trauma en pijn zou genezen, zullen zij gewaarworden dat alles om hen heen ook geneest.
Ik: Wat aangaande het opruimen/reinigen dat gaande is voor het collectief?
Quan Yin: Je kunt alleen opruimen/reinigen wat van binnenuit met jou overeenkomt. Het zou onmogelijk zijn om een kwestie op te ruimen/te reinigen dat niet resoneert in dit leven. Iemand die verkrachting niet begrepen heeft kan niet helpen die energie uit het collectief op te ruimen. Begrijp dat het niemand diens verantwoordelijkheid is om voor iemand anders te reinigen/op te ruimen, het activeert dan diegenen die ook gereed zijn om het te reinigen/op te ruimen. Hoe meer die zichzelf genezen, hoe groter de genezen frequentie is binnenin het collectief dat grote verandering bewerkstelligt door elkeen te activeren die gereed is om het binnenin zichzelf te genezen.
Ik: Ik ben dankbaar voor je woorden over naar het lichaam te luisteren. Ik heb hunkeringen gehad die weinig zin maakten en tegen mijn dieet ingingen. Ik heb geworsteld met de tegenstrijdigheid, hoewel toen ik naar de hunkeringen luisterde ik ontdekte dat ik me veel beter voelde.
Quan Yin: Waar kwamen je overtuigingen voor je dieet vandaan?
Ik: Sommige zijn van holistische medicijnen, anderen werden gecreëerd omdat ik mijn vibratie wilde verhogen en dat er aan mij verteld was dat bepaald voedsel de vibratie verlaagde.
Quan Yin: Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat je overtuigingen niet je gevangenis worden. Er is geen grotere autoriteit als tot wat je nodig hebt in deze momenten dan jij. Luister naar het lichaam, verbind je met hoe ieder ding dat je inneemt ervoor zorgt hoe jij je voelt. Laat dat je gids zijn, maar niet je regel aangezien ook deze zullen veranderen. Je moet begrijpen hoe krachtig/machtig je bent. Wanneer je begrijpt dat alles van het Licht is en het jouw inzicht is dat verandert, dat je zult zien dat alles compatibel is. Jouw gevoel en intentie zijn het meest belangrijk. Dit gaat weer over je werkelijke natuur te begrijpen en de onbegrensdheid van je wezen.  
Ik hoop dat mijn vragen jullie geholpen hebben en dat deze Blog jullie in goede orde vindt. Ik waardeer werkelijk iedereen die deze blog delen, aangezien veel van deze informatie geblokkeerd raakt in de sociale media de laatste tijd.  Jullie allemaal de Liefde en zegeningen sturend die wij kunnen hanteren.
Jenny ♥♥♥