Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 31 juli 2016

De Energie van de Leeuwenpoort Tilt de Sluiers Op / 29 Juli 2016 / Jenny Schiltz

De Energie van de Leeuwenpoort Tilt de Sluiers Op
29 Juli 2016 / Jenny Schiltz
© Art by Trosik

Zoveel is er energetisch aan het gebeuren in deze tijd. De ongelooflijke krachtige Leeuwenpoort energieën zijn aan het opbouwen. Voor sommigen slaat deze energie hen omver. Men moet overvloedig veel slapen aangezien het lichaam deze opwaarderingen aan het verwerken is. Sommigen worden zichzelf gewaar in een complete detox-modus met een maag die van streek is, misselijkheid, hoofdpijnen en pijnen door het gehele lichaam heen. Sommigen, zoals ikzelf, worden zichzelf geaard gewaar zodat we stil zijn. Ik viel van mijn fiets af en de opvolgende knie kwetsuur heeft me aanzienlijk vertraagd. Terwijl het vervelend is, staat het me toe om me te “excuseren” om te rusten en te integreren, iets dat ik niet genoeg doe. Het kan niet genoeg gezegd worden dat pijn ons soms helpt om in het lichaam te aarden. Het weerhoudt ons van te ver erboven te zweven door onze focus op/in het lichaam te houden. Wanneer we volledig in het lichaam geaard zijn, is de integratie van de codes veel gemakkelijker.

Er is een component van actie aan deze energie. Een stappen in/naar je kracht. Het pusht ons om te DOEN. Voor sommigen zal deze push hen de moed geven om alle gedragen zaken los te laten die eenvoudigweg niet overeenkomen met de vibratie van de Ziel. Voor anderen, zij worden gewaar dat ideeën en inspiratie stromen en openen (eindelijk!). Voor sommigen is de actie eenvoudig de wens om te spelen, te lachen, om pure vreugde te zijn.

Deze energie verwoest ook de sluiers die ons in deze werkelijkheid ondergedompeld houden. Contact wordt op zoveel niveaus gemaakt. Iets daarvan is echt overduidelijk maar voor de meesten is het subtiel en moeten wij ons er bewust van zijn om de boodschappen te krijgen. Hoewel ik de bekwaamheid heb om gidsen en engelen te horen en te zien, krijg ik geen antwoorden tenzij ik daarom vraag. Om mij alles te vertellen wat ik wil weten zonder dat ik het vraag, schendt mijn Vrije Wil en aangezien ik mijn tijd niet wil spenderen aan non-stop vragen te stellen, sturen zij me ook boodschappen en aanwijzigen op anderen manieren. Mijn taak is om voldoende aanwezig en bewust te zijn om hen te zien.

Aan mij wordt getoond dat de gidsen vaak het gevoel hebben alsof zij op een boot zijn bovenop het water en wij onder de oppervlakte zijn gehecht aan een buis. Wat zij ons toesturen word vaak verdraaid of onjuist begrepen. Als wij naar de oppervlakte opstijgen (onze dichtheid opruimen) wordt de informatie steeds duidelijker. Daarom, gebruiken zij vele technieken om ons informatie te sturen.

Engel Getallen

Naar deze word gerefereerd als de Ontwakingcodes, omdat een persoon de 111’en, 222’en enzovoorts begint te zien. Wanneer een persoon eenmaal begint aandacht aan de getallen te schenken, begint de pret. De engelen zullen beginnen nummers te sturen in andere reeksen die specifieke boodschappen hebben. Ik heb op een nacht in een engelendroom heel vaak herhaald gehoord “engel getal 225”, om te verzekeren dat ik het bij het ontwaken zou herinneren. Google eenvoudig “Engel getal … …” en sites die gedetailleerde boodschappen geven komen tevoorschijn.

Boodschappen van Dieren

Dieren geven ons zoveel boodschappen als we gewoon opmerkzaam zijn. Vaak zullen overgegane geliefden vogels of vlinders sturen, maar je Ascentie Team gebruikt deze methode ook. Je mag dromen ontvangen van bepaalde dieren en hoewel zij bizar mogen toeschijnen, is het een aanwijzing om het dier op te zoeken om een boodschap te ontvangen. Google “Spirit dier … …”. Heel veel sites zullen naar voren komen. Ik raad aan om een paar te lezen aangezien elk van hen een ander klein stukje aan info heeft. Lees totdat je de info vindt welke ervoor zorgt dat je de boodschap begrijpt.

Vorig jaar Oktober zat ik te werken en deze vlieg wilde me maar niet met rust laten. Ik krijg niet veel vliegen waar wij zijn in Colorado en mijn kantoor was in de kelder. Eerst wat ik geërgerd, maar besefte toen hoe aanhoudend deze kleine zeurpiet was. Het landde op mijn computerscherm, mijn handen die aan het typen waren, zelfs op mijn neus. Uiteindelijk zei ik, “OK! Ik zal het opzoeken”. De boodschap van de vlieg was dat de dingen snel zouden veranderen binnen de volgende twee weken, aangezien dat is hoelang het neemt om van een made naar een vlieg uit te groeien. Ik wist niet wat voor vragen te stellen aangezien zoveel zou kunnen veranderen, dus maakte ik me niet druk om mijn gidsen met vragen te bestoken. In plaats daarvan besloot is om bewust te zijn en te wachten. Ik hoefde niet lang te wachten. Minder dan 24 uur later werd mij verteld dat mijn oma in het ziekenhuis opgenomen was. Zij overleed binnen 15 dagen nadat de vlieg mij bezocht had. De vlieg gaf me de waarschuwing en ik was in staat om een vlucht te boeken en haar in haar laatste dagen te zien. Wat ook interessant was dat nadat ik het opgezocht had, de vlieg weg ging

Water

Water is eenvoudigweg verbazingwekkend. Niet alleen zal het helpen om je aura te reinigen maar het helpt ons ook boodschappen zoveel duidelijker te ontvangen. Het is niet ongewoon voor mensen om een boodschap of een idee te krijgen terwijl zij onder de douche staan. Dit mag aanvoelen als slechts een volgende gedachte, maar dat is het niet. Ik raad vaak aan dat wanneer jij je rusteloos voelt dat je een bad neemt met zeezout en kristallen. Deze helpen om de aura te reinigen en de verbinding te vergroten. Het is een prachtige plaats om te mediteren en binnenin je hart de antwoorden die je nodig hebt te horen.

Diepe Ademhalingen

Diep Ademhalen is echt belangrijk. Het is vaak dat wanneer we gestrest zijn we oppervlakkig ademhalen, en blokkeren het stromen van communicatie. Sommigen kiezen om dit via meditatie te doen, maar het kan ook bereikt worden door oefening. De longen openen; de diepe ademhalingen nemen opent het kanaal van de communicatie. Dit is één van de redenen wanneer een persoon de oefening beëindigt zij vaak tot een conclusie mogen komen betreffende iets dat hen dwars zit, of dat zij eenvoudig vrede voelen waar voorheen er geen vrede was. Je ontving begeleiding die je begreep en op een onderbewust niveau verwerkte. De vrijgegeven endorfine wanneer je oefent is ook te gek.

Synchroniciteit

Dit is zo een krachtig gereedschap. Deze verschijnen als dingen die perfect uitwerken, een persoon zegt precies wat we nodig zijn om te horen (overgegane geliefden gebruiken dit pad ook), of we horen een idee of een suggestie talrijke keren vanuit verschillende bronnen. Er zijn geen toevalligheden, alles is ontworpen om ons te helpen te groeien en voorwaarts te gaan op onze reis. We hoeven slechts de puntjes met elkaar te verbinden, zoals een grote speurtocht.

Muziek

Geluid is eenvoudig vibratie dat ons kan helpen om onze frequentie te verhogen en dingen naar buiten te trekken die her/erkend en losgelaten moeten worden. Het type van muziek waar je naar luistert is niet van belang, zelfs instrumentale stukken kunnen je in de juiste plek raken. Voor mij, vind ik dat het in het algemeen niet het hele liedje is maar een specifieke songtekst die me raakt. Het geeft me aanwijzingen tot wat het is dat ik aan het loslaten ben en ook aanwijzingen naar waar ik op afsteven. Bijvoorbeeld:

Rhianna kwam naar buiten met het lied getiteld, FourFiveSeconds, er is een songtekst dat zegt, “Omdat al mijn vriendelijkheid aangenomen wordt voor zwakte”. Dit was gedurende een tijd toen ik alle pijn aan het loslaten was dat veroorzaakt was door mijn behoefte om te geven en te geven dat ten koste van mezelf ging.

Precies voorafgaand aan de X-golf in September vorig jaar, kwam het liedje “Stitches”uit, door Sean Mendes, en de regel “Ik heb een gevoel dat ik ten onder ga, maar ik weet dat ik er levend uit vandaan kom”. Het liet mij weten dat ik een diepe integratie en diepe opruiming/reiniging zou doen.

De volgende die me te pakken kreeg was het liedje “Unsteady” door X-ambassadors. De songtekst “Houd mij vast, omdat ik een klein beetje onstabiel ben … Als je van me houdt, laat niet los”, raakte echt wat ik voelde; onstabiel, een klein beetje onzeker en de songtekst hielp me te beseffen dat ik me open moest stellen voor mijn man, uit moest leggen wat er binnenin mij aan het gebeuren was. Ik ben zo blij dat ik dat deed.

Een andere keer was ik aan het werk geweest met de Galactische Federatie, en bracht mijn vibratie omhoog zodat ik adequaat hun boodschappen kon channelen. Ik deed het steeds beter, iedere keer dat ik naar dat doel reikte. Op een dag voelde ik me omver geworpen door de energieën en ging liggen. Ik droomde dat het voornaamste wezen waar ik mee werkte, in mijn auto naar me toe kwam rijden tot waar ik stond en de radio knalhard aan had staan. Het liedje dat speelde was Andy Grammer’s liedje, “Good to be Alive” … “Ik denk dat ik mijn hallelujah gevonden heb, ik heb mijn gehele leven op dit moment gewacht, nu zijn al mijn dromen aan het uitkomen, yeah ik heb op dit moment gewacht. Het is goed om precies nu in leven te zijn.” Hij zette toen de radio uit en feliciteerde me, ik had mijn doel bereikt.

Er zijn slechts een paar manieren die je team gebruikt om contact met jou te maken, wat het ook voor jou is, het is perfect. Het meest belangrijke component is het hebben van en het tot uitdrukking brengen van dankbaarheid voor de boodschappen. Stuur een luide schreeuw naar je team, “Boodschap ontvangen! Dank je wel!” Dit laat hen weten dat de methode werkte en dat het een goede manier is om jou een boodschap te sturen. Hoe meer je dit doet, zal het de kanalen van communicatie versterken en je zult vanzelfsprekend meer waarnemend worden.

Sta deze energieën toe jou te helpen met je eigen persoonlijke verbinding. Jullie allemaal heel veel Liefde en zegeningen en genezing sturend. Dank je wel, Dank je wel, Dank je wel aan iedereen die dit werk deelt, specifiek diegenen die de bijdrage in ere houden door de links intact te houden.

Jenny ♥♥♥

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.

**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **