Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 15 juli 2016

COBRA: Voorwaarden van Overgave / Donderdag 14 juli, 2016


COBRA:
Voorwaarden van Overgave
Donderdag 14 juli, 2016

Er vinden onderhandelingen over overgave van de Cabal plaats achter de schermen, en de algemene bevolking heeft het recht om te weten wat er gaande is en hun visie te communiceren. Dus hier ben ik en leg de voorwaarden van overgave voor aan jullie voor openbare evaluatie en discussie.

De Rockefeller factie zal waarschijnlijk vechten tot aan hun bittere einde, maar de rest van de Cabal zal zich overgeven als het onveilig genoeg voor hen wordt. Veel positieve facties worden steeds ongeduldiger en zijn in toenemende mate in staat om de Cabal van de planeet te verwijderen.

Wat er ook onderhandeld wordt met de Rothschilds moet ook worden onderhandeld met jezuïeten en de Zwarte adel families. De Chimera groep is niet betrokken bij deze onderhandelingen.Het doel van de onderhandelingen is een vreedzame overgang, en geen wraak tegen de Cabal.

Zij zullen veiligheid krijgen:

1. Ze kunnen er zeker van zijn dat ze niet van de Aarde wordt verwijderd door één van de Aarde gebaseerde fracties.

2. Zij kunnen hun kitscherige kastelen en levensstijl behouden, maar niet meer, zodat dat neerkomt op een paar miljard dollars. Geen triljoenen op bankrekeningen die de planetaire agenda zou kunnen sturen, geen controle van de media, geen toegang tot geavanceerde overunity technologie, geen positie van macht of wat dan ook . Zij zullen worden geïntegreerd in de nieuwe maatschappij als de 'Andere kant van de medaille adviseurs' en krijgen een kans om te re-integreren als 'Eerbare leden van de' Nieuwe Samenleving 'nadat ze de overgave aan het Licht hebben geaccepteerd.

Zij zullen hun leven moeten beteren:

1. Zij zullen de controle over de hele wereld , over het financiële systeem, de media, het leger en de politiek onmiddelijk moeten vrijgeven, zodat de Reset rustig kan beginnen en veel broodnodige steun kan wordt gegeven aan de mensheid

2. Zij zullen moeten verschijnen voor waarheids- en verzoeningscommissies zoals die in Zuid-Afrika, die erg succesvol waren:

3. Zij zullen vreedzaam moeten samengaan met de mensheid . Een fout, en ze worden verwijderd.

Dit zijn de meest gunstige voorwaarden die zij kunnen krijgen. Om deze reden, zullen velen van hen beginnen om samen te werken en eigenlijk werkelijk het Licht gaan accepteren . Velen werden gedwongen of geboren in de Illuminati structuur tegen hun vrije wil en velen handelen vanuit een diep trauma. Degenen die nog steeds weigeren mee te werken, zullen worden meegenomen naar de Galactische Centrale Zon na de Event.

Als ze niet meewerken, en niet snel meewerken , kunnen de onderhandelings condities veranderen, omdat de planetaire en kosmische situatie zal veranderen aangezien de Galactische Centrale Zon op het punt staat te "niezen".

Victory of the Light

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl