Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 31 juli 2016

Heavenletter 5728: God Houdt Zeker van Jou! / 31 Juli 2016

God Houdt Zeker van Jou!
Brief uit de Hemel
31 Juli 2016

God zei:

Ik fluister naar jou. Ik fluister jou in, “ Jij bent Mijn geliefde.”

Zou dat jou Mij doen horen en weten dat het tegen jou is dat Ik spreek.
Als je me nu niet hoort,  zul je Mij horen. Mij amper horen is Mij toch horen. Ik donder niet wanneer Ik spreek. Ik spreek rustig en Ik zal je ontwaken, doch jou niet schokken. Wanneer je Mij hoort, zal je Mij horen vanuit binnenin jezelf.

Binnenin jezelf is de wildernis waarin je het uitroept, totdat je Mijn Stem hoort. Misschien is het alleen Mijn Stem die je moet horen. Misschien betekent Mijn Stem meer dan Mijn Woorden. In ieder geval, hoor Mij.
Ik ben binnenin jou gestationeerd.

Als je een zwak verlangen voor Mij voelt binnenin jou,  is dat Mijn Verlangen dat je voelt, want Ik verlang naar jou om Mij te ontvangen, want Ik maak een geheel uit van jou. De roep die je hoort in jouw hart is Mijn roep aan jou. “Hoor Mij.”

Is dit te veel gevraagd? Het is weinig, en toch is het alles. Het is de Sesam Open U.

Ik klop op jouw deur. “Laat mij erin,” zeg Ik. Jij kunt mij niet horen. Wanneer je Mij niet hoort, hoor je niet jouw eigen verlangen naar Mij.

Jouw leven hoeft niet alles te zijn wat er is, toch heeft jouw leven Mijn Aanwezigheid nodig. Je hebt Mijn Aanwezigheid. Het betekent zoiets als het weten dat je een fortuin binnenin je hebt.

Ik ben geen verwaande soort van God. Ik ben een huiselijke soort God.
Ik ben een Familie God. Ik ben van ganser harte de jouwe. Je kan Mij voor een lange tijd in een tijdelijke opschorting hebben gehouden. Elke hoeveelheid tijd om Mij in tijdelijke opschorting te houden, is te lang.

Ik ben geen poortwachter. Ik ben een Deur-Opener. Ik ben de open deur waardoor je de trap naar de Hemel oploopt.

Ik zoek jou en misschien weet jij niet dat je Mij zoekt. Je kunt misschien eerder naar iets van een kleinigheid zoeken dan dat je zoekt naar jouw bewustzijn voor Mij.

Soms ben ik niet meer dan de Ongeziene en Ongehoorde in jouw leven.
Je kunt Mij alleen zien op verre afstand of helemaal niet. Voor jou kan Ik als een pakje zijn in de postkamer dat je nog niet hebt opgehaald. Je kunt het altijd later nog halen.

Een prachtig ding over Mij is, wanneer je aan Mij deelneemt, er is geen einde aan Mij. Wanneer jij je eenmaal voor Mij begint open te stellen, kijk uit --- er is altijd meer. Ik ben een standvastige rijkelijke soort van God.

Ik praat eerlijk tegen je. In ’t begin, lijkt het dat Ik rond de randen van jouw hart loop. Dat is, alleen zo ver als jij durft, om Mij erin te laten.
Misschien ben je afstandelijk. Op de een of andere manier ben je angstig om de Deur van Liefde te openen waarmee Ik jou het Koninkrijk biedt.
Het is waar, je hebt een lange tijd zonder mij geleefd. In termen van Leven op Aarde, dat is heel waar.

Je hebt wat ideeën in je hoofd. Je durft jouw hart niet voor Mij te openen, toch  houdt je er wat ideeën op na die nutteloos hangen aan de muur van jouw gedachten. Je hebt vrees om wat van die gedachten los te laten, waar jij je al zo lang aan vasthoudt. Wie A zegt, moet ook B zeggen.

Wat voor een vreselijk iets, denk je, dat er zou kunnen gebeuren als je wat achterhaalde gedachten van de lijst zou afvoeren? De grote boze wolf zal je niet krijgen. De grote boze wolf heeft meer in zijn greep dan waar hij luidruchtig op kan kauwen.

Jij, daarentegen, in het midden van jouw leven, krijgt trek. Jij bent je enigszins bewust van jouw aarzeling om op Mij te stemmen, toch je kun iemand zijn die jouw hele onthouding van Mij ziet als een verklaring van onafhankelijkheid en zeer ten gunste van jou.

Geliefde, hoe kan ontkenning van de Dichtbijheid en Éénheid van God, een pluim op je hoed zijn?

Een beetje besef van God zal tot uitdrukking komen als blosjes op jouw wangen.

Vertaler: Anja