Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 28 juli 2016

Het Roze Kwarts Kristallen Bewustzijn Spreekt / 28 Juli 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Het Roze Kwarts Kristallen Bewustzijn Spreekt
28 Juli 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Deze prachtige zachtroze steen is uitgelijnd met het hart en het hogere hart (thymus/zwezerik) chakra’s en het water element. Muzieknoten F en C.
De boodschap:
Wij zijn verheugd om deze verbinding te maken! Wij, het Roze Kwarts Kristallen Bewustzijn komen naar voren om aan jullie een boodschap van Liefde te geven vanuit de Goddelijke Straal van Liefde, want roze is de kleur van de straal van Goddelijke Liefde. Daarom, zijn wij een gestolde vorm van die straal, die kleur van zachte, voedende, genezende en geruststellende energie van de Goddelijke Vrouwelijke invloed. Wij helpen om geblokkeerde chakra’s en meridianen kanalen te openen binnenin het menselijke systeem die mogelijk gesloten werden ter bescherming van een persoon diens hart tijdens onplezierige of pijnlijke tijden in hun wisselwerkingen met anderen.

Wij vergemakkelijken het oplossen van deze blokkades en stellen de dragers van onze steen in staat om zich uit te lijnen met het hogere doel van hun eigen Goddelijke Zelf, de weg plaveiend voor inzicht en begrip om door te komen. Onze vibratie is zacht en vriendelijk en moedigt gevoelens van Liefde, mededogen, koestering, zorgzaamheid en delen aan. Het is onze functie om mensen in uitlijning te brengen met de Bron van Alles Dat Is als zij ernaar streven om de grotere belangen van iedere situatie te begrijpen die zij ervaren in de fysieke wereld.
Wij brengen de drager van onze steen de gevoelens van vreugde, gevoelens van gelukzaligheid en vrede, gevoelens van kalmte en acceptatie van het leven in als diens facetten. Wij voegen een nieuwe dimensie aan het leven toe van de drager van onze steen. Diegenen die onze hulp nodig zijn worden naar ons aangetrokken en wanneer een verbinding eenmaal gemaakt is, proberen wij om hen te helpen in wat voor situatie dan ook dat onze invloed nodig heeft. Wij openen portalen naar de innerlijke kamers van het hart, de heilige ruimte waar iemand zich kan verbinden met het Goddelijke, de Bron van Alles Dat Is. Wanneer die verbinding eenmaal gemaakt is, komt Liefde in al diens wonder en magie door in een onbelemmerd stromen, in een stroom, een rivier van gloeiend Licht.
Deze wereld waar de mensheid op leeft is gevuld met wonder, magie en harmonieuze invloeden - vreugdevolle - en door onze invloed, is dit wat aangetrokken wordt naar de drager van onze steen. Onze invloed helpt om agressieve neigingen in diegenen te kalmeren en te stillen die deze kwaliteiten in hun systeem hebben. In feite, zouden wij willen zeggen, dat als onze Kristallijnen Bewustzijn en Energie gestuurd zou worden in de Kristallijnen rasters van de Aarde, dat in een zeer korte tijdsruimte, de wereld een meer liefdevolle plaats zou zijn.
Wij helpen een individu zich te verbinden met de engelachtige rijken en wij helpen hen om hun Goddelijke Vrouwelijke kwaliteiten naar buiten te brengen en te helpen bij het oplossen van wat voor rancune of gevoelens van kwaadheid dan ook die iemand mag ervaren.
In deze veranderende tijden, kan onze steen zeer behulpzaam zijn bij het integreren van alle hogere chakra’s dit gestimuleerd worden door de hogere kosmische energieën welke in/naar de atmosfeer van de Aarde stromen gedurende deze tijden. Door het dragen van onze steen, kunnen wij helpen om de niveaus van zelfrespect/zelfvertrouwen te verhogen en een sterker gevoel creëren van zelfwaarde in individuen waar dit ontbreekt vanwege vroege kindertijd conditionering of situaties. Wij helpen individuen om zich te herinneren dat in het hart van alles, Liefde  het antwoord is. Liefde is de grootste kracht op Aarde en inderdaad, in het Universum. Gedurende deze tijden van grote verandering en transformatie, helpen wij met de acceptatie van wat voor veranderingen dan ook dit zich voordoen binnenin een individu diens leven.
Dat wij samen mogen werken om te harmoniseren en genezing en evenwicht te brengen waar het nodig is.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com