Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 juli 2016

Heavenletter 5699 God Zijn Uitnodiging tot het Schrijven aan God. / 2 Juli 2016

 God Zijn Uitnodiging tot het Schrijven aan God.
Brief uit de Hemel
2 Juli 2016God zei:

Al heb Ik of heb Ik niet je al eerder verteld over jouw mogelijke tegenzin in het horen van wat Ik naar jouw fluister, het feit is dat Ik voor jou zing en iedereen, heel de tijd. Het is de betekenis van Alomtegenwoordigheid.

Ik zing voor jou en laat de wereld draaien (spin) en jou in (tot) bestaan door Mijn Bewustzijn van Liefde, dat wil zeggen onze Éénheid. Ik spreek tot allemaal, niet alleen tot een paar die worden geacht. Alleen in de wereld wordt iedereen beschouwd een slag of twee hoger te zijn boven iemand anders.

Je moet weten dat oordeel Mijn manier van denken niet is. Oordeel maakt iedereen vermoeid. Ik hou van en verwelkom elk van Mijn kinderen. Ik sla niemand over. Daarom ben Ik nooit vermoeid.

Er is een vibratie die Ik tsjingel door het Universum. Vanuit Mijn Vibratie van Liefde, bereikt een betekenis/gevoel van Mijn Bedoeling jou, mogelijk een beeld wat Ik zing van jou (thee > u),  om jou (thee > u), dat je ieder moment kan oppakken. Ik ben geen filosofie. Ik ben echt. Als Ik spreek of zing tot iedereen, het is over jou (thee > u) dat ik zing.

Horen wat ik communiceer met jou is een natuurlijke gebeurtenis. Het heeft geen training nodig. Als het iets inneemt, neemt het durven in. Jij ziet het horen van Mij als een ver-weg ding. Je mag het misschien nooit voor mogelijk overwogen hebben om het aannemelijk met rust te laten. Alweer, overweeg de mogelijkheid, want deze mogelijkheid is een zekerheid.

Hier is een manier voor jou om te beginnen en dat is om naar Mij te schrijven. Ik stel het schrijven aan Mij voor omdat je ook jouw woorden kan lezen. Als je opschrijft: Lieve God, dit is U die spreekt, en je stort jouw hart bij Mij uit. Het maakt niet uit waar jouw hart blijkt te zijn op dat moment. Overal waar jij bent, wat je dan ook denkt van jezelf of niet aan jezelf denkt, jij komt dichter bij Mij, zelfs wanneer dit onmogelijk voor jou lijkt of zelfs tegengesteld aan jouw wil.

Jij bent op jouw weg naar Mij. Je kan de mogelijkheid begrenzen, toch zelfs ongewild,  je kan alleen maar dichterbij Mij komen. Los van welke tegenzin dan ook die je kan bevatten omtrent Mij, je bent een weg naar Mij aan het maken.

Ik ben al zo dicht mogelijk bij je, als dichtbij kan zijn. Het is aan jou om Mij te benaderen, Ik ben niet vermist. Je bent afstandelijk geweest, misschien afzijdig, jezelf op een zekere afstand van Mij plaatsend vanwege verlegenheid en onuitgesproken vrees. Je wilt niet overweldigd worden. Je wilt niet gekidnapt worden! Je kan bang zijn dat jouw wereld op zijn kop gezet wordt en dat je wordt gesloopt.

Je kan je belangrijker voelen, de manier waarop je nu in zicht bent. Je bent bang om jezelf te laten gaan alsof je jezelf zal verliezen. Je verliest jezelf niet. Je zal Jezelf vinden. Dit dichtplakken van jou dat je in de rondte draagt, was nooit jouw identiteit. Jouw huidige identiteit is een proefmodel , een kostuum dat je hebt opgepikt bij het Leger des Heils of Kringloop. Je kan zelfs een kostuum opgepikt hebben van een goeie vent wanneer je binnenste in beweging is. Er zijn geen limieten aan de kleding die je draagt.

Aangaande Onze Communicatie, geen van deze zaken doet ertoe. Een vermomming kan alleen een vermomming zijn.

Weet voor eens en voor altijd, je hoeft geen heilige te zijn in het oog van de wereld, om Mij te horen, zo dichtbij als een bel, recht in jouw eigen hart en oren.

Alle macht die in Mij is, is binnen jou. Je bent een Goud Mijn van Bewustzijn. Je kan dat masker aantrekken en een sluier dragen van vergeetachtigheid met vastberadenheid, toch Ik vergeet jou nooit. Ik weerklink tot jou, tot Oneindigheid.

Je kan zo gevangen zitten in een spinnenweb van de wereld dat je je van Mij kan afleiden. Sta de mogelijkheid toe dat Ik nu naar jouw luister, ja, jij, op dit moment. Overal waar je kan reiken of niet kan reiken in de gewone wereld, Ik ben bereikbaar voor jou. Ik ben nog niet eens over het gangpad voor jou.

In ieder geval, Ik stel voor dat je naar Mij schrijft. Je kan verrast zijn door wat je zegt. Laat schrijven naar Mij iets worden dat je iedere dag doet, zoals je haar kammen. Je verwacht geen wonderen wanneer jij iedere dag jouw haar te kamt.

Door schrijven aan Mij vanuit jouw hart, wat je aan het doen bent, is jezelf aan het introduceren aan JOUW.

Er hoeft niets uit dit schrijven te komen. Niets hoeft te gebeuren. Je bent geen eisen aan het stellen. Je bent gewoon, simpel, eenvoudig, aan het contact houden met jezelf. Je kan misschien niet geweten hebben, alles waar je om geeft. Ik ken jou al. Je bent jezelf aan het schrijven en onthullen. Toch Ik zal je horen. Ik luister naar jouw hartslag.

Zeg wat jouw gebeurt. Wat je aan het doen bent is jouw hart te openen. Je draait de sleutel om naar jouw eigen hart.

Begin met Lieve God, en gebruik een complimenteuze afsluiting, zoals Liefde, en, natuurlijk, jouw naam. Op deze manier, omhels jij Mij en verheldert dat jij het bent die naar Mij schrijft. Je bent aan het luisteren naar jezelf.

Vertaler: Anja