Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 juli 2016

EngelenGidsen via Taryn Crimi “Snelle Veranderingen, Onzekerheid, en Chaos” Oh My 9 juli 2016 door Paul Backes

EngelenGidsen via Taryn Crimi
“Snelle Veranderingen, Onzekerheid, en Chaos” Oh My
9 juli 2016 door Paul Backes

Zoals de chaos rond de wereld verhit raakt, zo ook doen jullie individuele levens dat. Jullie ervaren allemaal verschillende gradaties van wat lijkt op chaos, maar wat wij een dramatische zuivering zouden willen noemen van wat niet langer verenigbaar is met jullie nieuw verkregen trillingen. We hebben dit jaar "Het jaar van snelle veranderingen" genoemd.

Velen van jullie voelen je een beetje verbijsterd als de golven van verandering over jullie heen blijven razen als een stormachtige oceaan. Dit is waarover wij het meest over zouden willen spreken met jullie vandaag, in de hoop jullie te helpen je balans te hervinden omdat deze fase niet veel langer meer zal duren.

Nu, dit is niet om te zeggen dat de veranderingen niet zullen blijven doorgaan voor een groot deel van de rest van dit jaar, maar jullie zullen in staat zijn om uw grondslag terug te krijgen en zullen beginnen meer duidelijk te zien waar al deze veranderingen vaste voet beginnen te krijgen. Zeker, het valt te verwachten dat een jaar als dit, dat zo'n krachtige energie omvat om deze snelle verandering in te luiden, toch een beetje verontrustend kan zijn.

Ieder van jullie ervaart deze snelle verandering op verschillende manieren. Voor sommigen is dat in hun carrière of hun relaties, voor anderen is het hun locatie, hun huis. Maar één ding is zeker, jullie zullen allemaal schudden op het fundament waarin het oude werd opgebouwd, zodat jullie nu het nieuwe kunnen inluiden dat jullie voor geruime tijd hebben opgeroepen. Een ieder van jullie zal waarschijnlijk nog een stevige maand van snelle veranderingen, verschuivingen, en onzekerheden hebben voordat dingen duidelijker beginnen te worden.

Toch is dit een geweldige tijd voor ieder van jullie om je focus te richten op wat je wenst te manifesteren in plaats van dat jullie zo veel aandacht geven aan de zorgen van een dergelijke onzekerheid. Zoals we vaak zeggen, kunnen alle zorgen in de wereld een probleem nooit oplossen. Het is pas wanneer je ervoor kiest om je energie te richten op het positieve en dat jullie de oplossing die verborgen is geweest voor het zicht zullen zien.

Wij willen jullie ervan verzekeren dat jullie precies zijn waar jullie moeten zijn. Hoewel een groot deel van deze onzekerheid chaotisch en zelfs frustrerend voelt, herinneren wij jullie eraan dat alles goed is. Er is geen reden om te vrezen voor de toekomst, behalve als jij degene bent die het ervan maakt. De Bron voorziet altijd in al jullie behoeften, in al jullie wensen, er zijn geen gebeden die ongehoord zijn. Maar veel van waar jullie om hebben gevraagd vereist een drastische verandering om de weg vrij te maken zodat jullie dromen zich kunnen ontvouwen.

Jullie kunnen deze specifieke fase vergelijken met die van een rups die al instinctief heeft bepaald om zich in een cocon te wikkelen, gelovend het einde nabij is. De rups moet een enorme hoeveelheid verandering doorstaan, maar het resultaat is dat het sierlijk transformeert in een vlinder die niet meer gebonden is aan de grond, maar tot hoog boven de bomen kan vliegen.

Dit is wat ieder van jullie aan het doen is. Jullie transformeren. Jullie worden de jij waarvoor je hier kwam om te zijn. Het is tijd om los te laten, want het oude kan jullie niet begeleiden op jullie pad voorwaarts. Jullie hoeven deze zware ladingen niet langer te dragen.

Wij herinneren jullie eraan om te ademen, te ontspannen en te rusten in de wetenschap dat alles werkt in jullie voordeel, want jullie zijn gezegend, jullie zijn Goddelijk.

In liefde en licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen

Copyright © 2012-2016 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.www.Angelic-Guides.com. If you have your own questions for the Angels, I invite you to schedule your private session today!

Angelic Guides is now on YouTube. For more live changelings please go to https://www.youtube.com/user/AngelicGuides  For those of you who like to make these messages into youtube videos please share the Angelic Guides youtube videos as they are encoded with the Angels energy. Thank you <3

“Angelic Guides: Rapid Change, Uncertainty, and Chaos, Oh My,” Channeled by Taryn Crimi, July 8, 2016, at http://www.angelic-guides.com/2016/07/08/rapid-change-uncertainty-and-chaos-oh-my/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl