Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 31 juli 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: Is er nog iets dat jullie kunnen doen? / 26 juli 2016 /Susan LelandAshtar:
Is er nog iets dat jullie kunnen doen?
Ashtar On The Road Teleconferentie:
26 juli 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie!

Zoveel nieuws – zoveel om iedereen op te tillen – zoveel LiefdesLicht-energie die naar de planeet Aarde komt om jullie te helpen bij jullie omhoog-gang! Ik ben hier nu om jullie op alle manieren aan te moedigen om deelnemer daaraan te zijn; om op te staan en de oproep te beantwoorden.

Voeg het toe aan jezelf! Bekrachtig jezelf ermee en dat is dit het moment – zoals jullie tijd meten – voor jullie allen om te zeggen: “Is er nog iets dat ik kan doen om te helpen en te faciliteren?”

Jullie hebben een gebeurtenis gezien. Ik heb het niet over wat jullie “Het spektakel” noemen van de democratische conventie. Jullie hebben een gebeurtenis van drie* gezien die menselijke lichamen bezitten en die zoveel LiefdesLicht brengen zodat jullie niet anders kunnen voelen dat ook zij meesters zijn, leraren, ambassadeurs, hoe jullie hen ook willen noemen – de volgende president** van de Verenigde Staten van Amerika en dit is volkomen gepast! Het is geen toeval dat zij een vrouw is omdat dit is om balans te brengen in het instituut dat al veel te lang is vertegenwoordigd door de mannelijke energie.

Er waren maar twee presidenten in jullie nabije verleden – drie, laten wij zeggen – die compassie hadden, de liefde van het volk hadden dat zij dienden, die inderdaad alle koninkrijken dienden in het land van de Verenigde Staten van Amerika om zichzelf in staat te stellen om zich uit te drukken vanuit zowel hun mannelijke als hun vrouwelijke energie!

Ik heb het natuurlijk over de presidenten John Fitzgerald Kennedy, Jimmy Carter en Barack Obama. De anderen waren vestzak/broekzak met degenen die ik de donkere hoeden noem. Jullie weten dat ik hen de “ondeugden” noemde en het onder mijn aandacht is gebracht door deze stem (Suzan) dat “ondeugd” iets van een bijbetekenis heeft – ondanks dat er goed was begrepen dat het een afkoring was voor “illuminatie-ondeugden” – misschien een beetje korter om te horen en voor mij om het woord te zeggen.

Maar het kan ook een beetje oordelend zijn. Ook al ben ik nooit verlegen geweest om te herkennen dat hun daden werden gemotiveerd vanuit driedimensionale programma’s, houdingen en ja, hoewel er enkelen nog steeds bezig zijn, zie ik hen nog steeds door de ogen van Hoog Dimensionale Compassie, Liefde, Vergevingsgezindheid en Dankbaarheid!!!

Kijk naar wat jullie hebben geleerd! De meesten van jullie – zelfs als jullie toen een lichaam hadden – hebben niet veel herinneringen die teruggaan tot aan jullie Tweede Wereldoorlog. Jullie hebben misschien beelden gezien van de Eerste Wereldoorlog. Het is een tamelijk populair onderwerp geworden in jullie entertainment-media, maar het vertelt de Waarheid over de verschrikking van de oorlog. Het laat zien hoe de vrouwen op moesten staan om het werk van de mannen te doen.

Maar na die oorlog was er wereldwijd een groot sentiment dat vrouwen “weer terug op hun plaats moesten gaan” en het idee van een vrouwelijke president was ongehoord.

Ook al zijn er vrouwelijke presidenten en eerste ministers en leiders van landen over de gehele wereld, de Verenigde Staten van Amerika werden behoorlijk vastgehouden in de greep van degenen die ik nu de donkere hoeden noem – om niemand te verwarren en in mijn boodschappen een schijn van oordeel te vermijden – tot nu toe!

Dit is allemaal aan het veranderen en het verandert zo snel dat het goed is als jullie je voorbereiden op wat er vervolgens komt. En daarmee bedoel ik: begroet het met een open hart! Begroet het vanuit het Hoog Dimensionale Perspectief van Liefde en weet dat alles in Goddelijke Orde is – zelfs als deze drie individuen die nu zoveel in de schijnwerpers staan – Michelle, natuurlijk, Bernie en Elizabeth* - LIJKT het in overeenstemming te zijn, samen te marcheren met wat er wordt gepresenteerd als de manier waarop de dingen gaan, en de golf van de toekomst, enzovoorts, enzovoorts. Wel, GELOOF HET NIET!

En als jullie iets willen doen, WEES DAN EEN DEEL VAN DE VERANDERINGEN!!! Als jullie achterover hebben gezeten en erop wachtten dat een ander het deed – wat het ook is – of het het leren is van een nieuwe geneesmethode, of je buren te zegenen met voedsel dat zij zichzelf anders niet kunnen veroorloven, zend dan LiefdesLicht naar de leiders die werkelijk verlichting voor iedereen willen, wat het ook is – steun met jullie harten in meditaties en gebeden in de geest en vraag jezelf af: “Wat kan ik nog meer doen?” En luister dan naar de antwoorden vanuit jullie harten omdat daar de passie is!

DIT IS WAAR – ALS JULLIE HARTEN ZIJN VERBONDEN MET JE HOGER ZELF – DAT IS DE PLAATS WAAR JULLIE ZULLEN UITVINDEN WAT JULLIE HIER WERKELIJK KOMEN DOEN!!!

Jullie weten allemaal dat jullie hier zijn om Lichtwerkers te zijn. Als jullie hebben geaarzeld omdat het buiten regent of jullie de energie niet hebben, of wat dan ook – geef jezelf een duwtje met wat extra LiefdesLicht! Breng er meer van binnen! Geef jezelf energie en ga ervoor! Wees een deel van deze grootse wereldwijde beweging die, in essentie, helemaal gebaseerd is op Liefde, Compassie, Vergevingsgezindheid en Dankbaarheid, en die, natuurlijk, leidt naar Harmonie van het Goddelijk Vrouwelijken het Goddelijk Mannelijk – en die leidt naar de Gouden Eeuw zodat er geen plaats is voor geweld, voor oorlog of voor wat voor geschillen er ook kunnen zijn door het escaleren tot grote disputen, conflicten die uitmonden in veldslagen en oorlogen, enzovoorts, enzovoorts.

ER GAAT GEEN DERDEWERELDOORLOG KOMEN, HELEMAAL NIET!!!

De technologie is er al! Dr Keshe heeft die, president Poetin heeft die, president Obama weet ervan en weet hoe hij die kan benaderen, zelfs als er mensen zijn die hem nog steeds voortduwen om een of twee van deze kernbommen te laten vallen. Ja, dit is waar! Zien jullie, in het donker kunnen de donkere hoeden nog doorgaan. Zij zetten mensen tegen elkaar op. Daarom vragen wij jullie om LiefdesLicht naar hen te sturen – zelfs naar degenen die jullie “De Donald” noemen en naar Hillary en naar hen allemaal. Zij zijn zo bang om ontmaskerd te worden en toch gaat dit wel gebeuren!

Jullie herinneren je het verhaal van de Keizer die door zijn adviseurs de suggestie kreeg dat hij de fijnste kleding droeg die er maar was en hij dacht natuurlijk dat hij zijn fysieke delen daarmee verborg. Hij liep mee in een parade terwijl hij geen kleren aan had. Maar hij was zo misleid dat hij dacht dat hij helemaal opgetut was.

Wel, wat zijn de donkere hoeden, lieve mensen, als zij niet misleid zijn? Zij hebben helemaal geen kleren aan! Zij hebben geen rotsen meer waaronder zij zich kunnen verstoppen. De rotsen sturen hen weer terug!

Moeder Gaia zegt: “Nee, nee, nee! Wij gaan jullie niet langer meer verstoppen met je duistere daden. Jullie worden in het Licht gezet, het Licht van Disclosure!” En dit is een liefhebbend Licht. Het is een Licht dat zegt: Wel, dank je wel omdat jullie ons je ware intenties hebben laten zien, waar jullie werkelijk om gaan en deze agenda waarmee jullie de wereld voortdurend in de een of andere oorlog wilden betrekken.” Enzovoorts, enzovoorts.

En intussen weten jullie natuurlijk alles over hun andere snode transacties en zij zijn snood, dat wil ik wel zeggen! Ik hoef een persoon niet “slecht” te noemen om te zeggen dat zij dingen van kwade natuur hebben gedaan. 

Dit is een andere manier om te zeggen dat zij van lage vibratie zijn, compleet buiten integriteit en alleen aan zichzelf denken, verborgen agenda’s hebben waar sommigen van hen zich nooit bewust van zijn geweest! ZIJ ZIJN ZO GEPROGRAMMEERD DOOR ANDEREN die wilden dat hun agenda door bleef gaan, het verdelen, deze scheiding, en ja, zelfs naar het grootste deel van de wereldbevolking keken als “vervangbaar!”

Zij zijn bang. ZIJ BEGINNEN TE BEGRIJPEN DAT ZIJ GEZIEN WORDEN VOOR WIE ZIJ WERKELIJK ZIJN  EN DAT ER GEEN PLAATS MEER IS WAAR ZIJ ZICH KUNNEN VERSTOPPEN!!! Zij kunnen de planeet niet verlaten. Wij hebben dit geblokkeerd. De ondergrondse bases zijn bijna verdwenen of overgenomen. Zij hebben het zelfs moeilijk om zich te haasten naar de laatste schuilplaats in Antarctica omdat wij blokkaden hebben, energieblokkaden. Niemand hoeft gewond of gedood te worden. Wij kunnen dit allemaal met energie doen!

En onthoud dat jullie de 20 miljoen militie hebben. Jullie hebben de Witte Ridders en zij hebben allemaal lichtsabels om zich te verdedigen – als iemand het al voor elkaar krijgt om in hun energievelden te komen. Het gaat dus allemaal om bescherming. Jullie hebben misschien enkele explosies in de lucht gezien, bijna als vuurwerk. Zij exploderen hierdoor en wij doen niets direct om hen te beschadigen – wij schieten hen niet neer. HET GAAT ER NIET OM OM HEN NEER TE SCHIETEN!!! Het is een feit dat zij weten wat daar is. Het is niet zo dat wij hen dit niet vertellen want dat doen wij wel!

Wij staan voor totaal open en volledige disclosure! Geloof mij, zij weten alles. Wij delen! Wij delen met hen allemaal. Als zij ervoor kiezen om ons niet op ons woord te geloven, als zij ervoor kiezen om nog steeds door onze energieschilden of blokkaden te willen breken, is dit hun eigen keuze! Iedereen kan kiezen. Dit is de planeet van vrije wil. Dit is de reden waarom ik jullie vraag om voor het Licht te kiezen en voor jezelf de Grote Snelweg te kiezen, het Pad naar de Gouden Eeuw, het Pad naar Ascensie!

Ik vraag jullie verder om te kiezen voor de rest van de wereld om daar samen met jullie te komen. Dit is waar ik het hier over heb! Ik zeg: “WAT KUNNEN JULLIE DOEN?” Kunnen jullie iemand iets vertellen over NESARA? Misschien hebben jullie een buurman die bezorgd is over het weer of over hoe hij zijn hypotheek gaat betalen? Wel, jullie zouden hen kunnen vertellen over NESARA – maar jullie kunnen hen ook vertellen wat de huidige wet is en dat zij een manier dienen te vinden om in integriteit daarmee te zijn, als zij daar een manier voor kunnen vinden, omdat er geen tijdraam is. Wel, dat is er wel, maar wij kunnen niet anders dan zeggen: “Geen datums!” Wij kunnen jullie niet vertellen wanneer NESARA wordt aangekondigd. Jullie hebben gehoord “snel” en in onze boodschappen “zeer snel!!!”

NESARA zal met bepaalde veiligheidsmaatregelen worden aangekondigd. Wij hebben op 9-11 gemerkt dat wij meer veiligheidsmaatregelen dienen te nemen en wij doen dit nu door het onklaar maken en het ontkrachten en het brengen van Licht naar alles dat van duisternis komt – inclusief de leugens en de propaganda die jullie is verteld. Ik kan jullie vertellen over een paar andere groepen, buiten de politici, die nu heel veel terroriseren. Wat denken jullie van de bankiers – degenen die verschillende vormen van grote spelletjes spelen, en stelen, enzovoorts, enzovoorts? Zij zijn bang! Wedden dat zij bang zijn?

En wat te denken van de nieuwsreporters die de propaganda verspreiden? Dit gebeurt nergens zo veel als in de Verenigde Staten van Amerika!!! Ik kan jullie dit verzekeren! Zelfs nog meer Waarheid lekt er naar de media in Canada dat behoorlijk meegaat met de Verenigde Staten van Amerika. Maar zij hebben een nieuwe minister-president en er komt daar veel meer Licht binnen!

Er is een oud lied, en ik ben daar gek op. Sekhmet komt naar voren en is vrijwilligster om dit te zingen. Wij zullen deze speciale ervaring niet aan iedereen geven, maar laat het genoeg zijn dat ik zeg dat als jullie hierin geïnteresseerd zijn of het nogmaals willen horen, het heet: “'The Times They Are A'Changin'.**** Dit is een lied dat in 1960 uitkwam en dat vandaag de dag nog toepasselijker is dan ooit. En jullie kunnen mij op mijn woord geloven!

Maar al degenen – de Militia, het Ashtar Commando, de Wingmakers, de Ambassadeurs die hier van vele verschillende planeten en sterrenstelsels zijn, zelfs melkwegstelsels, zij weten het allemaal!

De Engelen weten het, Moeder Gaia weet het, iedereen weet het! Dus vragen wij jullie om op te staan ten behoeve van de mensheid. Wees specifiek in je focus, breng het LiefdesLicht binnen en doe dan wat jullie kunnen om deze samenkomst van de hele mensheid te bekrachtigen, op de Hogere Niveaus van bewustzijn waar iedereen de Waarheid kan zien en kennen, maar het is Waarheid die is overladen met Liefde en alles dat uit Liefde voortkomt!!!

Kijk zelf naar deze grootse samenkomst, deze grootse ontwikkeling en opwaardering, en begeef je onder de leiders van de Lichtwerkers door te doen wat nodig is en waar jullie een passie voor hebben – en ik feliciteer jullie als jullie dit al doen!

Ik suggereer alleen maar dat jullie kijken of er nog meer te doen is en – natuurlijk – als jullie nog niets hebben gedaan kunnen jullie je afvragen wat jullie zelf zouden kunnen doen!

Dit is bovenal een viering van JULLIE, lieve mensen, en van alles dat jullie hebben bereikt want ALS JULLIE ER NIET WAREN ZOUDEN WIJ NIET IN STAAT ZIJN OM HIER TE DOEN WAT WIJ DOEN!!! Zie het dus als een “dank je wel” een:
 gefeliciteerd” en geef gewoon je steun aan wat er op dit Nu-moment gebeurt en aan hetgeen er daarna gebeurt, en weer daarna.

En hoewel er geen tijd is waar ik ben, kijk ik naar de planeet Aarde en ik kan jullie verzekeren, lieve mensen, dat alles NU en SNEL, ZEER SNEL GEBEURT!!!

Ik dank jullie omdat jullie hier waren. Het is met veel vreugde dat wij met jullie samenkomen en wij zien nog meer vreugde – ongelimiteerde, oneindige en Hoog Dimensionale vreugde op het Pad dat ligt voor degenen die ervoor kiezen om de Gouden Eeuw binnen te gaan. En wij zien dat jullie dit doen!

En zo is het!

Saluut

*   Van Tara and Rama's 7-26-16 Report:  here's the audio link to the call:
**  Michelle Obama, Tara and Rama's 7-26-16 Report (See link above)
*** Tara and Rama's 7-26-16 Report (See link above)
****Bob Dylan, 'The Times They Are a Changin': 

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, July 26, 2016. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.