Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 15 juli 2016

kryon: Vraag en Antwoord 713: De Tsunami en Dieren. /15 juli 2016 / Lee Carroll


713: De Tsunami en Dieren.
15 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, op het nieuws werd er gesproken over het feit dat er maar heel weinig dieren dood gevonden zijn na de vernietigende tsunami in de Indische Oceaan. Ook vertelden zij dat er olifanten waren gezien die slachtoffers hielpen door hen met hun slurf uit het water te trekken. Wil jij alsjeblieft uitleggen wat de verbinding van de dieren met de Aarde is die hen in staat stelt om het dreigende gevaar van de tsunami aan te voelen? En als de informatie over de olifanten correct is, verklaar dan alsjeblieft hun gedrag waarbij zij de mensen die in gevaar verkeerden, hielpen. Dank je wel.

ANTWOORD: Jij hebt het in jouw vraag al verklaard. Zonder intellect als dat van jullie zijn de dieren verbonden met de energie van de planeet. Zij hebben ook ontwikkelde zintuigen, met name die van het gehoor. De meeste van hen gingen volgens hun intuïtie weg – wat jullie instinct noemen – en wisten wat zij moesten doen toen zij de zee “hoorden” komen.