Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 27 juli 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Dinsdag 26 Juli 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Dinsdag 26 Juli 2016


Elke keer dat je oneerlijk bent tegen jezelf, zet je obstakels in jouw stroming. Elke keer dat je oneerlijk bent tegen een ander, zet je barrières in de stroming tussen jouw en hen. Leugens creëren energetische afscheiding, afscheiding tussen jou en je authentieke zelf, en afscheiding tussen jou en anderen. Afscheiding en weerstand tegen de stroming veroorzaken diep ongemak in je.

Sommigen van jullie zijn bang om jezelf te laten zien in je waarheid, omdat jullie afwijzing vrezen. Maar niet trouw zijn aan jezelf is, in feite, de afwijzing van jezelf. Niet  jezelf laten zien in je waarheid is, in zekere zin, anderen verwerpen. Het bijzondere ding dat jullie vrezen wordt in stand gehouden door jullie gebrek aan authenticiteit.

Verschijnen op een authentieke manier is van het grootste belang voor alle mensen op dit moment. Als je dat doet, zul je anderen de mogelijkheid geven om verbinding te maken met jou op echt zinvolle manieren. Het geeft anderen de kans om jou onvoorwaardelijke liefde te laten zien, wat de weg effent voor jou maar ook, om te beginnen jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Ook staat het je toe om de perfecte gelijken aan te trekken en eventuele obstakels, tussen jou en het leven dat bedoeld was om te leven, los te laten. Dit is wat de energieën ondersteunen op dit moment, en daarom zal elke keuze die niet in lijn is met jouw waarheid meer en meer onmogelijk te dragen zijn.

Dierbaren, er is niets meer glorieuzer dan dat jullie authentiek verschijnen, in jullie waarheid, in jullie imperfecte perfectie. Het is bevrijdend en verbindend, en precies waar jullie ziel naar verlangt om te doen. Het is waar jullie grootste kracht is omdat het omhelzen jullie waarheid het jezelf erkennen is als een geïndividualiseerd aspect van de Bron. Authenticiteit effent de weg voor acceptatie en eenheid, dienstbaarheid en ondersteuning, en dat is precies waar jullie en jullie wereld meer van nodig hebben, en net als alle andere dingen, begint het allemaal met jou.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl