Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 5 juli 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Maandag 4 Juli 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Maandag 4 Juli 2016


Een van de meest herstellende dingen die je kunt doen voor jezelf als mens is om een activiteit te zoeken waarvan je zoveel geniet dat het jou volledig absorbeert tot op het punt waarop je voor enkele uren aan de activiteit kunt deelnemen en je het gevoel hebt alsof het maar een paar minuten waren.

Wanneer je tijd vervorming ervaart, zegt dat jou dat je energetisch bent verschoven naar een ruimte van stroming, van volledig aanwezig zijn, van volledige overgave - en dat is een indicator van het in hogere energetische toestand zijn, dat verbinding met de Bron is. Het verliezen van de tijd is altijd een teken dat je bent verschoven naar een hogere dimensionale energie die, net als meditatie, ongelooflijk ondersteunend is voor je op een groot aantal manieren.

Het maakt niet uit wat je doet. Verf, lees, wandel in de natuur, schrijf, neem weer een hobby op. Het is jouw keuze. Het is niet de activiteit zelf, maar de energetische ruimte die voor jou creëert wat er toe doet.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl