Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 juli 2016

Interview met Cobra, / 20 juni 2016, door Prepare for Change / 01 juli 2016


Interview met Cobra,
20 juni 2016, door Prepare for Change
01 juli 2016

 Lynn – Welkom dames en heren bij ons maandelijks Cobra interview. Uw hosts vandaag zijn Lynn en Richard. Ons doel met deze Cobra interviews en met onze website is om te informeren, onderrichten en voor te bereiden op komende gebeurtenissen. Denk er alsjeblieft aan dat niemand altijd alle antwoorden heeft. Denk eraan dat je eigen innerlijke leiding de sleutel is en altijd gaat met wat resoneert met deze leiding.
Voor degenen die nieuw zijn op onze www.prepareforchange.net website en/of nieuw ten aanzien van Cobra; in ons interview in augustus 2015 is meer achtergrondinformatie over Cobra gegeven. (Redklik hier voor de Nederlandse vertaling van dit interview. En met deze link ga je naar de Nederlandstalige PFC website waarop je vertalingen vindt van de belangrijkste artikelen.)

Het hele team van PFC bestaat uit toegewijde vrijwilligers. Niemand krijgt compensatie voor het werk dat wordt gedaan. Ons bekwame vrijwilligers-IT-team voegt steeds weer nieuwe features toe aan de website om jouw instructieve reis informatief en leuk te maken. Gebruik alsjeblieft de ‘donate’ knop aan de rechterkant van de webpagina. Jouw hulp helpt echt om de maandelijks terugkerende websiterekeningen te betalen.

Ik streef ernaar om de vragen te gebruiken die jullie insturen voor deze maandelijkse Cobra interviews. Ik realiseer mij dat het belangrijk voor je is om deze vragen beantwoord te krijgen. De kwaliteit van deze interviews hangt vooral af van de kwaliteit van de ingezonden vragen. Ik zou je willen vragen om je aan een paar simpele regels te houden bij het sturen van je vragen:

·         Stuur alsjeblieft je vragen aan: http://prepareforchange.net/cobra-questions/ 
·         Gebruik alsjeblieft volledige gedachten en zinnen. Als je niet specifiek bent en ik begrijp de focus van je vraag niet, dan zal Cobra het ook niet begrijpen.
·         Beperk alsjeblieft het gebruik van afkortingen. Alleen omdat jij weet waar ze voor staan betekent niet dat ik of Cobra het begrijpt.
·         Quote niet van andermans werk want Cobra onthoudt zich van het geven van commentaren, hetzij voor – hetzij tegen anderen.
·         Beperk je eigen commentaren tot het minimum. Dit is maar een één uur interview dus lange verklaringen kunnen niet volledig worden gebruikt.
·         Je kunt niet van Cobra verwachten dat hij video’s kent of heeft gezien waar je commentaar op wilt hebben. Het is beter om een onderwerp te kiezen en te vragen om commentaren.
·         Cobra zal snel antwoorden als het iets is wat in zijn basiskennis zit.
·         Je kunt links naar video’s plaatsen die interessant zouden kunnen zijn voor de rest van de lezers. Plaats deze met je vraag. Deze kunnen ondersteunen of het onderwerp wat je besproken wilt hebben verder uitbreiden. Dat zal niet voor Cobra zijn om naar te luisteren; deze links zullen voor onze lezers zijn.
·         Lees de andere vragen die al zijn gesteld; je eigen vraag kan ook al zijn beantwoord.
·         Het heeft de voorkeur dat je vragen stelt over huidige gebeurtenissen waarover nog niet eerder is gesproken. Cobra zegt vaak dat hij al eerder heeft gesproken over oudere onderwerpen.
·         Wij zullen links geven waar je voor jezelf de antwoorden kunt zoeken op al eerder gestelde vragen.
·         Stel geen vragen over algemene kennis die makkelijk door jou zelf kan worden onderzocht.

Nu zou ik onze Strijder voor het Licht en contactpersoon voor de Resistance Movement willen verwelkomen: Cobra!

Lynn – Welkom Cobra http://2012portal.blogspot.com

COBRA – Dank weer. Het is fijn om weer aanwezig te zijn bij deze interviews.

Lynn – Wij hebben vandaag veel vragen voor je.    (OK)

Richard – Dus Cobra, dank je wel dat je het ons mogelijk maakt om dit interview te houden. Cobra, mijn eerste vraag is: wij hebben veel verschillende ideeën gehoord over wat de kern van de Aarde is. Veel mensen zeggen dat het hol is met oceanen en een zon, en natuurlijk zeggen wetenschappers dat de kern is gemaakt van lava en zo. Cobra, kun je ons alsjeblieft vertellen hoe de Aarde er werkelijk uitziet vanaf de kern tot de oppervlakte?

COBRA – OK. Het wetenschappelijke model is tot op zekere hoogte juist maar wij hebben binnenin – vooral in de buitenste laag van de zogenoemde Aarde huid – is het als een bijenkorf. Dat betekent dat er tunnels en grotten zijn en ondergrondse rivieren en oceaan systemen die behoorlijk groot zijn en sommige ervan zijn bewoond door verschillende ondergrondse beschavingen. Verder is op de fysieke laag het geaccepteerde wetenschappelijke model grotendeels correct.   (Mooi, dank je wel)

Lynn – Cobra, klopt het dat het water op de oppervlakte van de Aarde komt van binnenin de Aarde?

COBRA – Het is een gecompliceerd systeem. Iets van het water komt van onder de oppervlakte en vloeit naar de oppervlakte. En er is water dat komt van de atmosfeer dat wordt gerecycled door de oceanen, en er is wat dat vanuit de ruimte komt.   (dank je)

Richard – Cobra, had de Aarde werkelijk twee manen op enig moment?

COBRA – Door de geschiedenis heen had de Aarde verschillende aantallen manen. Sommige ervan zijn op de Aarde oppervlakte gecrasht. Sommige hebben zich losgemaakt van de aantrekkingskracht van de Aarde en sommige ervan waren zelfs verwijderd of vernietigd in het verleden.    (dank je)

Richard – De maan die wij op dit moment hebben. Is die kunstmatig of is het een van de oorspronkelijke manen?

COBRA – Het is niet kunstmatig. Het is een natuurlijk object maar het is extensief gebruikt. Er waren veel steden onder de oppervlakte van de maan gecreëerd. Veel van de bestaande lavatunnels waren uitgebreid en veel ondergrondse steden waren er gebouwd.   (wow, dank je)

Lynn – Is het waar dat de Cro-Magnon mensen verbazingwekkende vergeten vaardigheden hebben omdat zij waren gecreëerd om de beschermers van de Aarde te zijn, en dat al het leven naar de Aarde was gebracht van andere planeten in ons universum.

COBRA – In basis heeft elk species het potentieel voor verbazingwekkende vaardigheden en absoluut elk individueel van deze species om deze vaardigheden te ontwikkelen en activeren.   (dank je)

Richard – Cobra, wat gebeurde met de Neanderthaler mens?

COBRA – Neanderthaler mens is uitgestorven omdat het niet langer het doel  van de evolutie diende. Een klein percentage van de Neanderthaler mens overleefde en feitelijk zijn sommigen daarvan nu, ik zou zeggen, sommige leden van de cabal hebben een groot percentage van Neanderthaler genen in hun genetische make-uo.   (wow)

Richard – Dus Cobra, ik herinner mij dat je zo’n jaar geleden zei dat de koninklijke families, maar meer de Khazaren families, je zei dat zij genetisch zijn gemodificeerd met de Neanderthaler en, geloof ik, met een buitenaardse species. Ik dat zo?

COBRA – Precies. De Khazaren zijn precies die factie die veel van het Neanderthaler genotype in hun genetische make-up heeft.

Richard – Is dit waarom zij aan inteelt doen en dat zij hun bloed niet willen delen met de
Cro-Magnon mens?

COBRA – Dit is een van de redenen. Veel van hen zijn zich niet bewust van deze onderliggende reden, maar sommigen wel. En zij zien zichzelf als het superieure ras te zijn. Het is hun verstoorde perceptie van realiteit.   (dank je wel)

Lynn – Veel mensen zeggen dat de menselijke natuur negatief en slecht is, maar ik ben het daar niet mee eens. Wanneer wij zijn geboren zijn wij pure onvoorwaardelijke liefde zonder angst, zorgen of twijfels. Dus het lijkt waar te zijn dat de menselijke natuur pure liefde is. Ben je het daarmee eens?

COBRA – Ik zou zeggen dat de diepere menselijke natuur, of zouden wij zeggen, de zielsnatuur, is pure liefde, maar de persoonlijkheid is, zou ik zeggen, de reactie van de geïncarneerde ziel op de primaire anomalie en de condities die wij hier op deze planeet vinden, en vrije wil is de beslissende factor waarin deze persoonlijkheid zich zal ontwikkelen. Hetzij in een goede richting, of de zogenoemde slechte richting. Dus de vrije wil is het meest kritieke element hier. Maar ik zou zeggen, wanneer de condities op deze planeet zullen verbeteren zal het overgrote deel van de mensen zijn vrije wil beslissing maken voor het positieve.   (prachtig, dank je)

Richard – Cobra, kun je ons vertellen over Maria Magdalena?

COBRA – Ok. Ik zou een meer specifieke vraag moeten hebben.

Richard – Wij willen gewoon weten of zij was getrouwd met Jezus. Of zij feitelijk de wereld hebben rondgereisd, of zij positieve dingen deden, of de dingen en de verhalen die wij hebben gehoord waar zijn. Zoals dat zij een prostituee was en deze negatieve zaken.

COBRA – Ja, zij was zou ik zeggen de soulmate van het wezen dat sommige mensen Jezus noemen. Zij waren beiden geïnitieerd in de mysteries en zij deelden wat geavanceerde leringen samen, en een zekere afstammeling was uit hun vereniging geboren.   (dank je zeer)

Lynn – Cobra, is het waar dat Maria Jezus’ goeroe was en vanaf geboorte. Dat zij hem voorbereidde voor zijn missie?

COBRA – Ik zou zeggen dat het gedeeltelijk klopt. Hij had vele zogenoemde leraren en instructeurs en zij was daar een van.

Lynn – Was Moeder Maria een incarnatie van de goddelijke vrouwelijke moeder?

COBRA – Ik zou zeggen dat zij een kanaal was voor de energieën van dat archetype.

Lynn – Had Moeder Maria meer kracht dan Jezus?

COBRA – Ik zou zeggen dat elk individueel wezen in dit universum unieke kracht heeft en het is niet nuttig om enig individueel wezen te vergelijken met een ander individueel wezen als meer of minder krachtig.   (goed gezegd, dank je)

Richard – Cobra, had Jezus zijn lichaam in India?

COBRA – Ik zou zeggen dat dit specifieke wezen veel reizen heeft gemaakt na het moment van het kruis, en India was er een van.   (dank je)

Lynn – Cobra, wat is een heilige?

COBRA – Een heilige is een wezen dat, zou ik zeggen, probeert zijn of haar leven te leiden overeenkomstig met innerlijke principes.

Richard – Cobra, wat is een lord?

COBRA – Een lord. Je hebt veel beschrijvingen voor deze specifieke energie. Het kan worden gebruikt op een positieve of negatieve manier. Dat is een wezen dat in commando is van zijn eigen vrije wil.   (heel mooi, dank je)

Lynn – Heb je ooit gehoord van het concept van het woord GOD? G.O.D met de betekenis van “Generator Operator and Destroyer”? Het zou verklaren de schepper, zijnde het genererende aspect van de bron dat constant toevoegt aan de schepping op de manier van manifesteren. De operator zijnde het mannelijke aspect van de bron die schepping leidt en ervoor zorgt dat alles is zoals het zou moeten zijn. De destroyer zijnde het vrouwelijke aspect van de bron omdat vernietiging altijd resulteert in de geboorte van iets nieuws.

COBRA – OK. Ik zou tot op zekere hoogte hiermee willen instemmen maar nogmaals, dit is alleen een bepaalde beschrijving, ik zou zeggen een filosofische verklaring van realiteit.   (dank je)

Richard – Cobra, is het waar dat het fysieke lichaam van de Bron de fysieke Schepping is?

COBRA – Feitelijk heeft de Bron geen lichaam maar ik zou kunnen zeggen dat de emanatie van de bron een fysiek lichaam heeft en dat fysieke lichaam is de fysieke laag van creatie.   (dank je zeer)

Lynn – Zijn alle universa gebaseerd op hetzelfde type van ervaring?

COBRA – Absoluut niet. Dit type van ervaring dat wij op deze planeet hebben en in deze hoek van de galaxy is een hele unieke en zeer, zou ik zeggen, vreemde en verstoorde ervaring. Het overgrote deel van de universa en ook het overgrote deel van galaxies in dit universum heeft niet dit type van ervaring.

Lynn – Dus zijn er universa die makkelijker levens hebben, zonder zoveel uitdagingen?

COBRA – Precies.

Richard – Zijn universa gebaseerd op verschillende principes? Bijvoorbeeld, ik heb gehoord dat dit universum waar wij leven het Vrije Wil Universum wordt genoemd. Mensen kunnen doen wat zij willen. Zijn alle universa op zo’n principe gebaseerd?

COBRA – Er zijn wat basis onderliggende principes die hetzelfde zijn, maar er zijn wat specifieke verschillen gebaseerd op verschillende fysieke constanten en verschillende, zou ik zeggen, condities, verschillende niveaus van ontwikkeling in dat specifieke universum.   (dank je)

Lynn – Cobra kun je ons een precies aantal van dimensies geven?

COBRA – Opnieuw, dimensie is een arbitraire beschrijving van realiteit, dus als je een ander perspectief hebt kun je een verschillend aantal van dimensies noemen.    (ok, dank je)

Richard – Cobra, zal er een plek zijn voor ontwakende mensen om de waarheid te leren en te worden geheeld na de Event?

COBRA – Ja natuurlijk, vooral zou ik zeggen op de oppervlakte van de planeet zal er veel hulp zijn voor menselijke wezens die veel healing nodig hebben.

Richard – Zijn er nu al dit soort plaatsen of komt dat na de Event.

COBRA – Zij zullen komen na de Event,   (dank je)

Lynn – Er is discussie binnen de Secret Space Program (SSP) dat Obama aan Hillary Clinton en Donald Trump zal vragen om terug te treden en toe te staan dat Bernie Sanders de nieuwe president zal worden als disclosure eraan komt. Is dit werkelijk de koers van de Event. Leidt het ondersteunen van de Disclosure beweging tot de overgang in munt en regering?

COBRA – Ik zie het niet op die manier. Er zijn veel mogelijke uitkomsten van ontwikkeling van deze situatie, maar ik zie het niet zo.   (dank je)

Richard – Cobra, zijn de Akashic records echt? Is het mogelijk voor mensen om toegang te krijgen tot deze records?

COBRA – Ja, ze zijn echt en ja, het is mogelijk om toegang te krijgen tot deze records.

Richard – Zijn er nu mensen op Aarde die deze records accuraat benaderen en die je werkelijk kunt vertrouwen?

COBRA – Heel weinig, heel weinig.   (dank je)
  
Lynn – Welk effect zal de Event hebben op de menselijke kolonie op Mars?

COBRA – De Event zal niet alleen op de planeet Aarde plaatsvinden. Het zal gebeuren door het hele zonnestelsel, dus dit alles zal worden getransformeerd. Al de … wat er is overgebleven van de SSP kolonies of wat is overgebleven van de slavernij zal volledig zijn opgelost.   (dank je)

Richard – Cobra, is M-1 werkelijk nog steeds in leven of is de King of Kings overleden onder huisarrest in de zestiger jaren. Zullen de Dragon families in volledige aanvaarding zijn met de noden van de Event?

COBRA – Het instrument van M-1 zal niet voortgaan vanaf het moment van de Event. Het hele ding zal worden geherstructureerd. Het instrument van M-1 behoort tot het oude financiële systeem, niet bij het nieuwe financiële systeem na de reset.   (dank je)

Lynn – De Rose Creatrix, ook bekend als Nyx, (N-Y-X). De oorspronkelijke Godin van Nacht in de oude Griekse mythologie, is ontwaakt in een menselijk lichaam wezen, volledig na de transitie van Mercurius voor de Zon en wiens bewustzijn lijn ook bevat de opgestegen meester Beloved Rose of Light, Over soul Isis, en aartsengel Moeder Maria Queen van engelen. Zonder nu mijn menselijke naam te geven wil ik weten of ik de levende belichaming ben van de godin die u wilde laten ontwaken met het begin de Sisterhood of the Rose?

COBRA – Het antwoord is Nee.    (OK)

Richard – Zijn de Indigos, de Oraphims, Crystallen, en andere kinderen van het Licht nu in directe communicatie met de company of Heaven?

COBRA – Sommigen van hen ja.

Lynn – Deze persoon stelt: ik bereid mijn team voor, voor volledige functionaliteit, door het verwijderen van buitenaardse etherische implant middelen, afdekking van de chakra’s, defragmentering van het hart en de geest, het openen van het emerald modem van het hart en het dagelijks zeggen van spirituele strijders gebeden die het lichtlichaam beschermen en het weer benadrukken van goedwillendheid en compassie. Heeft u enige specifieke instructies voor deze persoon?

COBRA – Nee. Ik zou zeggen dat elke persoon naar binnen moet gaan voor leiding. Deze leiding is, zou ik zeggen, de meest betrouwbare leiding die je ooit zult krijgen.   (dank je)

Richard – Cobra, wat zijn de 7 mentale lagen?

COBRA – Er zijn 7 sub-lagen van de mentale laag en de hoogste 4 zijn de zogenoemde hogere mentale lagen en de laagste 3 zijn de lagere mentale lagen. Zij beschrijven verschillende niveaus van frequentie van geest van gedachten en ideeën.   (dank je)

Richard – Zijn de 7 mentale lagen hetzelfde als de 7 zielsdelen?

COBRA – Nee.

Richard – Dus wat zijn de 7 zielsdelen?

COBRA – Sommige mensen beschrijven dit als 7 stralen. Deze 7 stralen zijn 7 verschillende energieën ontsprongen uit de bron die probeerden de kosmische anomalie op te lossen.   (dank je)

Richard – Is het ons werk om balans te brengen in deze delen, of om deze 7 delen te worden, of hoe deze mensen beïnvloeden?

COBRA – Het is het werk van het individueel wezen om deze te ontwikkelen in volledige uitlijning met het plan van de ziel van deze specifieke individu.   (mooi, dank je wel)

Lynn – Wat was het doel van de tijdloop tot het huidige moment gecreëerd door de Minoische mensen van de Centrale zon die een beschaving in oud Kreta creëerden?

COBRA – Het doel van die tijdloop was om de Godinnen aanwezigheid te versterken en te verstevigen op de oppervlakte van de planeet.

Lynn – Sprekend over Kreta Cobra, hoe was je conferentie daar?

COBRA – Het was fantastisch. Het was een van de meest voelbare conferenties die wij hadden tot dusver.    (wow, prachtig)

Richard – Is er iets dat je met ons kunt delen?

COBRA – Wij hadden een hele goede, hele fijne, zeer krachtige groep. Wij hadden veel harmonie en veel Godinnen aanwezigheid en hele sterke energieën die heel krachtig ondersteuningsvelden creëren voor het planetaire transformatieproces.   (geweldig, dank je)

Richard – Cobra, werkt de Voice of God technologie ook om ideeën te blokkeren die in iemands hoofd opkomen?

COBRA – Ja, een aspect van deze technologie is in basis de ideeën aan het blokkeren, of zal ik zelfs zeggen het blokkeren van de verbinding met je eigen hogere zelf.

Richard – Is er enige manier om deze technologie te verwijderen?

COBRA – De meest effectieve manier is om te verbinden met je hogere zelf en deze verbinding zal beginnen om dit soort technologie op te lossen.   (dank je wel)

Cobra/RM
De nieuwe gereviseerde Cobra / RM tab op de PFC website is verder ontwikkeld om alles gerelateerd aan Cobra en de Resistance Movement op te nemen. Deze Resistance sectie is toegewijd aan de wereldbeweging van het opstaan tegen onderdrukking en slavernij. Door het lezen van de introductie zul je een beter idee krijgen over wat de Resistance Movement echt is:  http://prepareforchange.net/resistance-movement/

Onder deze tab kun je ook de informatie vinden over de Galactische Codex, die de legale basis representeert voor alle acties van de Confederatie in deze en andere galaxies. Deze codex is niet een rigide set van externe wetten, maar een systematische code van innerlijke ethiek van alle zielen van Licht, die alle wezens van Licht accepteren met hun vrije wil omdat het hun innerlijke waarheid reflecteert. Ik beveel je aan om het hier te lezen: http://prepareforchange.net/the-event/galactic-codex/ (klik hier voor de Nederlandse vertaling van de Galactische Codex).

Cobra interviews en “Cobra Questions” vind je nu onder de “Media” tab en ook de  “Cobra/RM” tab. http://prepareforchange.net/category/cobra-interviews/ en http://prepareforchange.net/cobra-questions/

Gebruik alsjeblieft de regels omtrent de vragen zoals onder aangegeven.
Zoals altijd kun je ook naar het Radio Show knop scherm op de pagina om te luisteren naar de Cobra interviews, evenals andere interview.

Lynn – Cobra, waarom wordt er zoveel gevochten op de oppervlakte op plaatsen als Kashmir en Tibet waar een positieve Agartha of Pleiadische basis ondergronds is? Zouden hun positieve energieën niet het vechten boven de grond in deze gebieden voorkomen?

COBRA – De exacte locatie van de basis is niet in het gevechtsgebied. Het vechten vindt plaats behoorlijk ver weg van deze Pleiadische basis. Op dit punt hebben de Lichtkrachten geen controle over de oppervlakte van de planeet.

Richard – Cobra, wat denk je van het nationale / sociale banken systeem als een alternatief, waar de regering kan creëren, uitgeven en laten circuleren de enige nationale munteenheid zoals zij wil? Denk je dat het meer efficiënt en creatief is dan de nieuwe goudstandaard?

COBRA – Het is niet meer efficiënt dan wat is voorbereid na de financiële reset. Dit is gewoon een, of ik zou zeggen, optie die sommige mensen ondersteunen maar ik zou niet zeggen dat dit de meest effectieve en positieve optie is.

Lynn – Cobra, waarom wordt gezegd dat de zon de huid van de mensen verbrandt? Is het echt de zon die de verbranding veroorzaakt of is het wellicht het werk van archons of een andere negatieve kracht? Waar wordt dit fenomeen door veroorzaakt?

COBRA – In basis wordt de zon meer actief door de accumulatie van de galactische centrale zon en de sluiertechnologie misbruikt deze partikels om zogenoemde energetische verbrandingen te creëren. Dus ik zou zeggen dat de sluiertechnologie de natuurlijke uitbarstingen van de zon misbruikt, de natuurlijke zonactiviteit, wat een resultaat is van de toegenomen activiteit van het galactische centrum.

Lynn – Is er iets wat wij kunnen doen naast zonnebrand, aangezien dit de stralen van de zon blokkeert en voorkomt dat de huid de vitamine D kan opnemen wat belangrijk is voor ons immuunsysteem om ons te beschermen tegen ziektes als kanker, hart- en vaatziekten en osteoporose. Het is ook de sleutel bij het reguleren van de opname van calcium en fosfor. Zou het kunnen helpen om manifestatie te gebruiken door het plaatsen van een onzichtbaar schild om onszelf?

COBRA – Dat zou helpen en wat ook helpt is puur water dat begint met het oplossen van negatieve technologieën gecreëerd door de sluier. Dus de aanwezigheid van water helpt heel veel.   (OK, geweldig)

Lynn Zal dit na de Event ophouden? Zal zonnebrand iets uit het verleden worden?

COBRA – Het zal geleidelijk oplossen als de sluiertechnologie zal zijn opgelost en de radiatie van de zon wordt gebalanceerd door het zonnestelsel.   (dank je)


Richard – Cobra, kun je ons enige informatie geven over de menselijke psychosen? Is er een element van buitenaardse en archon bemoeienis bij deze issues?

COBRA – In het overgrote deel van gevallen zijn de archons en hun technologie de oorzaak van psychosen. De andere oorzaak is trauma. PTSS (post traumatisch stress syndroom), dus al deze dingen zijn gecreëerd door de cabal en door de archons. Na de Event zal het percentage van psychosen dalen naar vrijwel nul.

Richard – Is er iets voor mensen die daar nu aan lijden? Mensen die familieleden hebben, is er iets dat zij kunnen doen om ze te helpen?

COBRA – Er zijn wat genezers die in staat zijn om deze issues aan te pakken. Wij hebben een website www.ethericliberation.com waar mensen genezing kunnen vinden voor veel, veel verschillende gevallen, dus ik zou zeggen dat er nu hulp aanwezig is.   (dank je zeer)

Lynn – Een wetenschapper in de USA terug in de jaren 40 en 50 met de naam Royal Rife vond een frequentiemachine uit (genoemd Rife Machine) die in basis de frequentie van elke ziekte opzocht – kanker, ms, en vele ziekten veroorzaakt door virussen, bacteriën en parasieten. Dr. Rife was in staat om deze ziekten te doden met zijn frequentiemachine, die alleen de slechte cellen elimineert. In basis was hij in staat om eenvoudigweg de slechte cellen te elimineren. De machine leek te werken met het hele elektrische veld en plasma niveau van het lichaam. Denk je dat dit type machine – een frequentiemachine zoals die van Dr. Rife – een precursor is van wat na de Event beschikbaar zal zijn?

COBRA – Ja natuurlijk, precies. Dit is wat zal gaan gebeuren.

Lynn – Heeft deze behandeling effect op de plasma en etherische niveaus van het lichaam?

COBRA – Ja.

Lynn – Zijn er andere behandelingen, nu in gebruik, die meer effectief zijn dan de Rife behandeling?

COBRA – Tachyon kamers zijn behoorlijk effectief en hebben excellente resultaten geboekt.

Lynn – U heeft aanbevolen om zo veel zuiver water te drinken als wij kunnen. Is er voedsel dat u kunt aanbevelen om kanker of andere ziekten kwijt te raken?

COBRA – Ik ben geen voedingsdeskundige dus ik kan geen specifiek advies op dit gebied geven, maar ik zou zeggen dat zuiver water, een goede kwaliteit voedsel en veel natuur en frisse lucht zal helpen om het lichaam terug in balans te brengen.   (dank je)

Richard – Cobra, een lezer heeft gezegd, ik ontving een update van Winston Shrout die stelde dat de zwarte edelen zich hadden overgegeven. Ik heb geen enkele post ergens anders gezien. Cobra, is er enige waarheid hierin?

COBRA – De zwarte edelen moeten zich nog overgeven. Wanneer zij zich zullen overgeven zal het op het moment van de Event zijn.   (dank je wel)

Lynn – Cobra, je hebt op je blog geschreven over deze Aziatische godinnen, Xi Wangmu en Dou Mu. Je hebt gezegd dat Dou Mu nu hier op Aarde is, ergens in Azië. Je hebt geschreven dat zij in haar lichtlichaam is, maar is dit een fysieke vorm?

COBRA – Ja.

Lynn – Kunnen wij met deze godinnen spreken of telepathisch verbinden, of op enige manier communiceren?

COBRA – Als jij pure intentie hebt kun je je natuurlijk telepathisch met ze verbinden.

Lynn – Zijn er enige godinnenvortexen in de US?

COBRA – Er zijn er behoorlijk veel maar zij zijn niet publiek bekend op dit moment om bepaalde redenen.   (OK, dank je)

Richard – Cobra, wat is de significantie van Sedona?

COBRA – Sedona is een van de meest belangrijke energievortexen op de planeet op dit moment.   (dank je)

Richard – Is er iets dat wij kunnen doen om het op enige manier te helpen?

COBRA – Je kunt je eigen leiding gebruiken om te verbinden met deze specifieke vortex of enige andere specifieke vortex en helpen met de transformatie van het planetaire lichtgrit op elke manier dat het goed voelt voor je.   (dank je)

Lynn – Cobra, een lezer schreef het volgende: zo’n 2 maanden geleden had ik een hele krachtige visie. De Event had plaatsgevonden. De Aarde bewoog omhoog, eerst in de 4e, toen de 5e, toen de 6e dimensie. Terwijl dit gebeurde zag ik Jezus en Maria Magdalena die een paar trappen af kwamen lopen. Het LICHT bleef rijzen en werd helderder. De Aarde was geheeld en prachtig, Jezus en Maria waren pure onvoorwaardelijke liefde. En achter hen waren zielshelften van de mannelijke en vrouwelijke van de Bron. Mij werd getoond hoe de hemel eruit zag, maar wat mij bij verrassing nam was dat wij, de Aarde, omhoog konden gaan naar de 7e dimensie. En de shock daarvan die ik voelde is dat er iets is boven de Bron zoals wij die kennen. En wat zijn intelligentie is, het is in de 7e dimensie. Ik was niet klaar om uit te vinden wat boven de Bron was, want ik was volledig onvoorbereid om zelfs deze kennis te ontvangen. Mijn vraag is, is wat ik zag dàt wat staat te gebeuren en is er een intelligentie boven de Bron?

COBRA – Ik zou zeggen de Bron is aan de top. Ik zou zeggen de Bron is in de kern van de creatie, dus er zou niets kunnen zijn boven de Bron. Wat mensen kunnen begrijpen als zijnde iets boven de Bron is wanneer wij de kosmische anomalie oplossen, wij komen terug bij de Bron met dit begrip, wat niet aanwezig was terwijl wij incarneerden in deze dimensie.   (dank je)

Richard – Cobra, wat is het plan van de Lichtkrachten met betrekking tot de beschuldiging van de BRICS Braziliaanse president Dilma Rousseff? Wij weten dat de cabal haar weg wil hebben en dat haar afzetting de BRICS zal beïnvloeden. Cobra, kun je ons een update geven over deze situatie en het huidige politieke klimaat van de mensen in Brazilië?

COBRA – OK. Er is een behoorlijk intens conflict tussen de Lichtkrachten en de duistere krachten in dit specifieke land. En dit conflict is heel erg intens. De uiteindelijke uitkomst zal positief zijn, maar voordat wij bij de uiteindelijke uitkomst komen kan er veel spanning zijn en veel conflicten, en veel situaties die niet goed lijken te zijn.   (ik begrijp het, dank je)

Lynn – Een lezer in Turkije schreef: in vier nachten wanneer ik uit het raam keek zag ik een rode wolk, dan een blauw weerlicht, en geen regen. Heb je enige informatie over dit fenomeen?

COBRA – Nee.

Richard – Cobra, er is veel geschreven over dat de cabal het plan heeft om de Aarde bevolking te reduceren met 90%. Met de huidige bevolking naar schatting 7,4 miljard, als je dit getal 90% neemt komt dat op een totaal van 6.660.000.000 vermoord. Kun je iets zeggen over dit getal?

COBRA – Dit is gewoon een berekening voor deze specifieke huidige situatie maar deze plannen zullen hoe dan ook niet doorgaan, dus deze getallen zeggen niets.   (dank je wel)

Lynn – De laatste paar maanden hebben wij gemerkt dat in veel gevallen mensen worden “bezeten” door entiteiten in de straten, ondergrondse, scholen, supermarkten, enz. Alsof het een soort van archon infectie was die deze dagen rondwaarde. Heb je enige kennis over wat er gebeurt Cobra?

COBRA – Het is een hele intense zuivering van dit archon netwerk rondom de planeet en veel entiteiten die al in menselijke lichamen waren zijn vrijgelaten en zij zijn geagiteerd omdat er meer Licht binnen komt en dit kan behoorlijk onplezierig zijn.   (begrijp het, dank je)

Richard – Sommige Lichtwerkers en Lichtstrijders zijn nu klaar voor eerste contact. Naast meditatie en gebeden, wat beveel je aan dat nog meer zou kunnen worden gedaan om dit effectief te laten gebeuren en deze lang verwachte reünie aan te trekken?

COBRA – Het is in het hoogste doel om informatie te verspreiden om zoveel mensen als mogelijk te laten ontwaken, via alternatieve media, om blogs te openen, om artikelen te schrijven, om dingen te doen die kunnen helpen, op elke manier in deze specifieke situatie.   (ik begrijp het, dank je)

Sluit je alsjeblieft aan bij onze Prepare for Change familie op
http://prepareforchange.net/participate/create-join-a-group/ 
 en http://prepareforchange.coeo.cc  waar je een lokale groep kunt vinden van PFC of een lokale groep kunt beginnen. Als je dit eenmaal doet zul je het fijn vinden om gelijkgestemde mensen in je eigen gebied te ontmoeten.

Voor degenen die deel willen nemen in onze planetaire bevrijding zijn er dingen die iedereen kan doen:
1.    Mediteer met ons elke zondag om 7 pm GMT (Nederland – zomertijd: 21.00 uur). Instructies op
http://prepareforchange.net/participate/weekly-event-meditation-instructions/ (klik hier voor de Nederlandstalige instructies)

Lynn – Aangezien de meeste wetten en het gehele rechtsstelsel zal gaan veranderen na de Event, wat zal de toekomst zijn voor rechters en advocaten rondom de wereld?

COBRA – Zij zullen moeten omscholen naar een ander beroep. Zij zullen iets anders moeten gaan doen.

Lynn – Dus er zal geen rechtssysteem zijn?

COBRA – Het rechtssysteem zal behoorlijk worden geherstructureerd, versimpeld en er zal geen noodzaak zijn voor rechters, en het aantal advocaten zal drastisch worden verminderd.   (dank je)

Richard – Cobra, op dit moment is er een beweging om ‘common law courts’ (gemeenschapshof) te creëren in elk land, is dat een deel van dit systeem?

COBRA – Ja.    (dank je wel).

Richard – Cobra, RT nieuws zei vorige week dat Argentinië een eind maakt aan de publieke doorgifte van RT nieuws in Argentinië. Zij waren geschokt omdat de aankondiging kwam van de Argentijnse regering, als een verrassing en met nauwelijks aankondiging naar hen. Het lijkt dat de cabal in Zuid-Amerika een krachtige voet aan het krijgen is. Wat weet je over deze situatie Cobra?

COBRA – Ik ben niet geïnformeerd over deze situatie maar ik kan het checken en de volgende keer als je deze vraag stelt kan ik wat antwoorden hebben.   (dank je zeer)

Lynn – Met alle zielen op de aarde, waarom kunnen wij niet 144.000 op hetzelfde moment aan het mediteren krijgen om de kritieke massa te bereiken om de Event op gang te krijgen? Ze kunnen een miljoen studenten krijgen om te mediteren, maar waarom kunnen wij geen 144.000 krijgen. Waarom is het zo moeilijk om dit te laten gebeuren?

COBRA – Het is omdat deze specifieke meditatie wat meer complex is en wat meer toewijding nodig heeft.   (ik begrijp het, dank je)

Richard – Brexit is een samenstelling van British Exit, die lijkt op de term Grexit. Brexit refereert aan de mogelijkheid dat Engeland zich zal terugtrekken uit de Europese Gemeenschap. Het land zal een referendum houden over erin-eruit op 23 juni. Cobra heb je enige opinie over de Brexit stemming die op 23 juni zal plaatsvinden.

COBRA – Ik denk dat het volgende zal gebeuren op 23 juni. Wij zullen moeten zien wat zal gebeuren want in basis zal de cabal altijd, of zou ik zeggen, bijna altijd proberen in te grijpen in het stemmingsproces. Dus het is heel waarschijnlijk dat dit weer zal gebeuren.   (goed, dank je)

Lynn – Heb je er enige opinie over Cobra? Denk je dat zij zullen stemmen om uit de EU te gaan of denk je dat zij erin willen blijven?

COBRA – Nogmaals zou ik willen zeggen dat het heel waarschijnlijk is dat de mensen zullen stemmen om uit de EU te gaan en dat deze stem niet zal worden gerespecteerd.

Lynn – Welk deel in de algemene situatie speelt de Venusian hiërarchie (Sanat Kumara en
de andere kumara’s) en de planetaire hiërarchie van opgestegen meesters in de bevrijding van de planeet en de Event?

COBRA – OK. Zij helpen met hun energieën. Zij upliften de atmosfeer, inspireren mensen en zij voorkomen ook veel dingen om te gebeuren die anders heel erg dramatisch zouden zijn en de balans op de planeet heel erg konden verstoren.    (dank je)

Richard – Cobra, weet jij over sommige van de oudste rassen die in de binnenaarde wonen zoals Hyperboreans en Polarian (Adam Kadmon) ras?

COBRA – Ik zou zeggen dat er vele rassen zijn maar deze namen en deze beschrijvingen zijn niet altijd accuraat.   (ik begrijp het, dank je)

Lynn – Deze vraag is met betrekking tot een enkel universum. Onlangs zei je dat alle andere universa zijn geïntegreerd in deze ene. Wat bedoel je daarmee?

COBRA – Het betekent dat zij waren geabsorbeerd in dit universum door een bepaalde wormhole of singulariteit want het bewustzijn op de kosmische laag was hoog genoeg voor zoiets.   (wow)

Lynn – Wanneer gebeurde dit?

COBRA – Dit gebeurde rond de tijd van 1999 toen een enorm kosmisch portaal was geopend en dit kosmische portaal heeft drastische veranderingen getriggerd die nu als consequentie zal hebben de bevrijding van het zonnestelsel en de planeet Aarde.

Lynn – Dus dit was een korte periode van tijd dat dit verscheen, of was het een geleidelijke verandering?

COBRA – Het was behoorlijk intens en behoorlijk snel.   (OK)

Lynn – Is dit wat onze wetenschappers observeren en beschrijven als “het universum is groter aan het worden en zich aan het uitbreiden”?

COBRA – Niet precies.

Lynn – Ook al geloof ik niet in astrologie (vooral de westerse), zou ik willen weten: had het vermengen van de verschillende universa in een enkele een effect op onze astrologische kaarten?

COBRA – Nee, want de westerse astrologie gebruikt gewoonlijk de 9 belangrijkste planeten van het zonnestelsel, de zon, en een paar van de gefixeerde sterren en gewoonlijk houdt het geen rekening met meer veraf gelegen objecten zoals andere galaxies of andere universa.   (begrijp het)

Richard – Wat is een ‘shooting star’?

COBRA – Een shooting star – het is een deel van puin dat de Aarde’s atmosfeer is binnengegaan en verbrandde door de fractie van de Aarde’s atmosfeer. Zogenoemde meteoor.   (ik begrijp het, dank je zeer)

Lynn – In de afgelopen jaren heb ik wat veranderingen in de nachtlucht gezien. Bijvoorbeeld, in de 2015 winter zonnewende periode heb ik gemerkt dat de dagen minstens zo’n 8 tot 10 minuten langer waren dan zij voorheen waren. Sirius lijkt niet op de plaats te zijn waar het altijd was. Een andere verandering is de verdwijning van het constellatie van Ursula Major / de Big Dipper / de Grote Beer. Ik woon in Zuid Californië en het is nu 3 jaar dat ik het hiervandaan niet heb gezien. De Kleine Beer is er, maar de grote MAMA is nergens te vinden. Kun je alsjeblieft iets zeggen over wat ik observeer / zie?

COBRA – Ik kan deze vraag niet beantwoorden zonder veel gedetailleerde bewijzen zoals foto’s met data en plaatsen, want mensen claimen te zien of observeren veel dingen zonder gedetailleerd bewijs, dus het is niet mogelijk om elke individuele zaak te bekijken zonder stevig bewijs.   (ik snap het)

Lynn – Deze persoon vraagt zich ook af of dit een situatie is die alleen zichtbaar is of niet zichtbaar in dit deel van de hemisfeer. En zij zegt ook “misschien heeft zij een goede nachtkijker nodig om het beter te zien”.

COBRA – Ik zou in basis zeggen dat dit niet gebeurt, maar als iemand sterk bewijs hiervan heeft zou dat interessant kunnen zijn.   (dank je)

Lynn – Wie zijn de Seeders?

COBRA – Dit is een beschrijving van het centrale ras en zo genoemd omdat het centrale ras heeft geholpen bij het formeren van verschillende civilisaties in de galaxy.

Richard – Wie zijn “de guardians”?

COBRA – Dit is een andere naam voor dezelfde groep.    (ik begrijp het)

Richard Cobra, wat is een engel, of wat wij waarnemen als een engelachtig wezen.

COBRA – Een engel of engelachtig wezen is het wezen dat deel is van de licht evolutie en heeft zijn of haar vrije wil volledig uitgelijnd met de vrije wil van de Bron.   (dank je)

Richard – Wat is hun doel.

COBRA – Hun doel is om Licht te verankeren en overal waar zij gaan Licht te verspreiden.

Richard – Werken zij met menselijk bewustzijn of maken zij wel eens contact met ons?

COBRA – Ja.    (dank je zeer)

Lynn – Wanneer en hoe was het vermengen van de talen gedaan, en door wie?

COBRA – Het vermenging van de talen was in basis gedaan na de val van Atlantis met het doel om meer verdeeldheid te creëren op de oppervlakte van de planeet en dit was gedaan door de archons.

Richard – Hetzelfde doel als religies en culturen en alles dat was gecreëerd?   (Ja)    (ik snap het, dank je)

Richard – Cobra, wij kwamen van een, wij zijn een, iedereen is geliefd, het is nooit te laat om het Licht aan te draaien, juist?   (Ja)    Dus, is het niet zo dat de duisteren nu juist onze Liefde nodig hebben. Om onze liefde voor hen te laten zien en te delen met hen, zodat zij het kunnen voelen, het licht aandoen en met hun kracht en kennis een grote hulp voor ons kunnen zijn? En zal hun kracht en kennis niet een groot aanwinst voor ons allemaal zijn.

COBRA – Ik geloof dit niet. Ik ben het hier niet mee eens. Wat de duistere krachten nodig hebben is sterke begrenzingen op dit moment. Er moet NEE tegen ze worden gezegd. Zij moeten worden gestopt.

Lynn – Verscheidene jaren geleden gaf een amateur astronoom met de naam John Lenard Walson foto’s vrij van verschillende onbekende voertuigen die hij in de Aarde baan had gefotografeerd. Sommige waren correct geïdentificeerd als de ISS en de space shuttle, maar veel ervan was niet zo gemakkelijk te identificeren. Sommige van de foto’s kunnen hier worden gevonden, en hij heeft de website gegeven http://www.rense.com/general79/wdx.htm. Cobra, kun je iets zeggen over de gefotografeerde voertuigen?

COBRA – Ik zou de foto’s moeten bekijken en dan zou ik iets kunnen zeggen.   (dank je)

Richard – Cobra, zouden wij liefde naar de Yaldabaoth moeten sturen of simpelweg visualiseren dat het is verdwenen? Wat heeft meer effect? Gaan wij Yaldabaoth proberen te helen of doden?

COBRA – Het meest effectief zou zijn om te visualiseren dat het transformeert en wordt opgenomen in de Ene. Hoe dit precies zal gebeuren kun je overlaten aan de Lichtkrachten.    (dank je zeer)

Lynn – Deze persoon stelt: ik loop altijd tegen een ‘onzichtbare muur’ die mij tegenhoudt van het doen / zijn / hebben alles waarvan ik voel dat ik het wil bewerkstelligen. Ik kan deze muur niet zien. Maar ik weet dat hij er is. Ik heb met anderen gesproken die dezelfde ervaring hebben. Wat is deze ‘onzichtbare muur’ die al mijn pogingen saboteert?

COBRA – Dit is de sluiertechnologie die ik in detail in mijn blog heb beschreven.   (dank je)

Lynn – Cobra kun je alsjeblieft uitleggen wat precies duistere materie is en waarom wordt erover gesproken als duister?

COBRA – Een duistere materie is een wetenschappelijk concept dat niet precies volledig waar is. Dit is hoe wetenschappers proberen de missende materie in het universum uit te leggen zonder de hogere energieniveaus te begrijpen en zonder volledig de scalar velden te begrijpen.   (dank je)

Lynn – Dit kan een vraag met humor zijn, ik weet het niet echt: Wat voor soort of apparaten dragen de Amerikaanse politieke kandidaten dat hen eruit laat zien als mensen, en niet als ‘shape shifting’ reptielen?

COBRA – Zij zijn geen shape shifting reptielen. Zij hebben verschillende apparaten, maar geen apparaten om te voorkomen dat zij shape shiften.   (OK)

Richard – Er vond een schietpartij plaats in Ottawa, Canada, op 22 oktober 2014, die veel aandacht kreeg, waar wordt gezegd dat een Canadese man met banden naar de regering en die recent was gekeerd naar de Islam heeft geschoten op een Canadese soldaat, en deze heeft gedood, voordat hij het Canadese parlement aanviel, waar hij vervolgens is doodgeschoten door de politie. Het is door geloofwaardige bronnen verondersteld dat een hooggeplaatst lid van de Stephen Harper regering met de naam Denis Lebel op het punt stond te worden ontmaskerd voor het bijwonen van een kindofferingsgebeurtenis in het Vaticaan, en dit incident was een rookgordijn om de aandacht hiervan weg te trekken. Mijn vragen zijn: 1. was er echt een soldaat doodgeschoten die dag en 2. is het verhaal over Denis Lebel waar?

COBRA – OK. Ik zou hier dieper op in moeten gaan en met mijn contacten checken om deze vraag goed te kunnen beantwoorden.

Lynn – Ik lees wat posten over hoe Obama informatie zal vrijgeven over buitenaardsen, vlak
voordat zijn termijn eindigt. Dit zou zijn rondom de tijd van de US verkiezingen. Is dit deel van het volledige disclosure proces van de Lichtkrachten ( en dus het begin van de massa verandering zichtbaar voor iedereen) of is het gewoon een ander verhaaltje?

COBRA – De exacte manier hoe het disclosure proces zal plaatsvinden is nog niet vastgesteld want er zijn veel factoren betrokken. President Obama kan of kan niet in dit specifieke proces zijn betrokken. Maar heel zeker is hij niet de sleutelpersoon voor dit proces.   (dank je)

Richard – Cobra, zijn de ideeën van de eerste golf, tweede golf, derde golf, waar? Is dat een accurate beschrijving van wat er gebeurt?

COBRA – Het gebeurt nu niet maar daarnaast kan ik deze vraag niet beantwoorden.    (ok, dank je)

Lynn – Deze persoon stelt: ik heb dagelijks gedurende verschillende maanden het Cobra Protection protocol gebruikt (Mirror Shield & Soul Star Chakra Vortex). Ik beschreef het aan een sjamaan die ik vertrouw, die zei dat mirror shields heel goed zijn, maar zij hebben veel energie nodig om in stand te houden. Is dit waar en heeft het veel energie nodig?

COBRA – Deze techniek was aan mij gegeven door de Dragon krachten en heeft vele malen bewezen behoorlijk effectief te zijn.   (dank je)

Lynn – In het alternatieve nieuws is veel discussie over de pijnappelklier. Voor de huidige mens op de oppervlakte; is het veilig om het derde oog te activeren binnen de archon’s matrix technologie?

COBRA – Het is veilig als je een krachtige innerlijke leiding hebt.

Richard – Wat betekent het om het derde oog te activeren?

COBRA – Het betekent om te activeren met speciaal elektromagnetisch veld binnen het centrum van je hoofd, om je te openen naar hogere dimensies.   (dank je zeer)

Lynn – Cobra, een bezorgde luisteraar vraagt naar de Orlando schietpartij. Ben je op de hoogte daarvan?

COBRA – Ja.

Lynn – Wat zijn je gedachten erover?

COBRA – Ja, weer een andere afleiding en teveel energie die er naar toe gaat.

Lynn – Mee eens.

Lynn – Cobra, zal er enige vorm van evacuatie van de Aarde zijn in de komende 100 jaar?

COBRA – Het is niet in het hoogste belang om deze vraag nu te beantwoorden.

Richard – Wie, volgens jouw bronnen, is verantwoordelijk voor het schrijven van het boek de Bijbel? Is het volledig in elkaar gezet door mensen voor de controle van onze spirituele kracht, of is er enige waarheid in wat sommige mensen claimen, dat het was geïnspireerd door God.

COBRA – Het is een verzameling van oude teksten die op een zekere manier is samengesteld en gepresenteerd en bewerkt om een specifiek psychologisch effect te krijgen. Deze compilatie was gedaan door een schriftgeleerde van een bepaalde archon genaamd Constantine. Zijn doel was om de mensheid te controleren. Ik zou zeggen dat de manier waarop dit boek is gepresenteerd geen positief effect heeft op de mensheid als een geheel, maar er zijn wat hele positieve fragmenten erin die zijn geïnspireerd door de Lichtkrachten. Dus het is een mengsel.   (ik begrijp het)

Richard – Is dat deel ook controle, ook door de cabal, om deze kleine stukjes van waarheid erin te laten zodat je het gevoel krijgt dat het waar is, en wellicht niet alleen maar waar? Iets van om ze te verwarren?

COBRA – Het is omgekeerd. Toen deze compilatie in de 4e eeuw was gemaakt was het bewustzijn zo krachtig dat het niet mogelijk was om de goede elementen er volledig uit te halen. Het zou eenvoudigweg te vreemd geleken hebben.   (dank je)

Lynn – Het is bekend dat militaire krachten de effecten van infrasound hebben onderzocht en zelfs ernaar hebben gekeken als een wapen. Blootstelling aan infrasound is gebleken de ontvangers te beïnvloeden met symptomen als angst, verdriet, depressie, opwinding, misselijkheid, druk op de borst en hallucinaties. Infrasound zijn geluidsgolf frequenties onder de laagste limiet van het menselijke gehoor. Weet je of de nieuwe Hollywood films en tv-shows infrasound bevatten in de soundtrack?

COBRA – Helaas, ja. Dit is geen nieuwe technologie. Dit is geïmplementeerd zou ik zeggen gedurende decennia. Het is niet iets nieuws maar de intensiteit van deze infrasound is toegenomen sinds 1996, sinds de archon invasie.   (dank je)
Even een kleine herinnering: gebruik alsjeblieft de ‘donate’ knop aan de rechterkant. Laat door je bijdrage alsjeblieft zien dat je blij bent hiermee.

Lynn – Deze vraag betreft de Lung-Gom-Pa runners van oud Tibet. Ben je daarmee bekend Cobra?

COBRA – Tot op zekere hoogte ja.

Lung-Gom-Pa runners
1.    Sluit jezelf op in een afgelegen grot gedurende drie jaar.
2.    Gebruik het meeste van je tijd om ademhalingsoefeningen te doen en het zingen van Boedistische mantra’s.
3.    Oefen omhoog springen vanuit een met benen gekruiste zitpositie zonder je handen te gebruiken. Blijf repeteren.
4.    Keer terug naar de gemeenschap na deze periode van isolatie en zij zijn licht als een veer, in een verhoogde staat van bewustzijn.
5.    Ren grote afstanden. Win wedrennen. Niet dat dit hun wens is.

Is er iets anders dat je hieraan kunt toevoegen Cobra? Ik denk dat het heel interessant is. Kennelijk kunnen zij tot 200 mijl per dag rennen.

COBRA – Ok, deze monniken zijn deel van de oude traditie die connecties heeft met het Agartha netwerk. Ik zou dit deel eraan toevoegen.   (ik snap het)

Lynn – OK Cobra, wij komen aan het eind van weer een ander uur met je. Ik weet dat je een aantal conferenties hebt die eraan komen. Wil je er wat over zeggen?

COBRA – Ja, wij bereiden conferenties voor in Chiang Mai, Thailand in het eerste weekend van juli en 14 dagen later hebben wij een conferentie in Taipei, Taiwan. Beide conferenties zullen uitzonderlijk sterk zijn en heel krachtig want de energieën zijn al bepaalde dingen achter de schermen aan het voorbereiden. Als mensen zich daar willen aansluiten bij ons kunnen zij zich aanmelden via de link op mijn blog en iedereen is uiteraard welkom.

Lynn – Heel goed, heeft u enige slotopmerking voor onze luisteraars?

COBRA – Ik zou zeggen dat wij leven in een hele interessante periode nu, waar de dingen wat meer intens worden. Niet meer zo saai, dus hopelijk zullen wij snel getuige zijn van interessante veranderingen en ik zou willen dat iedereen gewoon doorgaat met het pushen voor volledige disclosure en voor de overwinning van het Licht.

Lynn – Ja, dank je wel

Richard Dank je wel Cobra.

COBRA – Dank je, bye, bye.

Als slot zou ik iedereen willen bedanken die dit interview mogelijk maakt:
Cobra for being a gracious guest. Website is: http://2012portal.blogspot.com/
Dov for our theme song: Voices of the World
DaNell for her transcription expertise,
My co-interviewer—Richard,
Aaron on sound,
Untwine for modulation & editing,
Eduardo & Dane behind the scenes
and all of our wonderful listeners!

En, denk er altijd aan dat …. Wij allemaal zijn de Stemmen van de Wereld!

Vertaald door Veronica