Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 24 juli 2016

Heavenletter 5721: Het Rijk Waartoe Jij Was Geboren / 24 juli 2016

Het Rijk Waartoe Jij Was Geboren
Brief uit de Hemel
24 juli  2016


God zei:

Ego komt binnen wanneer er een diepgeworteld gebrek is aan zelfwaarde. Gebrek aan zelfwaarde is de plaag van de wereld.

Het Ego pikt details op en probeert zich te vergroten in de wereld. Het is prima voor je om vreugde te hebben waar je vreugde hebt. Het is één ding om plezier te hebben van een nieuwe auto. Het is een ander ding dat je ego zich oplaast door de aankoop van een nieuwe auto, en nu zichzelf belangrijk beschouwd zoals een Koning, omdat je een nieuwe auto rijdt. Een nieuwe auto heeft niets te maken met je aangeboren eigenwaarde. Geniet van de rit, maar vermeng het niet met je door God gegeven gevoel van eigenwaarde.

Er is geen auto in de wereld, zelfs niet tien waardevolle auto's, welke ook maar een greintje jouw eigenwaarde raken.

De zelfwaarde van Mijn kinderen is groot, toch hoeveel weten dit werkelijk. Je zou de meest mooie vrouw in de wereld kunnen zijn of de meest knapste man, de rijkste, de meest beroemde, de wijste, de meest efficiënte en zo voort, toch al deze zaken hebben niets te maken met het Rijk waartoe jij bent geboren.

Zelfwaarde wordt niet geopenbaard door status in de wereld.

Jouw zelfwaarde is niet bewezen door van buiten komende termen.

Ik heb jouw zelfwaarde verklaard. Jouw aanwezigheid hier op Aarde vestigt je zelfwaarde. Als je toevoegingen nodig hebt van de buitenwereld om jouw gevoel van zelfwaarde te ondersteunen, heeft het ego jouw daartoe overgehaald, jou verleid, jou bedrogen, ‘masterminded’ , een wisseltruc met jou uitgehaald.

Laat Mij je duidelijk maken dat het fijn is om te verlangen, ongeacht wat je in het leven verlangt, en het te verwerven. Toch wat je ook verwerft in de materiële wereld getuigt niet van je zelfwaarde. Is dit duidelijk?

Omdat je een miljonair bent maakt dit je niet meer waard dan een man in lompen. Natuurlijk, wees een miljonair. Het is waardig om een miljonair te zijn. Het is het waard om groot in prestatie te zijn en jouw vreugde te delen. Dit geeft prikkels aan anderen. Denk niet voor een moment dat Ik de prestatie van iemand in de wereld ontken. Ik zeg, Goed gedaan.
Alleen jij bent van grotere verdienste dan de hele wereld kan getuigen.

Ik vraag dat jij jezelf niet onderschat.

Slapen in een herenhuis of slapen op het strand, jouw zelfwaarde is geen geschilpunt.

Jammer genoeg, kan jouw ware betekenis van zelfwaarde in de wereld inderdaad zijn onderworpen. Ik blijf erbij: Een ruwe diamant is nog altijd een diamant.

De wereld kan de waarde (innerlijke) voor jou niet vaststellen. Het heeft daar geen recht op. Evenmin moet de wereld jou durven te ontkennen. Zeker, het oordeel van de wereld transformeert niet iedereen naar het hoi polloi (?) noch doet het afbreuk aan iedereen, behalve aangaande het ego.

In ego wordt geloofd door degenen die hun echte waarde (innerlijke) hebben verdoezeld krachtens van wat er aan hen is doorgegeven en wat zij hebben verwerkt van de wereld. Volgers van het ego hebben de evolutie van de wereld genomen boven die van Mij.

Wanneer iemand niet bekend is met zijn eigen betekenis van zelfwaarde, kan hij die van anderen niet weten. Het is mogelijk om te zeggen dat de zonde van je vader, is niet te hebben opgemerkt zijn eigen betekenis van zelfwaarde. Zijn eigen betekenis van zelfwaarde niet gerealiseerd hebbende, hoe kon hij aan jou doorgeven?

Ik vraag je Mijn woorden te volgen voor jouw baat. Voor Mijzelf, ik heb geen volgers nodig. Natuurlijk, jouw baat is Mijn Wens. Het is ook Mijn Wil. Mijn Wil is voor jou om te weten, jouw waarde (innerlijke). Er is geen limiet aan wat jij waard bent, geliefde.

De wereld waarin je bent opgegroeid kan je heel goed incorrecte informatie hebben gegeven. Je hoeft het niet te kopen. Je moet het niet kopen. Een lage schatting van jou is van het verleden. Ik geef jou nu de waarheid.

Vergeet (hoog)achting van jezelf. Vergeet grootsheid. Wees klaar met ego en al zijn vleierij.  Vind jouw betekenis van zelfwaarde. Begin te geloven in jouw zelfwaarde en je zal wonderen uit te voeren hebben.
Houd je op met je echte betekenis van zelfwaarde en verhoog de wereld.

Het Ego kan geen kaars aansteken naast zelfwaarde. Het Ego is allemaal rook en geen substantie. Onze Verbonden Ware Betekenis of Zelfwaarde is Koning.

Vertaler: Anja

Voor de lezer:
Mastermind – het plannen van een vaak moeilijke activiteit, vaak een misdaad, gedetailleerd en het zo maken dat de kans van slagen heel zeker is.