Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 5 juli 2016

Heavenletter 5702 De Zonneschijn van het Hart van God / 5 juli 2016

De Zonneschijn van het Hart van God
Brief uit de Hemel
5 juli 2016God zei :

Leven in de wereld heeft een balans nodig. Anders, put je jezelf uit. Ja, wees blij en dankbaar om te dienen, toch probeer niet in de gunst te komen. Leven is voor het leven en geven, toch je doet niet ‘spin your wheels' (dingen doen die niets bereiken). Je bent niet aan het vragen om neer te buigen voor de wereld, noch is de wereld aan het neerbuigen voor jou. Je bent ‘free-wheeling' - vrij aan het draaien, cirkelen, de vrije loop.

Wees voorzichtig met eisen die je stelt aan anderen. Wees voorzichtig met eisen die je stelt aan jezelf. Je bent niet om jezelf te overtreffen. Je bent niet om je wonderbaarlijkheid te bewijzen.

Uiteraard, je zal aanhouden om beter en beter te worden. Het is natuurlijk om te groeien. Het is natuurlijk voor jouw om te groeien. Groeien in leven is niet als naar fitness gaan en een regime volgen. Ja, je groeit en staat barmhartigheden toe in leven, toch niet tot de uitdoving van jouw God-gegeven Zelf en bestemming. Je bestaat eeuwig het maakt niet uit wat je er van maakt.

De Grote Spirituelen zetten eenvoudigweg de ene stap na de andere. Ze beoefenden geen heiligheid. Ze deden niet aan ‘opdrukken' in een bepaalde volgorde. Ze deden niet aan (op)offeren. Zij leefden hun leven. Zij behaalden spiritueel gewicht, wat, in feite, gewichtloos is.

Elk kind van Mij - elk van Mijn kinderen - heeft zijn/haar eigen leven om te volgen, maar geen enkele is een nauwkeurige kaart (map) gegeven om te volgen. Leven is voor jou, toch je dekt je eigen tafel. Je leert en groeit in je Levensdoel of Doelen. Het pad waar je op loopt mag draaiend voor je gaan. Je loopt leven tegen het lijf. Jouw leven is voor je uitgestrooid en toch, vind je je weg. Je bent de weg aan het vinden. Ondertussen, leidt jij jouw leven zo goed mogelijk.

Je maakt jezelf en jouw leven beter, zelfs als je niet weet wat dat geheel en al betekent. Op een manier, haal je jouw handen er vanaf en laat het leven zijn beloop. Laat jouw leven voor jou in de mist verrijzen. Ah, het zoete mysterie van Leven.

Wanneer het jouw leven is, wie zijn permissie heb je nodig?

Hebben de Grote Spirituelen zich opgemaakt, zich op weg begeven om Grote Spirituelen te zijn? Wisten zij van tevoren? Was het hun wil of de Mijne? Hadden de Groten inspraak? Hadden ze een keuze? In elk geval, ontvingen de Grote Spirituelen een geschenk en het was een geschenk aan de wereld.

Jij bent ook een geschenk aan de wereld. Het is jouw doen, toch het is niet al jouw doen. Zowaar, het is jouw Wezen dat het geschenk is en niet zo zeer jou doen. Er is niet één van jullie die met vertrouwen weet wie hij/zij is en wat hij/zij verleent (schenkt)aan de wereld en al dat de wereld van te voren verleent (schenkt) of in ruil.

Wat je hebt te geven is niet alles wat je zegt. Je kunt er niet voor plannen. Het leven overkomt en jij komt er achter wie je bent. Dit is Zelfontdekking.

Wat je zeker kunt weten is dat je op Aarde bent voor een zegening. Dus zegen. Zegen jezelf en zegen de wereld. Ik zegen jou. Wees dan gezegend.

Je weet niet wat er uitdrukkelijk om de hoek ligt. Wat je kan weten, is dat er iets wonderlijk om de hoek ligt voor jou. Maak het voor jouw nut.

Voor iedereen, er is meer dan wat het oog ontmoet.

Wat is aan jou om te doen, dat zal je doen. Je hoeft het niet te weten. Je hoeft het niet van te voren te weten.

Wat betekent het dat God's Wil wordt gedaan?

Je hebt een keuze op hetzelfde moment als je geen keuze hebt. Er zijn geen richtingen voor jou om te volgen. En toch kom je te weten wat waar is voor jou en je houdt je eraan.

Je kan alleen maar Mijn mooie kind zijn. Je bent niet verdwaald in het bos.
Jij bent de Zonneschijn van Mijn Hart.

vertaald door: Anja