Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 4 juli 2016

Dagtekst van Maandag 4 Juli 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 4 Juli 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
De gezondheid - eerst de middelen vinden om het leven in jezelf te versterken

"Om je gezondheid te bewaren en te verbeteren moet je je eerst concentreren op wat er in je leeft en dit versterken. Je moet begrijpen dat alleen levende elementen zich tegen ziekten kunnen verzetten.

Stel, je hebt een gezwel of een wond… Als de levende entiteiten van je organisme – die in staat zijn de wond te helen of de onzuiverheden uit het gezwel te verwijderen – bedwelmd zijn als gevolg van het chaotische leven dat je leidt, zal het gezwel of de wond infecteren. Je mag dan alle mogelijke ontsmettingsmiddelen, zalfjes en verbanden gebruiken, als die levende entiteiten in jou niet beschikken over de voorwaarden om hun werk goed te doen, zullen alle uitwendige remedies ondoeltreffend blijven. Als je inwendige arbeiders daarentegen ongehinderd kunnen werken, verhelpen ze alles, zelfs zonder dat er iets of iemand uitwendig aan te pas komt. Het is dus duidelijk, je dient je kijk op gezondheid te veranderen en alle mogelijke middelen te zoeken om het leven in jezelf te versterken."