Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 26 juli 2016

David Icke: “We leven in een kwantum computer universum.” / BY ELLA STER ON 2 MEI 2016 / Geplaatst 26 juli 2016


David Icke:
“We leven in een kwantum computer universum.”
BY ELLA STER ON 2 MEI 2016
Geplaatst 26 juli 2016

Alexandra Meadors spreekt met David Icke. Tijdens dit inspirerende interview vertelt David hoe we onszelf kunnen losmaken van de valse realiteit van een ‘kwantum computer universum’, door onze frequentie te verhogen en de deceptie van onze vijf zintuigen-perceptie te herzien. Bewustwording en bewustzijn zijn kernbegrippen om te zien wat er werkelijk gaande is in de wereld en waarom we momenteel in een omgekeerde wereld leven.

Alexandra Meadors is de oprichter van GalacticConnection.com, een alternatieve nieuws-blog, met een combinatie van artikelen en onthullingen over: samenzweringen, buiten- of bovenaardsen, exopolitcs, geavanceerde technieken, spiritualiteit en metafysische zaken. Daarnaast biedt de blog allerlei spirituele healingtechnieken en -diensten.

Haar uitgangspunt is dat we momenteel op de drempel staan van een nieuwe Gouden Eeuw met de potentie voor: meer liefde, wereldvrede, toenemende intuïtieve vaardigheden en een wereld van overvloed.

Ze interviewt David Icke, een Britse schrijver/activist en wat hij noemt fulltime onderzoeker naar wat en wie de wereld werkelijk beheersen. Hij heeft ongeveer 30 boeken gepubliceerd. De tijdsaanduiding van de videofragmenten zijn aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De Youtube video is tevens (door iemand anders) Nederlands ondertiteld [deze kun je aanzetten door rechtsonder op het tandwiel-icoon te klikken en ‘subtitles’ en ‘Dutch’ te kiezen].