Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 12 juni 2016

Weer een Behoorlijke Stijging van de Liefdesenergie in de Laatste 3 Dagen /11 Juni 2016

Weer een Behoorlijke Stijging van de Liefdesenergie in de Laatste 3 Dagen
11 Juni 2016

Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE


Cobie: Hier zijn de metingen van de laatste drie dagen. De symptomen, zoals de vorige keer opgenoemd blijven aanwezig zijn, hoewel soms ook een ‘verzachting’ optreedt. Het lichaam blijft stijf, stram en pijnlijk. De energieën blijven over ons heen walsen. Het accepteren, integreren en activeren (bewust of onbewust, wakend of slapend) blijft een vast onderdeel van ons dagelijkse leven.
Je lichaam en jij gaan samen door dit proces heen, eis niet teveel van jezelf omdat je ‘dingen moet doen’. Als je de kans hebt om te rusten, doe dat dan ook. Blijf je hoge eisen aan jezelf en je lichaam stellen, dan zal je veel moeizamer door het proces heengaan dan eigenlijk zou hoeven.