Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 1 juli 2016

Heavenletter 5698 Geef Deze Minuut Vreugde aan de Wereld / 1 Juli 2016

Geef Deze Minuut Vreugde aan de Wereld
Brief uit de Hemel
1 Juli  2016


God zei:

Het is één ding om altijd goed te willen doen, je best te doen, om te willen vreugde te verspreiden tot de wereld. Het is een ander ding om onder de slavernij van angst te zijn, om in angst te zijn om het universum te falen, of Mij of jezelf, en, dus, jezelf in gevaar brengen. Om onder de duim van angst te leven is geen vreugdevolle staat. Om bang te zijn om foute beslissingen te maken brengt een bijdrage toe aan jouw energie.

Hoe kunnen Wij je grenzen laten loslaten van angst? Angst is geen goede meester. Angst beukt nagels in je.

Ik zou graag de draak van angst gewist zien van het aangezicht van de wereld. Angst bestaat nergens anders dan in de hoofden van de mensen. Terugtrekken van angst, angst opzij zetten, het wegkomen van onder angst, is een grote deblokkeerder van spanning. Accepteer angst niet langer als jouw geleider.

Om zelfs te denken aan jouw geest en lichaam zich verheffend boven angst, helpt jouw hart.

Bedenk jij dat Ik zou willen dat zelfs één kind van Mij onder angst leeft? Wat een pijnigende staat van bestaan. Nee, angst is helemaal niet wat Ik wil wat jij als grootste kiest. Maak angst ongedaan. Kijk naar angst van terzijde. Angst heeft je in de nek gegrepen en je hebt het stevig vastgehouden.
  
Wat kan jouw ergste angst zijn? Ik denk dat gezegd kan worden dat je veel ergste angsten hebt. Je angst voor je leven, alsof de fysieke wereld de omvang is van leven en het begin en het einde van jouw leven.

Zeker, je bent ondergedompeld in het fysieke leven. Je kan het voelen als schaatsen op dun ijs. Je kan voelen dat heel jouw leven van je weg kan worden genomen in een oogwenk. Je bent bang voor wat je ziet aan het oppervlak van leven, alsof het oppervlak ware het totaal van jouw bestaan.

Er is geen einde aan bestaan. Je bent bang voor jouw leven alsof je beperkt bent tot het fysieke. Dat ben je niet. Geef het idee van beperkingen op. Je bent onbeperkt. Je kan niet, kan absoluut niet, afgesneden worden van Leven, behalve als je dat denkt.

Het is met moeilijkheid te leven met het idee, dat wat het leven jouw uiteindelijk biedt, verlies is, verlies van wat je hebt gekend, verlies van wat je misschien gezien hebt als van wat je bezit.

Lieverd, je hebt alles, je BENT alles, toch je rilt en beeft van tevoren, van dat wat je bezit en je hele bestaan je door de vingers zal glippen en om nooit meer terug te vinden.

Waar, je lichaam is niet onsterfelijk. Jij, echter, bent een impuls die nooit dood ontmoet.  Je lichaam kan aan gort geschoten worden, toch, jij, de Ziel van jouw, kan nooit omkomen. Jij bent de echte have. Zoals er geen eind is aan Mij, is er geen eind aan jou. Toch, kan dit de angst van angst zijn waar jij mee leeft.

Je leeft ook onder de dreiging van tijd, alsof de tijd voor jou dringt, alsof je een wedstrijd met tijd moet lopen, dat je moet opschieten om tijd goed te gebruiken en opleveren. Wat opleveren, geliefden? Leven is niet alleen over productie en quotum  Overweeg de uitdrukking – leid jouw Leven. Ja, leid jouw Leven. Bang voor een einde aan tijd is niet om jou weg te nemen van de Liefde en Vreugde van Leven zoals het rolt.

In angst saboteer je jezelf. Je kan denken dat je tijd aan het achterna rennen bent om vol gebruik ervan te maken, toch, want, vanwege angst of verlies, ren je uit alle macht weg van tijd. Tijd bestaat niet, dus waarom zou jij jouw God-Gegeven Leven, kijken naar een ontkomen aan tijd, dat toch slechts een idee is. Ga weg van het idee.

Oneindigheid en Tijdloosheid zijn meer dan ideeën, wel Waarheid kan moeilijk voor je zijn om het in jouw hand te houden. Je kan een steekspel houden met bestendigheid zelfs als je erom schreeuwt.

Spendeer je energie aan de Werkelijkheid van Liefde. De zon straalt licht uit en jij bent bedoeld om licht uit te stralen hetgeen een andere naam is voor Éénheid. Laat Liefde het vehikel zijn dat jij rijdt.

Je leeft in tijden – daar is het woord tijd weer – gemaakt in meervoud nu. Het lijkt zeker dat je onder de voet des tijds bent en niet weg kan komen. Het ding is, tijd bestaat niet en jij bent niet onder de voet gelopen door tijd, behalve als je de vooronderstelling accepteert dat je het bent. Wanneer je gelooft dat louter een idee werkelijk is, kan het net zo goed werkelijk zijn voor jou.

Kan je je de omvang van de bevrijding van lichamelijke spanning voorstellen, wanneer je niet langer gebonden bent aan angst? Angst is een verslaving, en, te vaak, verbind je jouw trouw aan angst. Ga vandaan van onder angst. Kies Vrijheid daarvoor in de plaats. Manifesteer Vrijheid. Hang Vrijheid aan, want Vrijheid bestaat en angst is nul, behalve wanneer je het in de verte hoort rommelen en je er naar luistert en het nakomt.

Vertaler: Anja