Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 1 juli 2016

Kryon Vraag en Antwoord 702: Het Nieuwe Jeruzalem. /1 juli 2016 / Lee Carroll


702: Het Nieuwe Jeruzalem.
1 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, het lijkt mij dat sinds onheuglijke tijden de grond in Jeruzalem is bedekt met het bloed van duizenden die daar werden gedood.

Een van de channelings bevestigde dat het Nieuwe Jeruzalem in feite het fysieke Jeruzalem is. Als dit het geval is ben ik nieuwsgierig om te weten waarom er door de eeuwen heen zoveel bloed verspild is op dit land, deze grond? Waarom lijkt Jeruzalem betaald te moeten worden met bloed – soms zelfs van de reizigers die op doorreis waren en gedood werden. Dit lijkt een zeer eigenaardig iets te zijn – het is alsof deze grond menselijk bloed vereist voor zijn bestaan. Waarom is dit?

ANTWOORD: Jouw vraag is werkelijk diepgaand. Het gaat tegen alles in dat dit gebeurt, nietwaar? Het gaat tegen het gevoel in van de manier waarop dingen werken in een goddelijke plaats, nietwaar?