Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 4 juli 2016

Heavenletter 5701 Het Land van Verlichting / 4 Juli 2016

Het Land van Verlichting
Brief uit de Hemel

4 Juli 2016

God zei:

Je hebt een roeping. Misschien weet je niet wat jouw roeping is, toch jouw roeping zal jou vinden. Het Leven zal je bij de hand nemen of het Leven grijpt je bij de nek of pakt je bij je oor of het duwt je en je wordt voorwaarts getrokken of geduwd. Per saldo, heb je er niets over te zeggen. Jouw roeping zal naar voren komen. Je kan net zo goed nu je overgeven.

Je gaat sneller en sneller in dit wervelende Universum. Je kan zo snel gaan dat je je vertraagd voelt. Ho ho, je bent werkelijk aan het sneller gaan totdat je Stilte kent en alleen Stilte of Zwijgen of Heelheid of Oneindigheid. Natuurlijk, de woorden doen er niet toe. De Verwezenlijking doet er toe.

Jij, die Geboren bent uit de Geest, neem je Zelf als waarheid aan. Jouw Leven, zoals jij het ziet, is voor altijd veranderd. Je kan niet teruggaan naar onwetendheid. Je kan het proberen, maar je kan niet. Je wilt misschien wegzakken in een oude comfortabele ligbank, wel je zal ontdekken dat de oude ligbank niet langer comfortabel is. Je kan gewoon daar niet blijven.

Een Nieuwe Bewustzijnstoestand ontstaat. Het kan de oude Toestand niet langer zijn. Jij bent een aangestoken Vonk van Licht. Licht is altijd nieuw. Je zal meer comfortabeler worden met Helderder Licht. Je zal het omarmen. Je zal met het rennen (lopen). Je zal stijgen met de Helderheid van Al dat Jij Bent.

Je zal naar Mij zoeken en je zal Mij vinden. Je bent naar Mij heel de tijd aan het zoeken geweest.

Je zal zeker het Land van Verlichting binnen gaan. Het kan een poosje duren om te herkennen waar je bent. Zijn waar jij bent en het realiseren van waar jij bent, houden niet altijd hetzelfde tempo. Met dat al, jij bent waar je bent – paraat of niet.

Er zijn een aantal zaken waar je geen keuze over hebt. Er zijn wat zaken die je kiest, die je vergeten kan hebben, dat je er borg voor staat dat je ze hebt gekozen. Als je hier op Aarde bent, heb je gekozen hier te zijn en je hebt gekozen om hier te worden aangestoken. Je hebt gekozen meer te zijn dan dat je op dit moment kan denken dat je bent.

Je hebt gekozen om Mijn Helder Licht op Aarde te zijn. Op een gegeven moment, zal je niet langer ontkennen dat jij het Licht van de Wereld bent. Het zou vandaag kunnen zijn. Waarom niet vandaag? Heb je een andere, meer dringende afspraak?

Eens, was je blind en nu zie je. Eens was je mank en nu wil je rennen met de snelheid van licht. Of, je zou willen wegrennen van het Licht waaraan je niet kan ontsnappen. Het oude donker kan veilig lijken voor jou, toch je kan niet langer in donker verbergen.

Je bent op een Spoedcursus naar Verlichting. Een andere manier om dit te zeggen is, je bent verwoed op het spoor voor de Waarheid van Leven en niets dan de Waarheid.

Wat Waar is Waar en varieert niet. Waarheid is Waarheid of het is geen Waarheid. De Waarheid is dezelfde Waarheid voor al. Je hebt misschien onderricht gehad of je hebt ideeën geleerd die jij waar noemt, die helemaal niet waar zijn.

Dood heeft echt geleken voor jou. De Waarheid is, dat er geen dood is met uitzondering van het lichaam. Geen belediging voor het lichaam, maar jouw fysieke aanwezigheid is een jas die je hebt geleend voor een tijdje.

Het Lichaam is een Wonder op zichzelf, toch zal je deze geleende jas verwijderen en het achterlaten. De Waarheid van Jou staat op en je hebt een ‘High Time’ (een passende tijd, toepasselijke tijd, dat gedaan zou moeten worden)

Het concept over dood, waar je zoveel in hebt geïnvesteerd, is geen Waarheid zoals jij het geloofd. Je weigerde het niet te geloven. Je houdt vast aan dit concept dat je aan het huilen maakt. Je kan voelen dat de pijn die je voelt, jouw boete (doening) is. Boete voor wat? Ik heb geen idee.

Vertaler: Anja