Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 14 juni 2016

Suzanne Lie: Eenheid van Persoonlijke en Planetaire Lichtlichaam en het Verankeren van het Lichtlichaam – 3 daagse Webinar / 8 juni 2016

Suzanne Lie:
Eenheid van Persoonlijke en Planetaire Lichtlichaam en het Verankeren van het Lichtlichaam –
3 daagse Webinar  8 juni 2016
Vertaald winnyd@stralendetoekomst.nl

De Arcturiërs

Meer en meer mensen, specifiek degenen die regelmatig mediteren, beginnen hun eerste ervaringen te krijgen van het Lichtlichaam. Het Licht van jullie Lichtlichaam zit in jezelf, in je ruggengraat, in de kundalini energie die in de kern van je ruggengraat kolom zit. De Kundalini energie zit opgeslagen in de basis van de rug en is vaak bekend als de “Slapende Slang”. Terwijl jullie bewustzijn zich verbreedt naar je vijf dimensionale gamma stralen, begint de kundalini energie omhoog in je ruggengraat te gaan.

Eerst gaat de kundalini een beetje omhoog en moet je je aanpassen aan dat unieke gevoel, maar ook de andere nieuwe gevoelens in je lichaam. Daarom ga je terug in je dagelijkse leven en dan gaat de Kundalini terug onderin je rug. (in de basis van je ruggengraat)

Maar, de volgende keer dat je bewustzijn omhooggaat, is je aandacht gericht op je persoonlijke transformatie, en ben je klaar om door te gaan met het proces van persoonlijke transmutatie. De Kundalini gaat een beetje hogerop, maar keert terug naar onderin je rug, terwijl je je geleidelijk aanpast aan deze unieke sensatie. Dit proces wordt steeds weer herhaald terwijl de Kundalini omhoog gaat en terugkeert naar onderin je rug. Het proces van je Kundalini past bij je proces van het verbreden van je bewustzijn en dus bij je waarnemingen in een hogere frequentie.

En dan… Ben je laat voor je werk. De kinderen moeten hun ontbijt hebben. Een belangrijk telefoontje komt binnen. Met andere woorden, je 3D wereld roept je en je moet terugkeren naar de derde en vierde dimensionale staten van bewustzijn.

Gelukkig, geleidelijk gaat de Kundalini maar een beetje verder omhoog. Dit gebeurt als je je aanpast naar het intense, innerlijke gevoel van de omhoog gaande Kundalini. Dit proces lijkt wat in de warmte om koud water in te gaan. Eerst stop je alleen je voeten in het water, dan, als je je aanpast op dat gevoel, kun je wat dieper het water gaan in. Het is de manier waarop de Kundalini omhoog gaat in je ruggengraat.

Als je kunt mediteren en je focussen op je Hoger Zelf, gaat je Kundalini omhoog. Dan valt deze weer neer onderin je ruggengraat, je Lichtlichaam keert terug naar zijn slapende status. Ieder mens heeft controle over hun proces door hun staten van bewustzijn te leren aanpassen.

Indien je in een hogere staat van bewustzijn zit, waarschijnlijk omdat je mediteert, betrokken bent bij een creatieve onderneming, opgaat in de natuur, of bij andere dingen, breidt je bewustzijn zich uit, je kundalini gaat omhoog en je Lichtlichaam wordt gestimuleerd.

Sommigen van jullie beseffen en kiezen eigenlijk gewoon hoe ver je wilt dat je Kundalini omhoog gaat want je weet dat als de kundalini helemaal naar je kruin gaat, begin je met je transmutatie in het Lichtlichaam. Je weet ook dat als je eenmaal transmuteert in je Lichtlichaam, dat je niet langer meer resoneert met de drie-dimensionale Aarde OF je drie dimensionale lichaam, werkelijkheid en stoffelijke leven zoals je die eens kende.

Er zitten twee componenten in dit proces. Een, als je het Lichtlichaam wordt om Gaia te assisteren en al Haar bewoners om op te stijgen, zul je je ervaring peilen zodat je een stoffelijk lichaam kunt handhaven om door te gaan met je “reden voor incarnatie”.

Aan de andere kant, als je alleen je stoffelijke leven wilt verlaten omdat je ongeduldig bent of omdat je alleen zorgt voor jezelf, zal je bewustzijn te laag zijn om je vorm te transmuteren in het Lichtlichaam. Met andere woorden, je transmutatie in het Lichtlichaam zal alleen gebeuren in de hogere staten van bewustzijn, die horen bij je toewijding om alle leven te dienen en om Gaia te assisteren met Haar planetaire ascentie.

Degenen van jullie die zich hun Hoger zelf herinneren en de “missie stelling” die je schreef zodat je een aardevoertuig kon nemen om te helpen bij de Planetaire Ascentie zullen niet in het Lichtlichaam willen flitsen voordat je je missie hebt voltooid. Je zult je herinneren dat je al je lichtlichaam bent in je vijf dimensionale zelf, en je kwam naar de Aarde om te helpen. Velen van jullie zijn al vele jaren langer gebleven dan je hoefde omdat je je in liefde voelde met het “leven op Aarde”.

Dit zijn degenen bij jullie die zich kunnen herinneren hun Schip te hebben bezocht, bezoeken aan de hogere, multidimensionale wezens en de zich hun eigen hogere uitdrukkingen van het zelf herinneren. Deze ontwaakten weten dat hun werkelijkheid gelijktijdig loopt met hun missie om Gaia te assisteren. Daarom zijn ze altijd op hun Schip in hun thuis werelden en met hun galactische en engel vrienden en familie in het zelfde NU omdat ze hun derde dimensie missie op Aarde vervullen.

Ze weten dat ze nooit die werkelijkheid zullen verliezen. Ze weten dat zij op een missie zitten om bij de planetaire ascentie te helpen. Hun missie is om de Ascentie van een gehele planeet bij te staan. Door hun persoonlijke toewijding, zijn ze beperkt om terug te keren naar hun Lichtlichaam. Ze weten dat, om vast te zitten en om Aarde’s drie/vierde dimensionale planeet te ervaren, ze hun drie/vier de dimensionale aardelichaam moeten handhaven.

Gelukkig, flirten Aarde en Haar inwoners met de vijfde dimensie. Daarom zijn er pockets(zakken) van het NU waarin wezens die zitten op de opstijgende Aarde in een korte ervaring kunnen flitsen van het Lichtlichaam.

Natuurlijk is deze ervaring alleen maar kort voor hun drie-vier dimensionale zelf, maar het is een constante ervaring voor hun vijf dimensionale en verder gaande zelf.

Daar iemand een eerste ervaring van het Lichtlichaam heeft in de derde dimensie, als ze zich overgeven naar die belevenis, zullen ze de drie dimensionale resonantie verlaten en in de vijfde dimensionale resonantie binnengaan.

Maar, als er enig zelfzuchtige bedoelingen zijn van “haal me uit die rotzooi,” zal hun bewustzijn te laag zijn om de Kundalini te activeren. Aan de andere kant, als ze hun Kundalini laten omhoog gaan om de planeet te helpen, zal hun bewustzijn zich enorm verbreden.

Verder, ze zullen een gehele planeet hebben om hun terugkeer naar de vijfde dimensie te assisteren (Persoonlijke Ascentie) net zoals ze de terugkeer van de planeet naar de vijfde dimensie bijstaan. (Planetaire Ascentie).

Zegeningen van de Arcturiërs