Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 24 juli 2016

Hilarion: “Het Gaat Over Visie, Het Gaat Over het naar Buiten Dragen van Die Visie” / 20 Juli 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Hilarion:
“Het Gaat Over Visie, Het Gaat Over het naar Buiten Dragen van Die Visie”
20 Juli 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Neem hier alsjeblieft nota van: De volgende boodschap is een uittreksel van een persoonlijke lezing (Ultimate Guidance Reading) die ik Jocelyn Joy Thomas vroeg om voor mij te doen. De volgende boodschap van Hilarion is Deel 3, het laatste gedeelte van mijn lezing. (Deel 1 kan hier gelezen worden. Deel 2 = niet vertaald, voor de geïnteresseerde kan deze hier in het Engels gelezen worden.)

Vraag: Aan mij werd verteld dat ik uitgekozen werd om de fysieke Tempel van Waarheid op Aarde terug te brengen. Mag ik alsjeblieft begeleiding van Meester Hilarion hebben aangaande alle stappen die ik moet nemen om dit te doen?

*****

Groeten, wij gaan vandaag over De Tempel van Waarheid spreken … en hoe je kunt helpen om dat te verwezenlijken en ik wil dat je dit op een manier doet die het voor jezelf gemakkelijker maakt. Ik wil dat je dit op een manier doet waar je niet vertraagd of verward wordt. Ik wil dat je weet dat er anderen zijn die ook met dit werk helpen, je bent niet alleen.

De eerste stap die je moet nemen is om je gehoor te verhogen, zodat je beter in staat bent om de begeleiding te horen en elkaar te herkennen, deze andere geïncarneerde mensen die helpen. Je verhoogt je gehoor door jezelf toe te staan om wat voor blokkades of twijfels dan ook te verwijderen en soms, is het horen niet louter met de oren van het lichaam, maar het is ook met de geest of het hart. Het gaat over het horen van een gedachte of begeleiding, dus dit is de eerste stap omdat het te maken heeft met frequentie. Je moet je frequentie verhogen zodat je beter in staat bent om de begeleiding te horen als het binnenkomt en jou bezield, jou aanstuurt en jou voort op dit pad neemt, zodat je weet wat te doen en waar te gaan en met wie te praten en naar wie te luisteren.


Het gaat over structuur, het gaat over het vormen van structuren in je leven en deze structuren te delen met anderen, over het zo te maken dat deze structuren worden wat je echt wilt, meer dan alles dat je in het verleden gedaan hebt. Je kunt niet vertrouwen op de manier waarop je voorheen dacht, je moet dat verschuiven/veranderen. Je kunt ook niemand geloven die op de oude manieren denkt, dat moet ook verschoven/veranderd worden omdat de Tempel van Waarheid eerst in energie komt en dan later in een meer solide vorm … ben er zeker van dat je begrijpt dat energie alles maakt dat solide is. Het gaat over visie, het gaat over het naar buiten dragen van die visie, het gaat over het verbinden van anderen met die visie en dus hoe meer je erover praat met anderen, hoe meer het iets wordt dat kan zijn, hoe meer je meedeelt, hoe meer je in/naar de structuur plaatst.

Het is belangrijk te begrijpen dat de wereld, zoals jij het ziet, niet zo solide is als je gelooft het te zijn. En dus mensen hierover te onderwijzen, te onderwijzen dat zij de hele tijd een illusie geloofd hebben is belangrijk, omdat om een nieuwe structuur op te bouwen, moet je eerst de oude structuur afbreken. Dus hen laten zien waar zij in geloofden, hoe zij denken dat de dingen werken, dit moet gewijzigd of gecorrigeerd worden en hoe meer mensen die je kunt bereiken, hoe beter, omdat zelfs als zij niet diegenen zijn die gekozen hebben om deze Tempel te doen laten herrijzen, hun geloof erin en in dit type van denken zal het ondersteunen en het gaat momenteel allemaal over structuur en ondersteuning, ondersteuning voor de nieuwe manier/weg, ondersteuning voor de nieuwe visie, ondersteuning voor de terugkeer van wat was. En het keert nu terug op een manier die anders is, op een manier die passend is voor deze tijden. Op een manier die voor transformatie toestaat van een nieuwe soort, transformatie van het bewustzijn over de gehele planeet heen, door de gehele mensheid heen en het is lang over tijd geweest, maar dat doet er niet toe, tijd is niet echt. Het lijkt echt te zijn, net zoals alles dat solide schijnt te zijn.

Dus je bent met het gehoor aan het werk, je bent met de structuur aan het werk, je werkt ook aan de communicatie en het verbinden met anderen die gelijkaardige ideeën hebben en die hen met jou willen delen, en dan beginnen jullie uit te wisselen en wanneer jullie uitwisselen beginnen dingen te gebeuren en wanneer dingen beginnen te gebeuren, dan, kan de volgende stap zich voordoen en dat is manifestatie. Het is belangrijk dat je begrijpt dat dingen waarvan je denkt dat zij ver weg zijn, dingen die je zou kunnen kwalificeren als slechts dromen, dat zij werkelijkheden kunnen worden en dit is de les voor veel van de mensheid, voor de meesten van de mensheid, zo niet iedereen. Het is om de macht/kracht te begrijpen die jullie bezitten wanneer jullie je gedachten van het ene ding naar het andere veranderen - van een lage naar een hoge frequentie. Dit is het ding dat je meer dan wat dan ook moet onderwijzen. Het zal de structuur creëren, het zal het gehoor verhogen en het zal voor de manifestatie toestaan.

Deze zijn de stappen die genomen moeten worden, en de rest weet je al.

IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com