Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 11 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 710: Ontwikkeling van de Derde Taal. /11 juni 2016 / Lee Carroll


710: Ontwikkeling van de Derde Taal.
11 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, is er een manier waarop een mens zijn ware zelf kan ervaren, op zijn minst emotioneel, om verfrist te worden en een plek te hebben waar wij naar toe kunnen gaan terwijl wij verder gaan met onze multidimensionale taak van het scheppen? Ik kijk er naar uit om dit te doen. Ik zou graag “naar huis” gaan en mijzelf ervaren en intiem en verbonden te zijn met het goddelijke.

VRAAG: Lieve Kryon, het is voor mij duidelijk dat een van de grootste prestaties van de mensen de ontwikkeling van de Derde Taal is. Omdat de taal van Spirit niet lineair is, is het begrip van symbolische informatie zoals archetypes, metaforen, parabels en symbolen dan een manier de Derde Taal te verbeteren?

ANTWOORD: Ja, ja en ja! Deze ervaring van de Derde Taal is wat wij onderwijzen. Het gaat over het “spreken tegen je cellen.” Kijk naar onze boodschappen van 2003 tot en met 2005 voor deze antwoorden want die gaan over het claimen van jullie meesterschap.