Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 8 juli 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 7 Juli 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 7 Juli 2016


“Jouw Geboortedag is Jouw Persoonlijke Dag van Kracht”

De dag dat jullie je lichaam binnengingen, jullie geboortedag, werd speciaal gekozen door jullie ziel om de exacte astrologische invloeden vast te houden om jullie zo goed mogelijk te helpen op jullie reis. Het is jouw persoonlijke dag van kracht, jouw dag van totale uitlijning. Wij bevelen sterk aan dat jullie op de dag van de geboorte optimaal profiteren van deze energieën.

Waarom zouden jullie niet een moment van rust nemen voor jezelf om terug te kijken  naar waar je bent geweest en waar je heen wil? Neem even de tijd om jezelf te feliciteren met je vele ervaringen en hoeveel je hebt veranderd en geëvolueerd bent in het afgelopen jaar. Herevalueer waar je bent. Zijn jouw interesses en verlangens nog hetzelfde? Wat is er veranderd? Wat zou je willen veranderen? Wat zou je willen voortzetten? Wat zou je willen creëren?

Neem even de tijd om waardering te geven voor alles wat jij bent en de energieën waarvan je zou willen dat ze jou begeleiden in het komende jaar. Waarom niet een intentie voor het jaar instellen? Je zou een woord of een zin kunnen kiezen om te beschrijven wat je zou willen dat het thema is. Je zou kunnen afkondigen dat dit jouw jaar van liefde, van genezing, van schepping, of wat je maar kunt bedenken is.

Elk nieuw jaar kan een nieuwe verklaring van het zelf zijn, super opgeladen door het kiezen van de intentie op de dag die het meest uitgelijnd is om jou te dienen. Wij moedigen je ook aan een moment te nemen om jezelf te koesteren in de liefde en steun die bestaat voor jullie vanuit deze kant van de sluier, en ook, als we deelnemen aan de viering van jou.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl