Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 juli 2016

5e Graancirkel formatie 2016 /15 juli 2016 / Robbert van den Broeke

5e Graancirkel formatie 2016
15 juli 2016 / Robbert van den Broeke

In de nacht van 14 op 15 juli voelde Robbert plotseling de drang om naar het ‘speciale’ veld te gaan in de polder. Robbert kreeg thuis duidelijk beelden door van de vorm van een formatie die op dat moment zou ontstaan tussen Hoeven en Etten-Leur in.

Robbert vroeg aan Roy om naar dat veld te rijden. Daar aangekomen wist Robbert even niet goed hoe ze daar moesten komen, het bleek dat ze 2 velden over moesten steken voordat ze bij het betreffende graanveld konden komen. Toen ze bij het graanveld kwamen troffen ze inderdaad exact de prachtige cirkelformatie aan die Robbert in zijn visioen had gezien.

Robbert voelde een hele lichte zachte energie in de cirkel en een soort overkoepelende, beschermende energie erboven. Robbert voelde veel engelen en wezens aanwezig. Hij kreeg duidelijk de boodschap door dat de cirkel een zeer heilzame therapeutische uitwerking heeft op mensen.

Mensen mogen in deze cirkels weer appels meenemen en die kunnen dan gegraveerd worden door de onzichtbare buitenaardse aanwezigheden. Deze cirkel haalt mensen uit het denken en brengt hun dichter naar hun gevoel en intuïtie. Het goddelijke bewustzijn drukt zich sterk uit in deze cirkel en maakt mensen rijp voor contact met bewoners van andere planeten.

De vorm van de cirkel staat voor verbinding met andere sterrenstelsels. Mensen kunnen ook ontmoetingen hebben met buitenaardse bewustzijnsvormen en ufo's kunnen zich materialiseren boven deze cirkels. Mensen hoeven dan niet bang zijn. Robbert adviseert het om het dan wel met camera vast te leggen, zodat het gedeeld kan worden met de buitenwereld. Het is de liefde van god van onze buitenaardse broeders en zusters.

Het veld is opengesteld met dank aan de lieve boer Jack Verhulst. Jack is bezig om zijn bedrijf om te schakelen naar een biologische boerderij. Het is daarom dat de boer wenst dat er geen honden in de formatie komen, dit omdat er anders een kans bestaat op bacteriële besmetting doordat er mogelijk ontlasting van de dieren in het gewas terecht kan komen. Wil iedereen hier rekening mee houden?
Hartelijk dank hiervoor.

De exacte locatie van deze formatie is te zien hierboven op de landkaart.
De straat waar het perceel aan ligt heet Vlaanderbos, dit is officieel in Etten-Leur. Het is een doodlopende straat. Helemaal aan het eind daarvan ligt dit graanveld aan de linkerkant.

Exacte coördinaten;  51.59546493728079, 4.607734680175781
Er is een rood/wit lint gespannen die naar de formatie leidt.

(Denk aan de donatie box.)

Note; Vanaf dit veld is de bijzondere boom te zien op de dijk, vlakbij het speciale veld.