Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 juli 2016

Aartsengel Gabriël: Dagelijkse Boodschap / Woensdag 13 Juli 2016

Aartsengel Gabriël:
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 13 Juli 2016

“Overgave is als uitreiken en het nemen van onze hand”

Dierbaren, overgave, geloof, stroming, vertrouwen, dankbaarheid, acceptatie en toestaan, zijn jullie krachtige tools. Zij laten jullie toe jullie leven te navigeren met de begeleiding van jullie hoogste zelf en je gidsen en helpers, naar jullie perfecte gelijken en ervaringen, terwijl het jullie waardevolle feedback aan Het Universum geeft.

Door het toepassen van dit model, vinden jullie de rust waar  jullie naar hebben verlangt, en omdat jullie weten dat voor alles wordt gezorgd, zullen jullie de vreugde van Zijnheid ontdekken. Dat is het lieflijke punt dat jullie zoeken - de wetendheid dat jullie op het juiste moment op de juiste plaats, in jullie goddelijke perfectie zijn.

Wanneer jullie, door jullie overgave, dit systeem binnengaan, staan jullie jezelf toe om geleid te worden, om te evolueren, om alles te ontdekken en te ervaren wat jullie zijn en alles wat jullie wensen te zijn. Overgave is als uitreiken en het nemen van onze hand en het aanvaarden van de alle onvoorwaardelijke liefde en steun die er bestaat voor elk en ieder van jullie op de planeet. Waarom niet een kans nemen en in de magie van co-creëren stappen met een Universum dat jullie liefheeft en jullie viert?

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl