Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 26 juli 2016

Live Kryon Channeling 170: In Verbinding Komen. Deel 1 - 3 / 9 april 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 26 juli 2016

Live Kryon Channeling 170:
In Verbinding Komen. Deel 1 - 3
Deze live channeling werd gehouden in Portland, Maine.
9 april 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 26 juli 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve mensen, wat er in jullie is, is een multidimensionaal deeltje van DNA dat is bedoeld om verbonden te zijn met de centrale bron. Om waarlijk verbonden te zijn betekent een balans van de triade te hebben. Wij brengen jullie deze informatie weer: De Complete Mens, degene die totaal verbonden is, kan al deze dingen doen die ik hierboven heb vermeld, maar de “grootste daarvan is Liefde!”

Deze liefde en compassie is de versmelting tussen het logische brein, het menselijk hart en de pijnappelklier. Op een gebalanceerde manier is het de pijnappelklier die de heilige energie ontvangt en verstuurt en die assistentie heeft van het kwantum-DNA om te verbinden met de creatieve bron.

Luister, als jullie de pijnappelklier uitwissen en jullie het hart onderdrukken en het nooit gebruiken, zijn jullie helemaal cerebraal. (werken alleen met de hersenen) maar jullie kunnen dan nog steeds het multidimensionaal DNA gebruiken. In deze nieuwe energie zullen er vele mensen naar voren komen om dingen te doen die verder gaan dan de dingen die anderen kunnen doen.