Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 29 juli 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 27 Juli 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 27 Juli 2016


Dierbaren, wat zijn jullie echt bereid om los te laten? Dat oude excuus dat jullie houdt in het willen veranderen, maar waarin jullie je nooit echt verplaatsen? Dat oude geloofssysteem dat jullie houdt in het geringe spelen terwijl jullie ziel verlangd naar de vrijheid om zich te uiten als alles wat het is en nog veel meer? Wat is het lonende daar aan? Laat jullie gevoel daarover eens echt spreken. Heeft het jullie of iemand anders ooit echt gediend om niet je waarheid te  bezitten? Heeft het jullie ooit echt goed gedaan om je eigen aangeboren kracht te ontkennen?

Wat als jullie dat ene ding dat jullie terug houdt vandaag loslaten? Wat als jullie het vreugdevol, prachtig en op een veilige manier konden doen? Wat als het geven van toestemming aan jezelf om te schitteren, alles is wat voor jullie overblijft om te doen?

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl