Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 juli 2016

Heilige reis /13 juli 2016 / Lilian Ferru


Heilige reis
13 juli 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Ondanks alle turbulentie waarin velen zich wanen, gaat het er uiteindelijk alleen maar om dat het licht in jou onbelemmerd kan stromen. Het leven is één groot avontuur om je weer te herinneren dat je oneindig geliefd bent en deel uitmaakt van het uitgestrekte universum.

Albert Einstein heeft eens gezegd dat de problemen die we in het leven tegenkomen, niet opgelost kunnen worden op het niveau waarop ze zijn ontstaan. Daarom is het belangrijk om naar een hoger niveau van waarneming opgetild te worden. Dit hoger perspectief helpt ons om onze conflicten op te lossen. Waar eerst het gevoel van eenzaamheid en afscheiding overheerst, ben je nu in eenheid met de Bron. Het gaat steeds over een verandering van waarneming. Meer is het niet. Als je dingen anders waarneemt, verandert daarmee niet alleen je leven, maar ook je toekomstige ervaringen.


We maken allemaal een Heilige Reis. Dankzij de kwantumfysica weten we dat alle materie uit opeengepakt licht bestaat. Licht is vibratie en organiseert zich steeds tot duizenden vormen. Het menselijke lichaam is een lichtende matrix, dat is wat Paul ziet. Hij scant iedereen. Sorry, ik bedoel, hij ziet in één oogopslag hoe het er met jou voorstaat en de mate waarin jouw licht schijnt. Het niveau waarin jij bevindt, bepaalt ook de waarneming. Je kan iets als een probleem zien, als een kans, of als een evolutieproces van je ziel. Je kunt met de bril van schuld kijken, of openstaan voor eenheid en verbondenheid. Je kunt uisluitend reageren vanuit het reptielenbrein en alleen maar proberen te overleven, of vanuit de prefrontale cortex, het Godsbrein, dat alles met mededogen en als totaalbeeld in verbondenheid ziet. We kunnen onszelf bevrijden door één enkel inzicht, dat liefde alles in alles is. Dan staat alles in een ander licht.


We bevinden ons op de grote reis door de bewustzijnsvelden, vervuld van verlangen om de liefde te vieren, en ons geliefd te voelen zoals we dat als kind al zo graag wilde. Je wilt gezien worden voor wie je bent, gekoesterd worden voor je onschuld. En ja, daar heb je recht op. Alles wat we meemaken is onderdeel van een epische reis van groei en genezing. We zijn bezig aan een trek, een ommekeer. We gaan ons weer herinneren wat goddelijk welzijn is.

In deze tijd van groeiend galactisch bewustzijn komen zielen naar de Aarde die gezonden zijn om de matrix van iemands lichtenergieveld te veranderen. Zij kunnen healen, zonder ook maar met een wimper te knippen, zonder ook maar een woord te zeggen. Er is hulp. Je hoeft het niet alleen te doen. Jouw genezing is belangrijk want het is verbonden met de genezing van de hele planeet. Niemand is meer of minder. We lopen allemaal dezelfde route. Soms kom je iemand tegen die net iets vergevorderd is dan jij en die zijn hand reikt. Jij bent de held op jouw Heilige Reis. Je kunt in alles schoonheid zien, ook als het er ruig aan toe gaat. Het universum, waar jij deel van bent, is liefdevol, maar hoe weet je dat dit zo is?


Op het Galactisch Hart Symposium zal Eduard Franckena jou meenemen in een allesomvattende Pleiadische Activatie, waardoor jij je toekomst kunt gaan herschrijven. Met codes, resonantie en subtiele frequenties worden de eerste 8 strengen van het DNA en de 12 Angelic Menselijk DNA geactiveerd. Omnec Onec, de vrouw van Venus, zal spreken over onze spirituele transformatie en dat het leven hier zal veranderen in een paradijs, vergelijkbaar met wat al op Venus bestaat. Ze helpt ons herinneren aan onze ware erfenis, aan de waarheid die zo lang voor ons verborgen is geweest, en aan onze grootsheid, macht en kennis. Paul tilt je op naar de dimensies van Licht. Jij geneest omdat jouw waarneming is genezen, omdat je weer weet wie je bent. Jezelf liefhebben betekent jezelf genezen. Alles, jouw eigen universum, jouw scheppende kracht, begint bij jezelf. Je hebt je over jezelf vergist, daarom is het mogelijk om lijden te ervaren. Paul en zijn Galactische vrienden corrigeren deze vergissing door trauma’s en blokkades op te heffen waarvan jij het bestaan nog niet eens van vermoed, maar die wel jouw leven bepalen. Er komt een tijd dat je nooit meer verlies kunt ervaren en de roep van liefde duidelijk kunt horen. Er zullen dagen komen dat je danst van dankbaarheid, dat je zingt van vreugde, dat je niet meer aan wisselende stemmingen onderhevig bent, dat je het leven als overvloedig ervaart, dat je vertrouwen hebt in je medemens, dat ziekte en pijn uit je bewustzijn zijn verbannen, dat je voorbij het lichaam kunt kijken, en dat je alleen nog maar de heldere lichtende stralen van grootsheid kunt zien. Die van jezelf en van iedereen die je tegenkomt.

Het ‘Galactisch Hart Symposium’ is een stap op dit pad.


Als liefde naar liefde kijkt zijn alle nachtmerries voorbij, maar problemen worden op een ander niveau opgelost dan waar ze ontstaan. Liefde is het antwoord op alles, om dat te leren ben je hier. Maar hoe doe je dat? Katty Desquesnes, een van de wonderzusters, zal het Symposium openen met een inspirerende minilezing over hoe we de valkuilen van het ego kunnen herkennen en steeds de route naar het hart kunnen terugvinden door ons te verbinden met de liefde in onszelf en de lichtwezens in het Universum. Maar er is meer. Anouk Consten is uitgenodigd voor de muzikale omlijsting. Anouk is oprichtster van de band ‘Bliss’, en frontvrouw van een klasse band. Ze komt met gitarist Michiel Mulders. Laat je verrassen. Daarnaast exposeert Marlies Gulikers met schilderijen in heel eigen stijl waar de passie van afspat. Sinds een jaar werkt zij samen met Annemarie Gulikers die er schitterde gedichten bij maakt. Het is iedereen tijdens de pauze en na afloop toegestaan om op het podium haar werken van dichtbij te zien.

In verbondenheid gebeuren wonderen. Nog even en dan gaan we samen een middag beleven die, als je terugblikt, je kijk op het leven en het universum voorgoed zal veranderen. Het nieuwe ontwaken is volop aan de gang, we staan nog maar aan het begin. Wij zullen ons verheffen en wij zullen worden toegelaten in een wonderbaarlijke galactische inter-dimensionale alliantie van vrije werelden. Ergens weten we allemaal dat het Universum zijn eigen intelligentie heeft en dat die gebaseerd is op de frequentie van licht. Het zijn niet de woorden die overtuigen maar de ervaring.
  
Tot ziens op zondagmiddag 31 juli op het ‘Galactisch Hart Symposium’.

Liefs Lilian