Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 4 juli 2016

Hilarion / 03-10 juli, 2016 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
03-10 juli, 2016 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,

Op weg naar verlichting hebben jullie vele stops en starts gemaakt. Toen jullie de berg op sjokte naar de top, heb jullie gemerkt dat jullie vele kronkelende paden, spiraalvormige paden hebben genomen, maar uiteindelijk hebben jullie de top bereikt. Dit is nu in zicht  voor velen van jullie; dit is nu binnen handbereik. Alles wat nodig is, is dat jullie volhouden, dat jullie doorgaan in jullie inspanningen om jullie licht vast te houden, in het licht te staan. Staan in jullie Licht betekent dat jullie altijd trouw blijven aan jezelf. Maakt niet uit wat jullie wil afleiden in de buitenwereld, binnenin jezelf weten jullie wie jullie zijn. En dit is waar jullie altijd een beroep op moeten doen als de eerste orde van prioriteit. Jij bent belangrijk. Jouw welzijn is belangrijk. Velen zijn er die jullie aandacht nodig hebben, maar je moet eerst aandacht geven aan jezelf.

Omdat jullie de weg hebben gelopen en minder gereisd, zijn jullie degenen geweest die het pad voor anderen hebben voorbereid. Stel jezelf voor dat jullie met een machete mes stroken hakken door de dichte bossen van de jungle, dit is wat jullie hebben gedaan met jullie levens toen jullie in het onbekende hebben gelopen, niet wetende wat te verwachten, maar steeds voorwaarts ploeterend. Dit is waar jullie zich voor opgegeven hebben, Geliefden, en hier zijn jullie, bijna bij de finish. De ascentie van de Aarde is gaande, het ontwaken van de mensheid is nu in volle gang. Het is niet prettig voor degenen die net ontwaken - jullie weten nog hoe het is. Het is ongemakkelijk voor hen, zij vragen zich af of ze hun verstand verliezen, waarom is het dat niemand anders het kan zien als zij het zien, die vinden dat de gedachten waarvan ze denken dat die uitreiken voorbij beperkte concepten, op zoek  zijn naar antwoorden op de ongevormde vragen die zij hebben in hun bewustzijn.

Het is een moeilijke weg, maar omdat jullie dat pad waar zij door gaan al hebben gelopen, is het veel gemakkelijker gemaakt. Want in deze huidige tijd met de komst en de invoering van het internet, zijn de antwoorden beschikbaar. Door gebruik te maken van hun onderscheidingsvermogen en in te checken met hun hart ruimte, kunnen ze de antwoorden op elke vraag waar zij een antwoord op zoeken vinden. Dit is van groot belang en het is iets dat nu plaatsvindt. Er zijn er vele op jullie pad die zullen proberen om je ‘donder’ te stelen, bij wijze van spreken, jullie zullen altijd weten wanneer dit gebeurt door het gevoel dat jullie hebben voor manipulatie en uitbuiting. Echter, jullie weten hoe je deze af kunt weren. Jullie weten dat jullie jezelf gewoon uit een dergelijke inmenging moeten verwijderen en verder moeten gaan op je pad. Het is altijd een keuze, welke kant op te gaan? Hou jullie niet bezig met die spelletjes. Dat zijn parasitaire spelletjes van het leven die anderen spelen, omdat ze zichzelf niet de inspanningen op willen leggen. Borstel het af, ga door, ga voorwaarts.

De gouden ring is bijna binnen handbereik, laat je niet afleiden door de wereld om je heen. Voor degenen die versterking zoeken voor het ego, degenen die antwoorden zoeken op lichtzinnige vragen, is dit niet waar ze de antwoorden gaan vinden. Jullie hoeven hen niet van die antwoorden te voorzien, jullie moeten alleen louter jezelf eren, weten en je eigen pad volgen, jullie eigen ster. Wat bedoelen we met ster? We bedoelen je eigen zielster, jullie hoogste leiding en begeleiding van de Bron energie die jullie nooit zal doen mislukken, en dat er altijd voor jullie is. Volg deze begeleiding altijd op alle mogelijke manieren.

Dit is de tijd van gelijkgestemden om te verbinden met anderen van soortgelijke geest en het is een vreugde! Het is de vestiging van verbindingen die zinvol en genezend zijn voor degenen die hieraan deelnemen. Het voelt erg goed wanneer jullie praten met iemand die precies begrijpt waar je het over hebt. Dit is zeldzaam geweest in jullie leven. Dit is een dierbare droom geweest die nog nooit is gerealiseerd. Om met anderen te spreken en volledig te worden geaccepteerd en begrepen, het is een zeldzaam gevoel, maar nu, ontmoeten degenen onder jullie die deze weg hebben gelopen anderen van soortgelijke geest en verbinden zich met elkaar in wederzijdse ondersteuning en aanmoediging, in wederzijds respect; en geven elkaar hulp op manieren die zinvol zijn voor de ander.

Wij adviseren dat jullie genieten van deze verbindingen, sommige kunnen een leven lang mee, anderen kunnen een tijdelijk doel dienen, niettemin, zijn ze belangrijk in jullie leven op dit moment. Bekijk de synchroniciteiten, ga erin mee wanneer deze zich voordoen voor jou! Het kan alleen maar goeds brengen, het kan alleen maar zorgen voor meer stabiliteit, meer fundament, meer vreugde in je leven. Geniet van deze momenten, geniet van deze verbindingen. Er is veel dat heeft plaatsgevonden op de innerlijke niveaus, zodat die in jullie ervaringen  op dit moment al zijn voorbestemd. Die verbindingen zijn hier om antwoorden te geven, om hulp te bieden - een soort kortere weg naar die wegen die een ieder moet gaan. Spreek jullie appreciaties voor elkaars inbreng uit en sta gewoon de  verbinding toe. Het zal goed zijn, het zal juist zijn, het zal leiden tot openingen die niet mogelijk zouden zijn geweest zonder hen.

Tot volgende week…

IK BEN Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl