Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 24 juli 2016

Live Kryon Channeling 170: In Verbinding Komen. Deel 1 - 1 / 9 april 2016 /Lee Carroll /Geplaatst: 24 juli 2016

Live Kryon Channeling 170:
In Verbinding Komen. Deel 1 - 1
Deze live channeling werd gehouden in Portland, Maine.
9 april 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 24 juli 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Portland, Maine.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wat ik vanavond wil brengen kan verkeerd begrepen worden. Het is gevorderde informatie en het is informatie die verwarring kan scheppen. Ik zal mijn partner dus vragen om langzaam te zijn en de voorbeelden te gebruiken die ik hem zal geven.

Er gebeurt op dit moment iets moois in deze stoel en het heet verbinding. De reden waarom channeling op deze planeet zo controversieel is, is omdat er zoveel mensen zijn die met hun ogen gaan rollen en zeggen dat dit niet mogelijk is, of occult, of gewoon te vreemd. Meer dan dat, velen zeggen dat het niet deugt. 

Men zou dus kunnen zeggen dat de mensheid spiritueel bevoordeeld is tegen channeling!