Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 juli 2016

Dagtekst van Zaterdag 2 Juli 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 2 Juli 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Het water - de heilzame effecten ervan voor handen en voeten

"Luister naar het stromende water van een bron, een waterval, een fontein… concentreer je op dat water, stel je voor dat het door jou gaat, dat het al wat in jou zwaar en duister is, meevoert en jou overspoelt met nieuw leven.

Dompel je handen erin, als dat mogelijk is… Maar het water van de kraan over je handen laten lopen, volstaat soms ook al. Wat telt is het werk dat je met de gedachte kunt doen, in het besef dat de handen kanalen zijn voor alle energiestromen die de ruimte doorkruisen. Door hun plaats aan het einde van de armen, spelen zij de rol van antennes: juist door de handen ontvangen wij de invloeden van de buitenwereld, en ook door hen sturen wij stralen uit die gevormd worden door onze gemoedstoestanden. Door ons te concentreren op het water, kunnen wij ons bevrijden van onze vermoeidheid, onze zorgen en stromen van zuiver leven ontvangen.

En hetzelfde geldt voor de voeten, die wanneer zij contact hebben met de grond, eveneens antennes zijn die ontvangen en uitzenden. Wanneer je je gedemagnetiseerd of uitgeput voelt, giet dan warm water in een kom en baad je voeten erin, terwijl je ze bewust aanraakt, en bedenk dat al wat je bezwaart en verduistert, door dit water zal worden meegenomen."