Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 31 juli 2016

Benjamin Fulford: Aangeklaagde Premier van Maleisië Zoekt immuniteit in ruil voor Rothschild Getuigenis./ 30 July, 2016

Aangeklaagde Premier van Maleisië  Zoekt immuniteit in ruil voor Rothschild Getuigenis.
Door Benjamin Fulford, 30 July, 2016

Fulford: Indicted Malayian PM Seeks Immunity in Return for Rothschild Testimony
Maleisische premier Najib Razak aangeklaagd in een multi-miljard dollar verduisteringsschandaal, is op zoek naar immuniteit in ruil voor getuigenis tegen de Rothschilds

CIA-bronnen in Oost-Azië hebben ons attent gemaakt op het feit dat het Amerikaanse ministerie van Justitie de Maleisische premier Najib Razak heeft aangeklaagd voor het verduisteren van meer dan $ 1 miljard van een fonds bedoeld om te worden gebruikt voor Maleisische economische ontwikkelingen.

De aanklacht roept op tot de inbeslagname van alle winsten van de Hollywood-hit film “The Wolf of Wall Street”, omdat het met verduisterd geld is gefinancierd. De aanklacht vermeldt ook Saoedische royals, Goldman Sachs, JP Morgan en Privé Bank Edmond de Rothschild.

De CIA bronnen zeggen dat Najib heeft gevraagd om immuniteit en plaatsing voor hem en zijn gezin in het getuigen beschermingsprogramma in ruil voor het getuigen over de banden tussen het verduisteringsschandaal, de familie Rothschild en de vermiste Malaysian Airlines vlucht 370. Als dat zo is, zou dit de zaak kunnen zijn die uiteindelijk de Rothschild-dynastie neer zal halen. De Rockefeller / Bush / Clinton tak van de Khazarian maffia is reeds in de VS neergehaald, dus als de Rothschilds ook neergehaald worden, zal dit de bevrijding betekenen voor de mensheid van de verschrikkingen van de Babylonische schuld slavernij.

De aanklacht is hier te lezen:


Meer details zullen in het wekelijkse Geopolitieke News  en het analyseverslag beschikbaar worden gesteld wat is gepland voor maandag  1 augustus 2016.

Benjamin Fullford


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl