Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 juli 2016

NIEUWE MAAN 4 JULI 2016 / 2 juli 2016 / Petra Stam

NIEUWE MAAN 4 JULI 2016
2 juli 2016 / Petra Stam

We hebben de langste dag al achter ons en hoewel er vooral regenwolken boven ons hangen, is het meteen aangenaam warm als de zon zich even laat zien. Zo is het ook met dit nieuwe-maan-weersbericht: er zal meer licht op je ziel schijnen als je het erop richt (Sirius) en wetende welk verlangen zich daar laat zien, krijg je de kans om iets werkelijk te manifesteren de komende tijd (Saturnus). Paraplu mee voor eventuele verdraaide gedachten (Mercurius) en zwemkleding mee, zodat je je kunt onderdompelen in fijne voorgevoelens, verlangens en artistieke uitingen (Neptunus). Als je weet wat je in je hebt, onderneem dan ook een actie in de buitenwereld (Mars loopt weer vooruit sinds 30 juni)!

De nieuwe maan staat in het gevoelige waterteken Kreeft. Daardoor kun je je kwetsbaarder en dromeriger voelen, of juist afhankelijk en aandacht zoekend. Wees je extra bewust van je gevoelens én je reacties daarop want voor je het weet voelt het of je je emotie bént in plaats van dat je die hebt. Geef je innerlijk kind aandacht en koester dit, maar laat de volwassene in jezelf de regie nemen in het aangaan van je wensen.

Zon en Mercurius staan naast de Maan in Kreeft: ego en denken staan naast het gevoel. Dat kan je bewust maken van je gevoel of je kunt ineens het verschil zien tussen wat je neerzet in de wereld en wat je wenst neer te zetten in de wereld. Je kan een magische eye-opener hebben, maar het kan ook zijn dat je door de egobomen het gevoelsbos niet meer ziet. Door rust te nemen, ervoor te gaan zitten en te voelen wat wil uitgroeien in jezelf, kom je tot je kern.

De Maan staat ‘op’ de ster Sirius. Deze ster is verbonden met de godin Isis en staat voor de zoektocht naar het hogere of spirituele weten van de mens. Dit zorgt ervoor dat je sneller bij je zielenweten komt wanneer je je op deze dag afstemt op de Maan en Sirius. Het kan ook zijn dat je een zielendeel onder ogen krijgt via een geliefd iemand; hierdoor zal jullie band versterken en word je meer naar elkaar toegetrokken. Maan-Sirius geeft succes, dus als je een verlangen voedt en er een actie op laat volgen, is de kans van welslagen groot.
 
Voel je je ook aangetrokken tot Sirius? Dan kan STERREN WORKSHOP SIRIUS A iets voor jou zijn! Met een DNA-activatie, een energetietransfusie en edelsteen-programmering. 

Vakantie-boekentip: DE STERRENPAS
Een boek voor sterrenkinderen en –volwassenen. Een ontdekkingsreis naar andere werelden (zoals Sirius A, B en C) en je eigen binnenwereld.
 
Deze keer in de Maan-nieuwsbrief:
- Meer over de ster Sirius en de Sirius-Maan verbinding
- Hoe Maan en Saturnus kunnen samenwerken
- Praktisch: de Maan, dromen en zelfonderzoek