Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 10 juli 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: Claim je Vrijheid en Welkom in het LiefdesLicht! / 28 juni 2016 /Susan Leland


Ashtar:
Claim je Vrijheid en Welkom in het LiefdesLicht!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
28 juni 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen! Wij zijn zeer verheugd om hier bij jullie te zijn. Wij komen van het Licht, weet je, met het Licht en brengen het Licht binnen dat alles is dat is gedaan op de planeet Aarde! Wij weten dat er dingen gebeuren, dat er woorden worden gezegd met de bedoeling de wereld nog verder in chaos en angst te brengen.

Laat mij jullie verzekeren dat het tegenovergestelde waar is! Wij zouden jullie dag en nacht voorbeelden kunnen geven van de prachtige, prachtige gebeurtenissen, ja, de expressies die zich op de hele wereld voordoen door het Licht te brengen naar plaatsen waar dit nog steeds niet schijnt, op zijn minst nog niet erg helder schijnt.

Wij zullen jullie dit vertellen: zelfs op de donkerste plaatsen, de ontmoetingsplaatsen bijvoorbeeld, weet je, deze rokerige kamertjes, of hoe jullie hen ook willen noemen waar degenen die echt aan de touwtjes trekken, de controleurs, bijeenkomen om de volgende plaats of gebeurtenis te bedenken om hun controle in stand te houden – zelfs in de meest donkere kamers of plaatsen… schijnt er Licht!
En met dit Licht komt er steeds meer realiteit binnen.

Er zijn mensen – jullie hoorden een voorbeeld van de Goddelijke boodschappers* - een voorbeeld van Hillary zelf en zullen op zijn minst begrijpen dat haar donkere programma’s niet de voorkeur zullen krijgen en dat zij NIET de volgende president van de Verenigde Staten van Amerika zal worden en dat zij de wereld NIET verder naar de afgrond zal leiden!!! In plaats daarvan zal de volgende president een wereldleider zijn, net zoals de presidenten Poetin en Xi en de ontelbare anderen op elk politiek niveau, enzovoorts!

Wij zullen feitelijk met jullie delen dat een president alleen maar kan doen wat zijn achterban – en tot op bepaalde hoogte controleurs – het zullen toestaan. Dit is zeker het geval geweest. Jullie hebben dit gezien bij president Obama. Hij moest veel weg hebben van een dubbelspion, altijd, altijd, altijd een wezen van LiefdesLicht, alleen maar voor het Licht werkend, maar soms moest hij meegaan met de donkere agenda, met hen meedoen, maar hen laten denken dat zij de absolute controle hadden, terwijl de Waarheid tegenovergesteld was! 

Wij zijn blij dat wij dit jullie kunnen vertellen. Wij willen jullie helpen als jullie je visualisaties doen, wij adviseren jullie – wij controleren jullie niet, wij vertellen jullie niet wat jullie moeten denken of uitdrukken. Maar als jullie je visualisaties doen zien jullie het Licht steeds meer en meer binnenkomen, als een deken en zien jullie het doordringen in de hele planeet Aarde omdat dit WAARHEID is!

Elke soort propaganda en leugens die jullie horen en jullie het tegenovergestelde vertellen, zijn geen WAARHEID. Het zijn waanvoorstellingen van de illusie die is geschapen door degenen die de controle willen handhaven. Maar zoals wij zojuist hebben gezegd begint een van de topmensen van de topmensen te Weten, omdat Waarheid Licht is en het Licht zelfs begint binnen te dringen op de donkerste plaatsen! Als jullie deze donkere plaatsen willen vergelijken met degenen die donkere hoeden dragen, naar hun innerlijke wezens, hun harten en geesten, enzovoorts, kunnen jullie dit beeld zeker gebruiken als dit voor jullie werkt omdat wij jullie aanmoedigen om dit LiefdesLicht steeds meer binnen te brengen!

De Wingmakers zijn overal. Weten jullie wie de Wingmakers zijn? JULLIE ZIJN HET! Ongeveer 700 jaar verder dan waar jullie nu zijn, maar zij komen om te assisteren. Zij blazen het LiefdesLicht overal naar toe! Sommige mensen zien gigantisch en prachtig vuurwerk in de lucht – wij zullen het vuurwerk noemen. Dit is de Wingmaker aan het werk, die het LiefdesLicht naar JULLIE BRENGT!!!

Er zijn redenen hiervoor, maar zie het gewoon als LiefdesLicht dat binnenkomt en dankzij alle betrokkenen – de Wingmakers, de donkeren en alle anderen die daar tussenin zitten. Het is gewoon een plaats in het spectrum, weet je? Het is belangrijk dat jullie begrijpen dat iedereen een mogelijkheid had er aan deel te nemen om dit voort te brengen.

Hoe kan je overeind blijven en je Vrijheid claimen als je het verschil tussen Licht en Donker niet zou kennen? In het begin was dit niet nodig. Er was alleen Licht, nietwaar? Dat weten jullie! Sommigen van jullie kunnen je misschien herinneren dat er alleen maar Licht was. En JULLIE waren EEN in het Licht met al jullie broeders en zusters in het Universum!

Maar er is een ding dat vrije wil heet. Er is een ding dat de mogelijkheid voor de mensheid heeft om een bepaalde hoeveelheid te laten vallen om in staat te zijn om het tegenovergestelde van Licht te ervaren en alles wat jullie mogelijkerwijs op die plaats maar willen ondervinden. Dit is alles! Laat alle oordeel gaan! En laat zeker de angst gaan!!! Want waar komt oordeel anders vandaan? Uit angst! En onthoud de definitie – ANGST is een ander woord voor vals bewijs dat echt lijkt. ONTHOUD DIT!!! Jullie zullen veel creaties gaan zien die zijn geïnspireerd en bestaan om de energieën van ANGST te verspreiden. HET IS AAN JULLIE OM IN KAMTE TE BLIJVEN!!!

Wij zeggen: ga mee met de stroom! Val niet terug naar de goten van wanhoop, depressie, afhankelijkheid – weet je, al deze 3D-woorden waar zoveel mensen steeds medicijnen door slikken. Als jullie de medicijnen nodig hebben, goed! Gebruik hen, maar herinner je om het Licht binnen te brengen omdat daarin het uiteindelijke antwoord ligt!

Dit is de Vrijheid voor IEDEREEN!  Dit is Goddelijke Vrijheid met Goddelijk Bestuur – beginnend in ieder individueel Hart in de vorm van integriteit en verbondenheid met alle Liefde van het Universum en die ook handelt vanuit die plaats! EN DIE PLAATS IS HIER EN DIE PLAATS IS NU!!!

Zo is het altijd geweest in de harten van jullie allen en van de hele mensheid. Maar het is dat deze programma’s is toegestaan om zo lang te werken – wij weten dat het moeilijk is om hen te laten gaan, om hen transformationeel te transmuteren naar een hogere energie. De Wingmakers zijn dus onder ons. Zij zijn feitelijk een deel van het Ashtar Commando, als jullie willen, dat zich met name afstemt op het Licht!

En waar hebben wij het hier nu over? Het LiefdesLicht voor iedereen op de hele planeet Aarde! Wij vragen jullie om mee te doen, om te verwelkomen in het LiefdesLicht.
Als het jullie soms een beetje duizelig maakt of als jullie voelen dat jullie opgetild worden, wel, ga dan zitten of liggen. MAAR VERWELKOM HET LICHT!!! Het is krachtig – ja, jullie weten dit!

Steeds als jullie mediteren en het Licht binnenbrengen, kunnen jullie het voelen en jullie weten dat het krachtig is. Wel het is de meest krachtige energie in het Universum en raad eens? Het is jullie Levenskracht-energie!

Ik vraag jullie dus om het binnen te brengen, te gebruiken, om er zelfs nog meer mee te doen. Wij hebben het over vaker, meer opzettelijk – dat is een goed D-woord, als jullie het in deze context gebruiken. EN WEES ALTIJD EEN WARE LICHTWERKER!!! Jullie kunnen jezelf elke dag op die koers brengen als jullie uit je warme, comfortabele bedden komen. En jullie kunnen deze koers ook uitzetten voor jullie slaaptijden en, natuurlijk, ook tijdens jullie meditaties.

Maak er een beetje een mantra van. Jullie kunnen hem zelfs opschrijven en onder je kussen leggen, als jullie dit willen.

Laat de kracht van de Liefde in jullie komen in toenemende hoeveelheden omdat de Waarheid is dat er een oneindige hoeveelheid van is voor iedereen – en gebruik die ook! 

Doe mee! Wees lid van het Ashtar Commando of van Degenen die geascendeerd zijn, de engelen of allen die boven zijn als wij samengaan omdat wij hoe dan ook allemaal EEN zijn. Jullie zijn op de grond in een menselijk lichaam. Wij zouden zonder jullie niets kunnen doen! En wij hebben onze ongelimiteerde Liefde voor jullie die wij met jullie delen en naar jullie stralen! Wij hebben de mogelijkheid, net zoals de Wingmakers, om nog meer Liefde naar voren te brengen vanuit de Grote Centrale Zon, vanuit onze Schepper, vanuit alle plaatsen van LiefdesLicht in het Universum – alle Hogere Gebieden van Licht. Jullie kunnen hen “Hemel” noemen als jullie dit willen, of de “Hemelse Gebieden.” Het is ongelimiteerd! Jullie verdienen het allemaal en het is er in ongelimiteerde hoeveelheden voor elk en iedereen van jullie!

Maar ik zal jullie dit vertellen – als jullie in de goot liggen is het erg moeilijk voor de Waarheid om wat voor op angst gebaseerde energieën of emoties of expressies die jullie voelen, te transmuteren. Laat hen niet bij jullie komen! Sta rechtop, wees moedig!

Claim jullie Vrijheid bovenal binnenin jezelf en wees deze Waarheid in al jullie gedachten, woorden en acties!!!

Nu is er iets dat steeds vaker gebeurt en dit is niet toevallig, het gebeurt steeds vaker omdat jullie dit oproepen en dit zijn dingen die jullie kunnen observeren want zij doen zich voor in jullie eigen sferen of binnen jullie eigen energievelden en ook binnen jullie visies, in wat jullie horen, in jullie driedimensionale zintuigen en verder – Hoger, Hoger, Hoger, naar wat Sananda jullie derde oog noemt. Hoeveel van jullie krijgen steeds meer een gevoel dat jullie intuïtie zich ontwikkelt? Dit komt omdat jullie steeds meer en meer LiefdesLicht in je opnemen! DAT IS DE KATALYSATOR, DAT IS DE ENERGIE; DAT IS DE BEKRACHTIGING!!!

Verheug je! Verheug je om deze dingen die gebeuren, deze voorbereidingen voor ascensie die zich binnenin jullie voordoen – en focus je daarop! Verenig jullie harten met onze geesten en focus je op de Hogere Gebieden – ja, zelfs als jullie de afwas doen of in de tuin werken of wat dan ook doen!

Verbind je en ontspan je voor de energie van Liefde. Dan zullen jullie de opeenvolgende stroom steeds meer voelen en jullie zullen je voelen alsof jullie, laten wij zeggen, een rivier af stromen op een vlot, totaal verfrist, totaal ontspannen met de stroom meegaand. Iedereen op de oever juicht en stuurt Liefde naar je toe. En jullie zijn vrij om jullie Liefde naar hen te retourneren als jullie je eigen levenspad belopen!

Geen worstelingen meer en tegen de stroom in zwemmen. Niet meer voelen alsof jullie verdrinken in alle programma’s en leugens, maar eerder vrij te zijn, opgewonden en toch ontspannen. Dit is de visie die wij voor jullie vasthouden. Dit is hoe wij jullie zien. Wij nodigen jullie gewoon uit om met ons mee te doen in deze visie voor jullie zelf! Ik beloof jullie, lieve mensen, als jullie deze stroom niet in deze minuut voelen, komt hij er nog aan. Steek je hand uit en claim hem!
Het is jullie Goddelijk Recht en het is Wie Jullie Werkelijk Zijn!

"Nogmaals spreken wij onze grote, oneindige Liefde uit en wij bedanken jullie omdat jullie ware Lichtwerkers zijn: Lichten van Liefde zijn jullie!

En zo is het.

Saluut!

* Tara and Rama Rapport: 

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, June 28, 2016. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.