Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 7 juli 2016

4e Graancirkel Formatie 2016 / 04 juli 2016 / Robbert van den Broeke

4e Graancirkel Formatie 2016
04 juli 2016 / Robbert van den Broeke

In de nacht van 3 op 4 Juli, kreeg Robbert het bekende voorgevoel. Hij kreeg heel duidelijk het veld van Boer kouters uit Standdaarbuiten door, en hij zag een graancirkelformatie voor zich bestaande uit een grote ring, met een platte cirkel binnen de ring met daarin rechtopstaande graanhalmen in de vorm van het sterrenbeeld Plejaden.

Robbert zag in zijn hoofd het beeld van het sterrenbeeld Plejaden wat in een lichtvorm in het veld geprojecteerd werd, zo is waarschijnlijk de opdruk van de Plejaden -vorm ontstaan in de cirkel. Robbert voelde dat intelligenties van de Plejaden mee hebben geholpen bij het vormen van deze formatie. Toen reed Robbert met Roy naar het veld in Standdaarbuiten.

Daar aangekomen ontdekte Robbert en Roy inderdaad de cirkelformatie exact zoals Robbert het in zijn visioen had gezien. Robbert voelde uit het universum heel veel liefde en wijsheid door zich heen stromen, dit gebeurde op het moment dat hij de cirkel betrad. Robbert voelde dat de bundeling van het goddelijke bewustzijn en die van het collectief bewustzijn van de planeetbewoners van de Plejaden, de cirkel hebben ingestraald.

Door de invloed van deze cirkel komen mensen dichter bij zichzelf, meer bij hun oorspronkelijkheid en authenticiteit. Mensen kunnen zoveel liefde in deze cirkel voelen dat ze niemand meer iets kwaads toe kunnen wensen. In deze cirkels mogen mensen ook weer appels meenemen, die kunnen dan weer door de onzichtbare helpers gegraveerd worden en het kan zijn dat er dan weer tekens verschijnen in de appels. Deze appels hebben dan een heilzame werking.

Ook flessen water mogen meegenomen worden in de cirkel omdat de energie van de Plejaden en het godsbewustzijn deze kunnen opladen met energie. Robbert kreeg duidelijk de boodschap dat de energie van de bewoners van de Plejaden uit ziet als prachtige regenboogkleuren, waarmee ze het water opladen.

Adres is Langeweg-Zuid ter hoogte van het knooppunt Noordhoek (langs de A17).

We zijn dankbaar dat boer Richard Kouters de cirkel heeft opengesteld voor bezoek en een dank aan Michel Koenders voor de luchtfoto's.