Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 25 juli 2016

Ashtar On The Road: Aartsengel Michael: Ik geef jullie Excalibur om de Waarheid te kennen van de Lichten die jullie zijn! / 12 juli 2016 /Susan Leland


Aartsengel Michael:
Ik geef jullie Excalibur om de Waarheid te kennen van de Lichten die jullie zijn!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
12 juli 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Aartsengel Michael en ik kom met groot nieuws. Dit nieuws is voor jullie, want jullie zijn allemaal Wezens van Licht in je eigen recht. In de Gebieden van Licht zijn jullie stemmen die overal worden gehoord, in elk deel van wat jullie het Koninkrijk des Hemels noemen, of laat ik zeggen, de Koninkrijken, omdat er vele dimensies en niveaus in deze Gebieden van Licht zijn.

Ik kom om bij jullie te zijn omdat jullie, zeer geliefde mensen, jezelf in een omhoog-gang van open harten brengen – en ja, open geesten – om het Licht binnen te laten komen zodat wij inderdaad mee kunnen doen en onze Liefde met elkaar kunnen delen!

Dit is groot nieuws. Als jullie dit nog niet weten in de totaliteit van jullie wezens, is dit de grootste Waarheid. Jullie kunnen het van een andere leraar al hebben gehoord: “Het grootste geschenk van alles is Liefde.” WEL, JULLIE, LIEVE MENSEN, ZIJN LIEFDE, HET LICHT VAN LIEFDE EN JULLIE ZIJN ALLEEN DAARVAN GEMAAKT!!!

Ja, jullie kunnen af en toe wat driedimensionale duisternis binnengelaten hebben in jullie levens, maar jullie hebben het op je weg getransmuteerd naar Licht. Jullie hebben je lessen geleerd. Jullie hebben je leergeld betaald, als het ware, en sommige daarvan zijn hard geweest, met name in dit leven, omdat dit het laatste leven is om dit te doen!!!

Dat is het!  Jullie ascenderen! Jullie hoeven niet terug te komen in dichte 3D-lichamen. Oh, als jullie daarvoor kiezen kan het – ik beveel het echter niet aan. Als jullie in je Huis komen, jullie plaats van Thuis, is het zo gelukzalig, zo vreugdevol! Doe even met mij mee en voel het in je hele wezens. Jullie hebben een heel gezelschap dat jullie bestraalt met deze Liefde – laat het binnenkomen! Open jezelf om het te ontvangen en neem het in je op en weet en voel de Waarheid van Wie Jullie Zijn zelfs nog meer!

Als deze Waarheid een beetje moeilijk te bereiken is – zelfs in dit moment van ons samenzijn -  neem dan Excalibur en zwaai ermee rond en laat zijn blauwe licht, de golven van Waarheid over jullie heen en door jullie heen spoelen en jullie verzekeren van de Waarheid, van de Waarheid waar ik over spreek.

De Waarheid is dat jullie veilig zijn – zelfs al hebben jullie nog enkele andere programma’s die jullie iets anders vertellen – JULLIE ZIJN VEILIG! Zet die programma’s uit. Zwaai opnieuw met Excalibur. Dat zal jullie helpen!

Herinner je het Universum dat jullie hier zijn om je uit te drukken vanuit jullie Hoger Dimensionale Perspectieven. Als er nog enkele overblijfselen zijn van programma’s die zelfs nu nog in jullie verborgen zijn, zwaai dan met Excalibur om hen te ontdekken en transmuteer hen in nog meer LiefdesLicht in jullie wezens! ZWAAI MET EXCALIBUR OM EEN ENERGIESCHILD VAN LIEFDE OP TE BOUWEN DAT JULLIE COMPLEET OMGEEFT, om het hele Universum te laten weten dat de donkere programma’s, de duistere wezens, er niet aan hoeven te denken om in jullie ruimte te komen, in jullie energievelden, omdat jullie van het Licht zijn!

Net zoals de Gebieden van Licht zijn jullie voor jezelf – elk van jullie – een gebied van LiefdesLicht waar alleen Liefde kan bestaan en niets dat van lager vibrationeel duister is! Dit is het grootste nieuws voor jullie allen – wat er in jullie wereld ook aan de hand is, jullie zijn wezens van LiefdesLicht!!!  Jullie hebben je paden belopen, de meesten van jullie, al heel lang in dit leven en heel lang in jullie andere levens.

Maar jullie hebben een punt bereikt waarop jullie in je thuis-ruimte kunnen zijn wanneer jullie daar ook voor kiezen. En hoe meer jullie kiezen, hoe meer dit een gewoonte wordt!

Het is voor degenen van jullie die veel houden van de elektronica die jullie ter beschikking hebben – het is een manier om de oude programma’s te deleten en jezelf te upgraden zodat alleen de nieuwe programma’s van Licht en Liefde en Vrede en Vreugde – en creaties van dezelfde plaatsen – alleen die mogen gedownload worden in jullie wezens, omdat dit de Waarheid is over waarom jullie hier zijn!!!

De rest van het nieuws is dat jullie hier kwamen om dit te ervaren. Jullie kwamen hier om de weg te leiden! Jullie kwamen hier om anderen te helpen door het uitstralen van jullie Liefde, jullie Lichten en dan – door het eerst te onderwijzen en bovenal, alweer door jullie uitstraling, portalen te openen in het duister, de donkerste plaatsen van duisternis, en daar je Licht te schijnen voor anderen zodat ook zij in de Gebieden kunnen komen waarin alleen Liefde bestaat en ook zij de oude, donkere programma’s kunnen deleten en alleen Hoog Dimensionale, Hoog Vibrationele programma’s downloaden die allen zijn gebaseerd op Liefde en alles dat vanuit Liefde groeit!

Dit is de reden waarom jullie allemaal kwamen, zonder een enkele uitzondering! Wat voor andere dingen jullie ook hebben ervaren, wat jullie ook hebben bereikt in je levens – dit is jullie Waarheid, mijn geliefde broeders en zusters van LiefdesLicht! Dit is jullie Waarheid en het is Hoge Waarheid!

Jullie kunnen er zeker van zijn dat degenen die jullie in het duister willen houden, die de duistere programma’s op jullie afsturen – wel, het is hun hoop, hun doel, dat jullie hen ook zullen downloaden, zelfs als jullie hen eerder uit jezelf hebben verwijderd. Wij kunnen jullie verzekeren dat wij deze programma’s neutraliseren en demonteren! En dat wij vervolgens degenen ontkrachten die de programma’s leiden en die op hun beurt weer zijn geprogrammeerd, enzovoorts, terug naar de bron van alle duisternis. Waarom? Omdat jullie hebben uitgevaardigd dat jullie manier van leven veranderd dient te worden!!!

"The Age of Aquarius* is een andere naam voor de Gouden Eeuw. Die staat hier te wachten totdat jullie hem binnengaan. Oh ja, er zijn enkele zaken die jullie aardse zaken noemen, die nog gaan komen. Ik verzeker jullie nogmaals dat ik, en allen die nog gaan komen en die soms Factie Drie** worden genoemd, als jullie willen, en het hele Ashtar Commando en alle geascendeerde meesters en leraren en ja, het Geheel van de Gebieden der Engelen en de Koninkrijken van Moeder Gaia – wij zijn hier allemaal om de komst te bekrachtigen – de complete transformationele transmutaties van het Licht, voor allen op de planeet Aarde, erop, erin en erboven!!!
En, ja, er komen nog steeds enkele driedimensionale aardse zaken om mee om te gaan – en daarbij komen jullie op het toneel, lieve mensen, maar niet om je daarin te verliezen.

Wees je van hen bewust en doe het met de compassievolle, waarneming van het Perspectief van Hoog Dimensionaal LiefdesLicht. Door dit te doen en het zich niet aan jullie te laten hechten, bekrachtigen jullie ons nog meer. Door het delen van jullie LiefdesLicht bekrachtigen jullie ons en geven ons energie zodat wij jullie kunnen dienen! Wij zijn partners die ten dienste staan!!! En dit, lieve mensen, is de Waarheid van jullie Wereld en van wat er op jullie Wereld aan de gang is.

Nu kennen jullie dus de Waarheid over jezelf en de Waarheid van de Wereld. Die wordt gevonden in het Licht van Liefde. Het is ook geschapen, net zoals jullie en ik zijn geschapen uit het LiefdesLicht van onze Schepper die dit allemaal met ons deelde!

Jullie zijn zo bijzonder, lieve mensen, omdat jullie kwamen om je missies te volbrengen in de dichtheid van de menselijke lichamen, voor de hele mensheid – om jullie lessen af te maken, om jullie reinigingen te doen, jullie healingen, en jullie beslissingen om de hele wereld naar de Hogere Gebieden te leiden, die jullie bestemming zijn!

Wees dus vreugdevol! Sta naast ons en gebruik Excalibur als jullie daartoe de inspiratie hebben. Het is mijn geschenk aan jullie allen! Maar open bovenal jullie harten om onze Liefde te ontvangen zoals wij die van jullie ontvangen!!! Wij zijn jullie oneindig dankbaar, lieve mensen, en meer dan dat, wij houden meer van jullie dan woorden kunnen uitdrukken!
Dank jullie van onze harten naar die van jullie.

Namaste!

*  Archangel Michael koos bij binnenkomst voor "The Age of Aquarius:"   
**Factions 1,2,3 Definitions:
   Faction 3 List:

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, July 12, 2016. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.