Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 31 juli 2016

Bericht van Cobra, 30 juli 2016, Update over de Voorwaarden voor Overgave / 31 Juli 2016


Bericht van Cobra, 30 juli 2016,
 Update over de Voorwaarden voor Overgave
31 Juli 2016

Er moeten wat zaken worden opgehelderd over de voorwaarden voor overgave.

Ten eerste, het massa-arrestatieplan is nog steeds van kracht en in vol bedrijf. De Lichtkrachten willen niet wachten op enig duister individu of cabal factie om zich over te geven, zij zullen ze arresteren zodra zij dat kunnen doen op een manier die veilig is voor de mensheid om door de transitie te gaan. Deze leden van de cabal die zich overgeven vóór de massa-arrestaties zullen meer gunstige voorwaarden hebben. Het is erg onwaarschijnlijk dat veel individuele leden van de cabal zich zullen overgeven voor de Event want zij zijn bang voor de wraak van de andere cabal leden, aangezien zij zullen worden beschouwd als “verraders”.

Er is een zekere mogelijkheid dat de Rothschild factie als geheel zich zal overgeven en beginnen samen te werken vóór de Event. De Rothschilds zijn gevallen engelen van het Rigel sterrenstelsel in de Orion constellatie. In het verleden hebben veel leden van de cabal die van Rigel afkomstig zijn zich overgegeven aan het Licht toen aan hen werd getoond dat Licht sterker is dan duister. De Rigelians hebben de neiging om zich aan te sluiten bij diegene die sterker is en veel van hen, wanneer ze zijn gearresteerd of een voldoende krachtige oppositie onder ogen zien, zullen feitelijk signalen van opluchting geven dat er eindelijk iemand is die krachtig genoeg is om hun negatieve acties te stoppen. Dit zal voor hen een bewijs zijn dat Licht sterker is dan duister en zij zullen beginnen samen te werken. Het Rigelian ras daalde neer van spirit naar materie door een implantatieproces, hun verbinding met spirit is er tot op zekere hoogte nog steeds en veel van hen zullen in staat zijn om te ascenderen wanneer deze dualiteitsnachtmerrie voorbij is.


2016-07-30 3D5D

De jezuïeten, de archons en de chimera kwamen allemaal van negatieve rassen van de Andromeda galaxy. Zij zijn allemaal gevallen engelen, wat betekent dat zij zijn neergedaald van spirit naar materie door een implantatieproces, en behoorlijk veel zullen in staat zijn om te ascenderen wanneer de dualiteit voorbij is.

De chimera groep is niet betrokken bij de overgave onderhandelingen want er is geen enkele positieve factie op de oppervlakte krachtig genoeg om in staat te zijn met hen om te gaan. De Resistance onderhandelt rechtstreeks met hen.

De Rockefeller factie is van oorsprong draco en zal zich nooit overgeven, zij zullen met hun valse vlaggen terugvechten totdat zij zijn verwijderd naar de Galactische Centrale Zon. Het draco ras heeft zich ontwikkeld van dichte materie en de meer negatieve leden van dit ras hebben niet voldoende contact met de spirit om te worden gered.

Ten tweede, de cabal leden die zich vrijwillig overgeven zullen door een psychologische transitie gaan om deel te gaan uitmaken van de Lichtkrachten en zij zullen eerlijk worden behandeld. Zij zullen allemaal stardust worden dus als iemand van hen iets probeert uit te halen voordat zij volledig het Licht accepteren zullen zij onmiddellijk worden verlamd en dan van de planeet worden verwijderd. Tijdens het verzoeningsproces zullen zij hun acties uit het verleden volledig openbaar moeten maken en de boosheid van de mensen onder ogen moeten zien, maar er zal niet worden toegestaan dat zij gewelddadig worden behandeld en zij zullen niet worden gestraft. De grootste straf voor hen zal zijn hun bewustzijn nadat zij ontwaken en zich volledig realiseren wat zij hebben gedaan. Zij zullen door een psychologisch genezingsproces gaan en zij zullen de rest van hun levens ten dienste staan van de mensheid en van het Licht.

Ten derde, de premie voor het gevangennemen van de cabal leden zal hoogstwaarschijnlijk niet werken, want de andere kant heeft zelfs een hogere premie gezet op sommige Lichtstrijders op de oppervlakte van de planeet. Dit weerspiegelt een eeuwenoud verdrag met de chimera dat zegt “wij zullen niet aan jullie leiders komen en jullie zullen niet aan die van ons komen”. Er wordt verwacht dat deze impasse zal voortduren tot de Event wanneer eindelijk de doorbraak zal plaatsvinden en de chimera schaakmat zal zijn.
Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

N.B. Laten wij met zijn allen een flinke duw geven naar de Event door deel te nemen aan de wekelijkse Event meditatie op zondagavond; in Nederland om 21.00 uur (zomertijd). Toelichting en instructies vind je op de Index pagina.