Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 5 juli 2016

Focus 4 Juli 2016 / Brenda Hoffman


Focus
4 Juli 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Jullie gaan door van de 3D wereld te zijn terwijl jullie een aantal van overgangsfases voltooien of beginnen. Een beetje zoals een kind in een snoepwinkel. Er schijnen teveel opties te zijn en toch, valt geen van hen je op als zijnde de beste optie.
Dus ren je onbesuisd rond, deze en die overgangsfase selecterend zonder te focussen op wat voor stukje dan ook. Het is tijd om te focussen. Want aan jou worden opties aangeboden - niet om al deze opties te selecteren, maar om vast te stellen wat jou de meeste vreugde geeft.
Misschien schijnt een dergelijk concept een beetje wreed te zijn. Waarom moet je één van de opties selecteren in plaats van allemaal? Of eentje vandaag en drie morgen?
De talrijke opties zijn er om jou te helpen je pad te bepalen. Want vrijheid van keuze blijft deel uitmaken van je Universele wezen. Wij kunnen niet en zullen niet beslissen welke optie jouw pad van vreugde is. Aldus is het dat heel veel opties voor de  meesten, zo niet alle mensen, beschikbaar zijn en hun Universele ogen openen.

Sommige van deze opties zijn niet zo opwindend voor je - in jullie mondelinge termen, zijn deze opties tijdverspillers.
Lijkt iets dat je activeert, of waar je naar luistert of dat je leest meer zoals een “zou moeten” dan een vreugde? Als dat zo is, is dat “zou moeten” geen deel van je pad.
“Zouden moetens” van wat voor type dan ook, inclusief Universele “zouden moetens” zijn nu louter tijdverspillers voor jou. Wat is je focus? Alleen jij kunt dat beslissen. En die beslissing is gebaseerd op je interesse en vreugde.
Maakt iets dat zogenaamd gek of mal is je aan het lachen of sprankelen? Dat is je vreugde. Voelt iets aan alsof je het moet doen alhoewel het tegen je intuïtie in schijnt te gaan? Dan is dat niet je vreugde.  
Er zijn geen “zouden moetens” in 5D - alleen een pad naar JOUW vreugde. Je vreugde hoeft geen vreugde voor wie anders dan ook te creëren, het is jouw vreugde en jouw vreugde alleen.
Aldus is het dat je leert om voldoende van jezelf te houden om je centrale punt te vinden, je focus, je pad van vreugde ondanks dat anderen je vertellen om op die manier of deze manier te gaan. Je kunt niet alle dingen voor wie dan ook zijn - inclusief jezelf. Je hebt een gefocust pad te vinden en te volgen. En het is tijd om dat aldus te doen.
In de afgelopen paar jaren, werden aan jullie vele opties aangeboden die jullie hielpen jezelf te definiëren. Dezelfde opties gaan door voor diegenen die jullie volgen.
Jullie hebben niet langer de tijd om al deze opties te beoordelen, te accepteren of af te danken. Want jullie zijn veel meer vooruitgegaan dan dat zelfs een paar dagen geleden waar was.
Denk in termen van je college cursussen. In  je eerst jaar of zo van het college, volbracht je introductie cursussen die weinig te maken hadden met je opgegeven studiekoers. Terwijl je vorderde met je college cursussen, focuste jij je op je belangrijke studiekoers. Aldus is het nu.
Je zorgen maken over dat je iets belangrijks voor je Nieuwe Jij ontwikkeling mist, als je niet ieder Nieuwe Aarde stukje van informatie leest of verkrijgt, is een tijdverspiller. Je moet je op je vreugde focussen.
Sommigen van jullie ontdekken dat jullie vreugde weinig te maken heeft met de Nieuwe Aarde stukjes waar je gemakkelijk toegang tot hebt via het Internet of via het lezen of luisteren naar materialen. Je denkt nog steeds dat hoewel schilderen, dansen, trainen, je werk of familie, het bijwonen van feesten of lezen je vreugde is, je toegang ZOU MOETEN verkrijgen tot ieder stukje dat je ziet dat van een spirituele natuur is.
Iets dergelijks is niet langer waar. Jullie hebben je spirituele basics. Jullie focus nu is om te leren van jezelf te houden. Vreugde, vreugde en meer vreugde in wat voor vorm dan ook is jullie pad om volledig van jezelf te houden.
Houd op met je zorgen te maken dat als je geen toegang verkrijgt tot ieder Nieuwe Aarde stukje, je een belangrijke sleutel mist voor je wezen, voor Zelf-Liefde. Je bent daaraan voorbij - maar diegenen die nog maar net ontwaken zijn dat niet. Aldus is het dat de Nieuwe Aarde informatie doorgaat de Aarde te doordringen voor gemakkelijke toegang voor allen die wensen om hun nieuwe wezens te ontdekken. Jullie zijn daaraan voorbij.
Jullie hebben de basics voltooid - nu is het tijd om de Nieuwe Jij via Zelf-Liefde te vinden. Het is tijd om te focussen op je persoonlijke vreugde, je persoonlijke pad.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com