Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 6 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 705: De Her-verbinding. / 6 juli 2016 / Lee Carroll


705: De Her-verbinding.
6 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb een vraag aangaande de EMF Balanstechniek en de Energie van Her-verbinding. Zijn die twee hetzelfde?

ANTWOORD: Nee. Het zijn twee diepgaand verschillende benaderingen van de discussie en ontwikkeling van procedures rondom een ding….. de kracht van het menselijk wezen.

Beide disciplines zijn nieuw op de planeet (in de laatste twintig jaar). Beide zijn discussies die feitelijk beginnen met jullie te vragen om de energie binnenin te “voelen.” Zij zijn beide goddelijk geïnspireerd en zij worden beide beheerd door een mens die ervoor is geboren om juist dit te doen. En…… beide kunnen zij met elkaar samenwerken als jullie dit willen.

Mensen zijn verschillend. Jullie hersenen zijn ontworpen om verschillend van elkaar te zijn. De benadering van de een voor opwinding in zijn leven is vaak de verveling van een ander! Jullie weten dit, want jullie zien dit elke dag. Daarom zijn er ook zoveel religies op de planeet. Hebben jullie daar ooit aan gedacht? Als God, God is en jullie deeltjes van God zijn, waarom zijn er dan zoveel verschillende ideeën over dit alles en over hoe te handelen?