Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 10 juli 2016

Hilarion: “Ben Bewust, Ben Wakker! Zie wat er Feitelijk aan het Gebeuren Is” / 10 Juli 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
“Ben Bewust, Ben Wakker! Zie wat er Feitelijk aan het Gebeuren Is”
10 Juli 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
De evenementen die rondom de wereld plaatsvinden zijn nu in hun intensiteit en gebeurtenis aan het toenemen. Dit is niet willekeurig, Dierbaren, dit is een opzettelijk plan. Ben er bewust van dat daar diegenen zijn die aan de macht zijn die handelen op manieren die niet voor het hoogste goede van de mensheid en deze planeet zijn. Om deze energieën tegen te werken, moeten jullie, de Lichtwerkers, doorgaan jullie Licht vast te houden, doorgaan te geloven in alles dat goed en juist en fatsoenlijk/respectabel is. Als jullie deze richtlijnen niet vasthouden, wie zal dat dan wel gedurende deze tijden? Begrijp alsjeblieft dat deze energieën ontwaking creëren binnenin de harten van de Mensheid. Ongeacht de afgrijselijke verschijningsvorm van alles dat zich voordoet en de onrustbarende acties die over de gehele wereld heen ondernomen worden, weet dat deze acties in feite de hogere harten binnenin de Mensheid ontwaken.
Inderdaad, alles dat op diens plaats gezet werd werkt tegen diegenen die proberen om chaos te creëren. Hoe meer zij proberen om deze chaos te creëren hoe meer de mensen van de wereld diep binnenin zichzelf graven en handelen, spreken en vanuit het hart denken. Dit heeft het effect van dat gelijk te trekken wat aan het gebeuren is, alles teniet doend dat gedaan wordt om lijden te creëren en een hogere vibratie en frequentie naar de planeet te brengen. Probeer dan, Geliefden, om voorbij te kijken aan wat in de verschijningsvorm is, probeer om het grotere perspectief te zien van wat er zich voordoet zodat jullie er niet in verwikkeld raken. Het is moeilijk, dat begrijpen wij, om klaar te staan en toe te kijken terwijl deze chaos zich voordoet. Het is moeilijk te zien dat jullie zusters en broeders op zulke manieren mishandeld worden.   
De beste manier waarop jullie, de Lichtwerkers, tot steun kunnen zijn is om jullie Licht en jullie geloof/vertrouwen dat alles in overeenstemming werkt met het Goddelijke Plan te behouden en te handhaven. Ongeacht wat er naar de Mensheid gegooid wordt vanuit deze chaotische krachten, heeft de Mensheid de kracht binnenin zich om het om te keren en dit is wat zij aan het doen zijn. Jullie zien dit gewoonweg niet op jullie reguliere nieuwsmedia. Steeds meer mensen over de gehele wereld heen zijn zich zeer bewust aan het worden van de manoeuvres die gemaakt worden, en diegenen die deze chaos brengen begrijpen nog steeds niet dat het oude paradigma verbrokkeld is en een nieuw paradigma van eenheid, vrede, harmonie, samenwerking en Liefde de overhand heeft. Het zal zegevieren!
Mensen over de gehele planeet heen beginnen relevante vragen te stellen. Waarom in het jaar 2016 van de 21ste Eeuw de dingen achteruit gaan of achteruit schijnen te gaan? Het schijnt alsof er geen vooruitgang in de mensenrechten en het wederzijdse respect jegens elkaar plaatsgevonden heeft en toch, is dit alles dat naar boven komt voor het terugblikken van de mensheid, aldus ieder persoon binnenin kan gaan en kan ontdekken wat binnenin zichzelf  dit aanmoedigt en mogelijk maakt plaats te vinden in de buitenwereld.  
Waar houden zij in feite binnenin zichzelf racistische gedachten, onvriendelijke gedachten, moordzuchtige gedachten vast, want weet dat de Mensheid de scheppers zijn van alles dat er gebeurt. Dat is waarom wij jullie begeleid hebben om je in te houden van te kijken naar de huidige nieuwsgebeurtenissen zoals zij zich voordoen. Dit is waarom wij jullie begeleid hebben om buiten in de natuur te zijn waar jullie je zouden kunnen afstemmen op dat wat het hoogste en beste is, dat jullie in staat zal stellen in jullie fysieke, mentale, emotionele, astrale en etherische lichamen in harmonie en evenwicht te zijn. Dit helpt jullie om uitgelijnd te blijven met jullie eigen God Zelf.
Leen jullie Liefde en ondersteuning uit aan gekleurde mensen en andere etnische groepen. Wat er zich voorgedaan heeft is onacceptabel op iedere planeet doorheen het Universum. Als jullie, de mensen, wensen om verder en vooruit te gaan, moeten jullie een stem worden om jullie tegenwerking te registreren voor alles dat aan het plaatsvinden is dat broeders en zusters niet als zodanig behandelt.
Het is verleden tijd voor al deze verouderde methodes en acties om voor altijd op deze planeet op te houden! Men hoeft niet naar buiten de straten op te gaan om hun handen in protest op te heffen, om aangevallen te worden door diegenen in autoriteit met andere methodes die blokkeren wat jullie proberen te verwoorden. Je hoeft alleen binnenin te gaan om wortel te schieten in alles dat je waarlijk bent, een Goddelijke kind van God. Iedereen, ongeacht van hun ras, gezindte en kleur heeft hetzelfde Licht binnenin hun harten, binnenin hun zielen, er is geen verschil! Wij zijn  Eén, Geliefden!
Er is een uiteen gaan van de wegen, een kruispunt zo je wilt, dat zich voor de mensheid voordoet in deze tijd, daar zijn diegenen die oorlog willen voeren, zij willen een oorlog beginnen wanneer het niet nodig is. De Mensheid is voorbij verhuisd aan de oorlogszuchtigheid, de mensheid is voorbij verhuisd aan niet-onderhandelen. De mensheid is voorbij verhuisd aan de behoefte om brute kracht te ondernemen om andere naties te overwinnen, om hun zusters en broeders te overwinnen.
En dus vragen wij aan jullie de Lichtwerkers, om jullie Liefde te sturen, jullie Licht, jullie genezing, jullie mededogen, naar al diegenen die beïnvloed werden door alle chaos dat er plaatsgevonden heeft op een regelmatige en methodische basis over de gehele wereld heen. Ben bewust, ben wakker! Zie wat er feitelijk aan het gebeuren is. Het gebeurt met regelmatigheid - merk het op. Maak er nota van; van de datums en de tijden; hoe dit zich voordoet. Er is een cyclus, er is een patroon aan, en wanneer je dit patroon onderscheidt, deze cyclus, dan kunnen jullie deze activiteiten tegenwerken door energetische en liefdevolle methodes.
Er zijn werkelijk geen slachtoffers op deze planeet; er zijn alleen diegenen die een gebrek aan besef hebben! Wanneer het besef eenmaal komt, zijn er vele wegen die genomen kunnen worden om alles tegen te werken en te neutraliseren dat zich voordoet, maar het begint van binnenuit elk menselijk wezen en dus komen wij met jullie samen - pak de toorts van vrijheid, van Liefde, van eenheid, van vrede, van harmonie op en houd het hoog! Handhaaf je standpunt - en waar het ook is dat je op deze planeet mag zijn is een plaats waar je het hoogste doel dient gedurende deze tijden. Zien jullie dat, Dierbaren? Houd jullie vlag, houd de toorts hoog, alles dat jullie nodig hebben ligt binnenin.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com