Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 31 juli 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 30 Juli 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 30 Juli 2016Als je niet op één lijn zit, is het zeer moeilijk om goede beslissingen te nemen voor jezelf of om er voor  anderen te kunnen zijn. Het kan het ook erg moeilijk maken te weten hoe verder te gaan in je leven op de beste, meest positieve manier.

Stel je voor dat je verdwaald bent in het bos. Het kan bijna onmogelijk zijn om je weg uit het bos vinden vanuit jouw gezichtspunt op de grond. Je merkt dat je in cirkels rond loopt, vermoeiend en jezelf uitputtend, je kunt  nergens heen. Maar als je een toren tegen zou komen waar je in kon klimmen, zou je ruim boven de bomen kunnen uitkijken, dan zou het veel gemakkelijker zijn om je te oriënteren en zou je weten hoe verder te gaan om je weg uit het bos te vinden op de meest directe en eenvoudig mogelijke manier.

Het in uitlijning komen met de Bron, met jouw hoogste zelf, hetzij door middel van meditatie, of enige andere vorm van verbinding die goed voelt voor jou, is als het beklimmen van die toren. Als je jezelf eerst in een hogere, meer uitgebreider gezichtspunt kunt krijgen, en dan keuzes maakt, zal elke beslissing die je maakt vanaf die ruimte alleen jouw hoogste goed en wat je echt wilt ervaren ondersteunen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl