Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 25 juli 2016

Live Kryon Channeling 170: In Verbinding Komen. Deel 1 - 2 / 9 april 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 25 juli 2016

Live Kryon Channeling 170:
In Verbinding Komen. Deel 1 - 2
Deze live channeling werd gehouden in Portland, Maine.
9 april 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 25 juli 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve mensen, een deel van jullie DNA is multidimensionaal. Het is niet echt zo controversieel. Mijn partner heeft feiten genoemd aangaande enkele kwantumbiologen die hiervan weten en die doorgaan om dit te bestuderen. Een deel van het DNA is zeker meer dan jullie denken. Er is getoond en bewezen tijdens experimenten dat het DNA niet alleen maar chemie is.

Er is positief bewijs dat de aanwezigheid van DNA in een gecontroleerd experiment de draaiing van een atoomdeeltje binnen een kwantumveld kan veranderen. Dit vertelt de wetenschappers dat er oorzaak en gevolg is in een kwantumveld en dat het DNA daarom, een kleine kwantumbron moet zijn.

De laatste keer waarop wij samen waren, gaf ik jullie informatie in een channeling die vertelde: “Jullie kunnen kwantumactie niet zien zonder een kwantumbron te hebben.” Als jullie dus een prachtige, nieuwe kwantumuitvinding hebben, moet die ontwikkeld worden vanuit een kwantumbron. Jullie kunnen geen 3D-bron hebben die een kwantumeffect schept.